maandag 9 april 2018

Geen WO-3 maar VREDE met iedereen - ook met de Russische Federatie. Stef Blok beschuldigt Rusland ten onrechte en is zelf nep - 100% bewijs!GRN: leve de vrede!

Leve de Nederland-Russische vriendschap


 All we are saying... is give peace a chance!


Eerdere publicaties over Stef Blok/ wij willen vrede; ook met Russische Federatie:


d.d. 01-03-2018: 'NL burgers willen 'meer meer meer waarheid' over MH17 en vriendschap met alle landen


d.d. 06-03-2018: ''Nieuwe' minister BuZa Stef Blok is idd. saai maar


Ollongren: Rutte-3 brengt enkel nepnieuws!

d.d. 27-03-2018: 'Wil oorloghitzende minister S. Blok ons 3e wereldoorlog tegen Rusland in duwen?Ja, de wereldbevolking wordt op grote schaal genept: word svp. wakker en sta op!


d.d. 05-04-2018: Ninefornews - 'Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is

 • en kan rekenen op veel bijval!

Theatermaker George van Houts heeft heel wat vragen over de aanslagen op 11 september 2001 in New York.

Hoe kan het dat de WTC-torens rechtstandig naar bene-den kwamen?

Waarom stortte WTC7 in zonder door een vliegtuig te zijn geraakt? Was het de Amerikaanse overheid die achter de aanslagen zat?


Al tijdens de gebeurtenis zelf kreeg Van Houts er ‘een raar gevoel bij’. “Na 3,5 jaar studie heb ik alleen maar meer vragen,” zei hij bij Pauw.
          
Duim omhoog voor George!


100% bewijs tegen Stef Blok - geen enkele reactie; wat GRN zegt, is helemaal waar!


d.d. 11-06-2017: 'Liegen Rutte, Plasterk en Blok over niet-bestaande NL-'recht'staat en bedriegen het volk?

 • Ja; dat (b)lijkt het geval: nu aftreden en oprotten!'


d.d. 09-07-2017: 'Falende Rutte/ Blok: einde NL-'rechtstaat' weer bewezen!

 • Samenspan: 'beklaagde advocaten' Wan-Orden en hun 'rechters'/ hof van Discipline?!'
d.d. 01-09-2017: 'Who the f#ck is Blok?Een blok-aan-ons-been!'
Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


  No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

  Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
  Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

  Trol of geen trol, that's the question: GRN twijfelt over reactie Sebastiaan K. - ook gedragswetenschapper? - of toch 'n lieve lotgenoot? Dan: sorry..!  GRN weet nog niet zeker wat van 'ook gedragsdeskundige' Sebastiaan te vinden? Wie 'Sebas K.' is; lees verder...

  Maar dat GRN medelijden met dat 'de-verkeerde-kant opvallende-meisje heeft, staat vast. Dat was ook niet erg slim, trouwens maar had wel iets duidelijker uit-gelegd mogen worden door de moeder, nietwaar?

  Hoe dan ook; het meisje is of beter gezegd:

  • was... 'te goed van vertrouwen'!

  GRN hoopt dat zij niet alle vertrouwen in ieder mens verloren heeft; alles komt goed, meissie maar 'beter nadenken', goed begrijpen en ...


  Trol-Sebastiaan of echte-vader Sebastiaan (29 jaar)... GRN twijfelt, wat denkt u?  Tien dagen geleden kreeg GRN op zijn 2e mail-account:

     'stoppasfamiliedrama@outlook.com'


    - naast OudersInActie@outlook.com 

  onderstaand mailbericht van ene Sebastiaan K. (geanonimiseerd). Het (b)lijkt een reactie van een lotgenoot te zijn - 'Ik zie nu al bijna 2 jaar mijn kinderen heel onregelmatig en nu al 8 maanden niet ze zijn 5 en 3' - en zegt voor de goede zaak te willen strijden:

  • 'Misschien dat we hierin iets voor elkaar kunnen betekenen, Misschien heb jij input op mijn ideeën?' maar...


  GRN twijfelt nogal. Aan de ene kant zou dit inderdaad een besodemieterd vader kunnen zijn die oprecht met suggesties komt en ook actie wil voeren maar... aan de andere kant 'klopt het niet' en/ of 'klinkt het raar' aldus mijn hoofd/ verstand c.q. 'het water in mijn knie';

  • te veel als 'een trol'... wat denkt u?

  Te veel tijd kan deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - hieraan niet spenderen en roept 'Sebastiaan' op zich nogmaals te melden. Dan kan GRN direct zijn gemeende excuses maken als dit wel een 'echte reactie' was en wordt op zijn begrip voor 'de argwaan' van GRN gehoopt. Er zijn namelijk te veel trollen onderweg die 'verdeel en heers'-spelletjes spelen: een eind met je mee kletsen en doen alsof ze aan de goede kant staan maar dan... opeens erg vervelend gaan doen. Die proberen je daarmee te ontmoedigen; dat werkt echter totaal niet...

  • dat motiveert deze GRN juist alleen nog maar meer!

  Mailbericht van medestander of trol Sebastiaan? GRN geeft aan waar(om) hij twijfelt:  (Geen onderwerp)

  do 29-3-2018 14:56
  Van: gmail <s.k.89@gmail.com>
  Aan: stoppasfamiliedrama@outlook.com

  Beste,
                                               'Baas' RvdK - Roeters:
  ---                                          

  Ik had vandaag, dacht ik een geniaal idee, Ik ga YouTube filmpjes maken over mijn (vecht)-scheiding en de falende rol van jeugdzorg en de Raad van Kinder-bescherming. Ik zie nu al bijna 2 jaar mijn kinderen heel onregelmatig en nu al 8 maanden niet ze zijn 5 en 3 ik zal hier nu niet veel verder op in gaan..


  GRN: 'geniaal idee'? Een goed plan en graag zie ik je filmpjes verschijnen; mogelijk zijn ze geschikt om ook op deze site te publiceren? Wat erg voor je kinderen; blijf vechten tegen vaderverstoting... PAS is ziekmakend en dat gunt GRN geen kind!

  Zelf had ik zeer slechte ervaringen met criminele jeugd'zorg', misdadige familie'rech-ters' en 'Ratten van de Kinderontering'

  • Oproep: wie haar/ zijn eigen PAS-verhaal wil vertellen, is van harte welkom om deze toe te zenden en in overleg alhier te (laten) publiceren!

  ---

  Na wat kort onderzoek kwam ik op jouw filmpjes te-recht. In mijn gevoel en ervaring nu met jeugd zorg weet ik dat je gelijk hebt. Maar als ik het objectief bekijk - ??? - zonder mijn ervaring nu.

  Zou ik in eerste instantie denken wat eengekkie met al het respect!

  Je praat overduidelijk met veel emoties wat ik uiteraard begrijp en ik denk als ik hier een start aan had geven zonder jouw filmpjes gezien te hebben mijne idem hieraan zouden geweest.


  GRN: is zeker geen 'gekkie' hoor, beste Sebastiaan. Integendeel. De academische titels: 'doctorandus (drs.) en master of science teaching business economics (MSc.)' werden niet 'voor zijn verjaardag' ge- maar door studie verkregen.

  • GRN heeft ze allemaal en helemaal op een rijtje!

  Af en toe 'theatraal' = gek doen?, zit inderdaad wel in zijn bloed, zoals ontdekt werd bij zijn toneelactiviteiten bij de (voormalige) theatergroep 'PlanB'.

  Fijn dat je 'de emoties begrijpt'; als ervaringsdeskundige weet je toch hoe dat voelt? En hoe zou dat voor de kinderen zijn? Nog veel erger! Fijn dat je erkent dat 'mijn filmpjes hetzelfde zouden zijn geweest'. GRN nodigt je nogmaals uit: doen! Graag wordt het resultaat gedeeld indien de inhoud wordt gesteund!

  ---

  Ik wil je niet aanvallen of iets. Maar de opzet die je hebt is geniaal en heeft mij ook aan het denken gezet hoe het beter zou kunnen daar zou ik graag wat in willen betekenen


  GRN: dank dat je 'de opzet' = volhardend in mijn dochters zoeken en de waarheid brengen', steunt en daar 'wat in wilt betekenen'. De artikelen op deze site delen en lid worden van/ aanmelden bij 'OudersInActie', kun je altijd doen (stap 1). Zelf je verhaal opschrijven en uitlegvideo's maken: prima (stap 2). Publiceren op je eigen site of via deze site: welkom (stap 3). Volgende stappen... in de juiste richting; wees creatief en/ of theatraal!

  ---

  Waarom ik dacht dat YouTube filmpjes maken een geniaal idee is.

  Je kunt veel mensen bereiken en als je echt iets geniaals maakt misschien wel internationale aan-dacht

  (het enige waar onze regering echt wat om geeft hoe kijkt het buiteland naar ons) en als het goed loopt kun je er zelf nog een stichting van maken of zelf een leuke boterham aan verdienen...


  GRN: inderdaad. Wij zijn het volk en brengen zelf het echte nieuws! Dit omdat de reguliere media enkel nepnieuws over ons uitstorten. Nederland is geen 'recht-' maar een kromstaat en ja, dat zal ook internationaal bekend worden (gemaakt; reeds in planning).

  GRN wenst echter op geen enkele wijze geld/ 'een leuke boterham? te verdienen' aan de ellende, pijn en verdriet van andere mensen... al zal je dat - hopelijk - niet zo be-doeld hebben?!

  ---

  Ik zelf heb al mijn gesprekken opgenomen met jeugdzorg,

  Waarin al duidelijk genoeg naar voren komt dat het niet pluis zit daar... inderdaad!

  Mijn zus zelf is ook gedragsdeskundigen en heeft ook voor verschillende organisaties ge-werkt. Zij kan mij precies aanwijzen in de gesprek-ken waar het niet loopt als het zou moeten en hoe hun wetenschappelijke onderzoeken naast hun neerleggen om tog hun beoogde werk-wijzen toe te passen. Ik zat nu te denken om er iets van te maken in de vorm hoe Pow nieuws het aanpakt mix zondag met Lubach.


  GRN: alles opgenomen? Prima; dat wordt door mij ook altijd aangeraden om te doen bij ieder persoonlijk en/ of telefonische contact met de (semi-)overheid ! Maak een transcript of publiceer die opnames waarmee je kunt bewijzen dat er in die gesprekken gesjoemeld werd. Hoe meer bewijs, hoe beter. Vraag je zus om hulp, lijkt me voor de hand liggen. En: uiteraard leest/ hoort of ziet GRN jouw bewijzen/ verhaal graag tege-moet komen!

  ---

  Als ik dit zou moeten vertalen naar een filmpje met alleen mijn case, zou ik veel tegen overgetelde uitspraken naar elkaar la-ten horen. Hoe ze keer op keer mijn woorden verdraaien, zodat het hun wel uitkomt.

  Hier humor in te brengen wat de nadruk legt op dit kan toch echt niet met die humor bereik je dat meer mensen die het filmpje kunnen waarderen ipv enkel de mensen die in een soort gelijken situatie zitten..


  GRN: dus 'met humor = theatraal, gek doen...', werkt toch wel? Fijn! Doe vooral zelf je best (gewoon beginnen en alles wordt al lerende vanzelf beter!) en nogmaals; mijn steun heb je als dit serieus is...

  ----

  Ik ben op het moment door de situatie werkloos en heb veel tijd. Ik zit vol met strijdlust om dit onrecht aan te pakken…

  Wij zijn gelukkig niet de enige er zijn meer dan 200.000 andere mannen die hetzelfde ervaren als ons ook zijn er veel sympathisanten.

     Die moeten toch te zijn verenigen. Inderdaad!


  GRN: erg vervelend dat je nu werkloos bent, dat ge-beurt helaas met veel mensen die in de ellende wor-den gestort. Hoop toch dat je 'een woning/ plekje' hebt en jezelf binnenkort weer 'op de benen en aan het werk' krijgt.

  'Gelukkig niet de enige'... daar kan GRN zich echter niet bij aansluiten. Het is verschrikkelijk voor die 200.000 andere mannen en ook de x-duizend vrouwen en oma's/ opa's maar

  • vooral voor die duizenden kinderen die jaarlijks van thuis/ hun ouder(s) ge-/ beroofd worden; stop ouderverstoting/ -vervreemding, stop PAS!
  ---

  Heb jij nog enige andere cases van andere mensen die enige bewijsvoering hebben zoals in opgenomen gesprekken of dergelijkenMisschien dat we hierin iets voor elkaar kunnen betekenen, Misschien heb jij input op mijn ideeën?

  Ik hoor graag van je,
  Met vriendelijke groet, Sebastiaan


  'Trol or not a trol', that's the question tav. 'ook gedragsdeskundige' Sebastiaan?!


  GRN: kijk, hier worden mijn twijfels groter en groter.

  • Heb jij nog enige andere cases van andere mensen die enige bewijsvoering hebben zoals in opgenomen gesprekken of dergelijken?

  Over zijn eigen situatie vertelt Sebastiaan niet zo veel hoe-wel hij alles opgenomen zou hebben en zijn zuster nota bene in dat arbeidsveld werkt(e).

  GRN zag nog geen publicaties en vindt: geen woorden, maar daden alsmede; eerst zien, dan geloven...

  • een verstandige strategie, toch?!

  Slapend is hij allang niet meer; er zijn namelijk ook veel trollen onderweg


  Die doen alsof ze voor de goede zaak vechten maar eigenlijk willen weten of GRN

  • 'nog enige andere cases van andere mensen de enige bewijsvoering hebben zoals in opgenomen gesprekken of dergelijken', heeft

  en let daarbij op de lange, keurige en correct geformuleerde maar 'moeilijke' zin en dito woord-keuze ('cases' ipv. slacht-offers/ vaders (en moeders) en 'enige bewijsvoering' ipv. harde bewijzen) in vergelijking tot:

     het enige waar onze regering echt wat om geeft hoe kijkt het
     buiteNland naar ons!


  waar niet alleen een 'n' in buiteland = buitenland werd vergeten - als 'toevallige of juist bewuste 'fout' om het burgelijker te laten lijken...?' - maar de rest van het bericht in dezelfde stijl werd geschreven.


  Bijvoorbeeld: Zij kan mij precies aanwijzen in de gesprekken waar het niet loopt als het zou moeten en hoe hun wetenschappelijke on-derzoeken naast hun neerleggen om tog hun beoogde werkwijzen toe te passen.

  'Hoe zij wetenschappellijke... naast zich neer-leggen... om toch de door hen beoogde', moet het zijn, aldus niet-Neerlandicus GRN.


  Toch overtuigt dit hem geenszins van burgelijke afzender, Sebastiaan. 'Egt niet'.


  De grootste twijfel vloeit namelijk voort uit:  GRN: hoezo 'ook', Sebastiaan? Ook gedragskundige? Wie is dat dan nog meer? Niet GRN maar... Sebastiaan K. ZELF?

  Verraad Sebastiaan zichzelf aldus als zijnde een gedragsdeskundige die onder het mom van 'vader in vergelijkbare situatie' aanpapt en ondertussen GRN 'analyseert'? Het (b)lijkt er sterk op, nietwaar?!

  En; hier weer een -n 'te veel': gedragsdeskundigen ipv. deskundige... is dat ook weer om zijn mailbericht aldus (mogelijk in zijn visie) 'burgerlijk' te doen voorkomen?


  GRN denkt dat 'Sebastiaan' mogelijk niet helemaal eerlijk is, maar...

  mogelijk is dit ook onterecht;
  we zullen zien en uiteraard weer publiceren.

  Met of zonder excuus

  trol of geen trol,


  ...that's 'the question'?!!


  GRN vindt het heel erg dat hij 'zo achterdochtig' moet zijn, maar door ervaring = schade en schande is GRN (iets) wijzer geworden en Sebastiaan's laatste vraag wordt aldus beantwoord:


  Zekers; helaas zijn er op internet al ontzettend veel
  bewijzen bij de vele getroffen = bewust in de ellende, opijn en verdriet gestorte-families!!! 

  En ook in eigen PAS-familiedrama wordt alles gepubliceerd en zijn alle audio- en videobewijzen op diverse locaties en bij verschillende, wel-ingelichte personen veiliggesteld.  De waarheid kan nooit gestopt worden; GRN en OudersInActie evenmin.

  • Wij zijn Ouders die Echt van hun kind(eren) houden!

  GRN herhaalt: helaas kun je nog weinig mensen 'zo maar geloven', ook Sebastiaan K. niet. En: neem me svp. niet kwalijk als GRN 'er helemaal naast zit' - dat zou kunnen, maar wordt niet waarschijnlijk geacht.

  Is Sebastiaan K. 'ook een gedragsdeskundige' die niet zo 'deskundig' is en door de mand viel, zichzelf ontmasker-de? U mag het uiteraard zelf reeds nu beslissen... maar GRN wacht nog even de (mogelijke) vervolgreactie van 'ook gedragsdeskundige Sebas' af.

  Duidelijk moge zijn waarheen zijn mening tendeert...
  of is dat (mogelijk) een te moeilijk woord, zie optie 2!

  Gelukkig heeft GRN vele lieve, eerlijke mensen om zich heen - familie en vrienden - die hij wel kan vertrouwen en omgekeerd. Dat is zoals hij graag wil leven maar is zeker veel...

  • voorzichtiger met het vertrouwen van 'vreemd(e) doende mensen'!


  Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


   No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

   Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
   Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia