zondag 19 augustus 2018

NL: geen 'gelijke monniken, gelijke kappen'! Voor IS rollen 'ze' Oranje loper uit maar Echte Nederlanders worden keihard in de steek gelaten!'


d.d. 25-10-2016: Beastmode 'ISIS KOMT NAAR NEDERLAND!'



GRNNiet doen dus, 'deskundige' Van der Heide! Die naam zegt het eigenlijk al... wat een vreemd wereldbeeld/ rare loyaliteit!

Gooi en Eemlander d.d. 13-08-2018:

'Nu terughalen van IS-vrouwen en kinderen is veiliger'

  • Voor de veiligheid van de Nederlandse samen-leving op de lange termijn is het verstandig om Nederlandse IS-vrouwen en kinderen zo snel mogelijk terug te halen. De Nederlandse inlich-tingen- en veiligheidsdiensten weten deels waar    deze mensen zitten, dus - ? - haal ze terug.'

Dat zegt terrorismedeskundige Liesbeth van der Heide.


GRN: Nee, nee, nee mw. de 'deskundige' Van der Heide. Niet terughalen, maar lekker daar laten... dat wilden die vrouwen/ moeders toch zo graag?

Laat ze daar hoe dan ook eerst maar lang boete doen/ werken voor de wederopbouw aldaar in plaats van hier 'een uitkering te krijgen en woningen bezet te houden'!


  • Is die Liesbeth nou een 'zeer verwarde vrouw?' Is zij niet 'veel en veel te aardig voor IS-ers? Weet zij wel hoe het er ECHT aan toe gaat anno 20NU?


Zeker wel, denkt GRN.

Het is bij 'bestuurders' en 'journalisten' altijd een kwestie van 'aan welke kant ze staan', aldus deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik.

Heel duidelijk is dat niet alleen de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten maar ook alle reguliere (inclusief de regionale G&E als onderdeel van de Telegraaf-groep) media en journalisten niet aan de kant van het Nederlandse volk staan...


  • dat beweren 'ze' slechts, maar dat is gelogen aldus GRN.



'The Fake Media are the worst enemies of the People!' En:


Want, mw. Liesbeth: 'hoe kan het nou dat er zoveel (gewenste) overheids'hulp' voor ex?-IS-leden (ook vrouwen) 'zouden moeten krijgen? Neen! Hoe kan het nou... dat 'de media' pogen dat als 'goed voor ons/ menslievend of voor onze veiligheid om terroris-ten terug te halen' - neen! - aan het Nederlands volk te verko-pen?

Omdat 'ze' = de 'club tegen het volk of werkend voor'... helemaal niet de belangen van het Nederlandse volk dienen maar slechts de opdracht(en) van 'die club' plachten uit te voeren. Voor eigen (financieel, macht of anders) gewin en juist over de rug van die NL-burgers die niet naar IS gingen.


  • 'Gegokt en... verkeerd gegokt. Jammer dan.'

En waarom naast de 'usual arguments against' deze GRN bovendien 'neen!' tegen 'het terughalen van IS-vrouwen en kinderen' naar Nederland zegt?


Omdat hij (nog steeds) 'ontzettend boos' is dat drie Nederlandse kinderen (hier geboren en ge-togen totdat) met meest smerige overheids-hulp =

criminele jeugd'zorg' en misdadige familie-'recht'ers tijdens lopende ondertoezichtstelling = naar-de-gevangenis-met-nep-'burgemeester'-De-Lange van Duiven/ Gelderland...

...alsook dito: de Nationale Nep-politie, de OverheidsMisdadigers, altijd liegende politici en Weg-met-Water-Willempie en Maxima-al Lelijk-van-Binnen die wei-ger(d)en om 'iets te doen'.




Maar ex? IS-ers worden wel... 'vanzelfsprekend' geholpen? Die worden door de Neder-landse-'overheid' = op onze kosten... 'vol verwachting en trappelend van ongeduld' met open armen ontvangen! Dat schiet GRN inderdaad in het verkeerde keelgat! GRN gaat alleen akkoord als voor iedere IS-vrouw/ kind die naar NL wordt gehaald...




Geen 'gelijke monniken, gelijke kappen',

maar:

   'Oranje loper wordt voor IS uitgerold en  
   Echte Nederlanders in de steek gelaten!'

Dat is de waarheid en dat pikt GRN niet.

Laat  die IS-vrouwen (en kinderen) maar fijn daar helpen op te bouwen wat hun mannen (en vrouwen?) kapot maakten. Wat 'voor onze veiligheid' echt nodig is?


Oprotten van Rutte-3 en opheffen reguliere media:



  • In het belang van de kinderen, van Vrouwe Justitia en in het belang van Nederland!



GRN-tip voor Leidse Liesbeth:

Echt 'lekker' - volkse muziek en/ of ga dan zelf verhuizen als je wilt terughalen! Gelooft u in nog meer sprookjes?

- d.d. 04-01-2012: Berk Music






Enne... dit is niet alleen in Nederland maar in heel Europa waar 'de club tegen het volk' aan de macht is. Zou 'onze' overheid te maken hebben met 'de terroristen'? Dat zou zo maar kunnen - voorzichtig geformuleerd - aldus GRN...



Zie hier over Duitsland:


d.d. 18-08-2018: De Telegraaf


- 'Lange arm IS reikt tot in Duitsland'



Het schrijnende verhaal van een door Islamitische Staat ontvoerd Yazidi-meisje dat in Duitsland op de vlucht moest voor haar voormalige folteraar heeft de asieldis-cussie in het land nog verder op scherp gezet.


GRN:

Wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burgers (WEZB) verzetten zich dus...

   tegen 'onze' regeringen - die zijn verant-

   woordelijk en moeten aangepakt = weg!

   RUTTE-3 MOET VALLEN = DE ONDERGANG!

   Wij laten ons niet tegen elkaar opzetten...

   maar verenigen ons juist! WEZB tegen 'de club'!






Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!



No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia