dinsdag 22 oktober 2019

ALLÉÉN ZWARTE PIET is ONHERKENBAAR MAGISCH; met die 'ROETVEEG' maken we het ACHTERSTE SCHOON en KOZP wordt ÓNS NL UITGEKICKT!SINTERKLAAS & ZWARTE PIET HOREN BIJ NEDERLAND = BLIJVEN DUS KOMEN!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - herhaalt:

   ZWARTE PIET =
   POSITIEF ROLMODEL

LANG LEVE NLse CULTUUR =


   LANG LEVE
   SINTERKLAAS
    én ZWARTE PIET!

      WÉG MET NEP-NEDERLANDERS = KOZP!

Het VOLK HOUDT VAN ZWARTE PIET en dus... KICK OUT KICK OUT!
WAT VOORAF GING:


d.d. 22-10-2019:

'DANKZIJ' discriminerende KOZP GÉÉN SNOEP voor HAAGSE KINDEREN bij INTOCHT van SINTERKLAAS & ZWARTE PIET?

LANG LEVE NEDERLANDSE CULTUUR: LANG LEVE SINTERKLAAS & ZWARTE PIET!
en
GRN: LANG LEVE...


  • SINTERKLAAS en ZWARTE PIET!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

'DANKZIJ' discriminerende KOZP GÉÉN SNOEP voor HAAGSE KINDEREN bij INTOCHT van SINTERKLAAS & ZWARTE PIET? KICK OUT: KICK OUT!NEDERLANDSE CULTUUR: SINTERKLAAS & ZWARTE PIET; 'ROETVEEG' motten we NIET!


Al jarenlang roept deze volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staats-vijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - ge-woon PapaErik - hetzelfde:

GRN HAAT RACISME/ DISCRIMINATIE
maar GRN HOUDT VAN ZWARTE PIET!

En ja: dat kan prima samen omdat Sinterklaas en Zwarte Piet helemaal niets met racisme en/ of discri-minatie te maken hebben... dat is alleen wat KOZP er van poogt te maken! En dat, dat pikken alle - ÉCHTE - NEDERLANDERS natuurlijk niet!

ÉCHTE NEDERLANDERS ZIJN HET EENS: SINTERKLAAS
 en ZWARTE PIET
   
 = NEDERLANDS CULTUURGOED
       en NEDERLANDSE TRADITIE...

  daar wordt niet (verder) aan getornd;

  LANG LEVE SINTERKLAAS én ZWARTE PIET!


GRN: ZWART VERHULT = MAGISCH maar ROETVEEG = VERPEST ALLES!
en:


WAT VOORAF GING:d.d. 04-12-2016: 'Kanarie-/ Carnaval-'Pieten' zijn niet om aan te zien... voor het eerst in jaren weer 'het Sinterklaas-
journaal' gezien;


d.d. 25-11-2017: 'Wij willen Sinterklaas en Zwarte Piet - andere kleuren passen daar niet:

d.d. 17-11-2018: 'Ouderwets gezellig: de intocht Sinterklaas en Zwarte Pieten in Hilversum:


d.d. 20-11-20-18: 'OPZOUTEN die H'sumse KOZP-OPROERKRAAIERS: IN DE ZAK naar Spanje.


d.d. 04-12-2018: 'GELE HESJES WETEN dat SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET ECHTER zijn dan RUTTE-3!


d.d. 31-07-2019: 'WIE SINTERKLAAS & ZWARTE PIET NIET WÍL BEGRIJPEN = GÉÉN NEDERLANDER:MEER MENINGEN OVER SINTERKLAAS & ZWARTE PIET:


d.d. 18-10-2019: Cultuur Onder Vuur

  • 'GESTAPO-PRAKTIJKEN: JERRY AFRIYIES CLUB BEDREIGT PRO-ZWARTE PIET ONDERNEMERS'

De actiegroep Kick Out Zwarte Piet bedreigt ondernemers die de Haagse Sinterklaas-intocht sponsoren. Dit omdat de intocht met Zwarte Pieten is. Kick Out Zwarte Piet, dat geleid wordt door Jerry Afriyie, uit de bedreigingen in een e-mail aan een Haagse ondernemer.

Lokaal politicus Arjen Dubbelaar kreeg het dreigement doorgespeeld en zette het op Twitter. Met afgeschermde namen. De angst zit er goed in.


d.d. 20-10-2019: Voorburgs Dagblad

  • 'Geen snoep na mail Kick Out Zwarte Piet'

Een aantal sponsoren heeft besloten om de intocht van Sinterklaas in Den Haag niet meer te financieren. Dat meldt Omroep West. Dat doen ze nadat actiegroep Kick Out Zwarte Piet een mail naar hen stuurde.

  • Doordat de sponsoren zich om verschillende redenen hebben teruggetrokken, worden er dit jaar geen tasjes met snoep meer uitgedeeld langs de route. Ook het podiumprogramma bij de haven zou nu onder druk staan.


d.d. 20-10-2019: Joop


'Het gevaar van acties tegen sponsoring Zwarte Piet

  • Kick Out Zwarte Piet: jouw traditie is mijn overlast'

Kick Out Zwarte Piet (KOZP) heeft in Nederland een nieuwe actievorm geïntroduceerd: het namen en shamen van bedrijven die een traditie ondersteunen waar jij iets lelijks achter zoekt. Het werkt goed. Een brief aan de sponsoren van de Sinterklaasintocht in Den Haag had effect. Ze konden kiezen: hun donaties intrekken aan een gebeuren met traditionele Pieten of bijzondere aandacht tijdens de acties. En dat terwijl er in de Haagse raad op instigatie van het PvdA-raadslid Mikal Tseggai een motie is aangenomen om per 2020 zelfs de pagepakjes in de ban te doen omdat die kostumering alleen al Hagenaars aan de slavernij zou doen denken. Kick Out Zwarte Piet wilde echter zo lang niet wachten.

Vandaar die brief. Bedrijven die anti-reclame vrezen hebben daarom hun sponsoring ingetrokken. Eerste effect: de Haagse Pieten zullen tijdens de intocht geen zakjes snoep uitdelen aan de kinderen.'


NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW:GRN: Wat ÉCHTE NEDERLANDERS met die ONRUST-STOKERS van KOZP zouden moeten doen? Minimaal 'in de zak naar Spanje'!GRN: KICK OUT KICK OUT!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

#FreeCatalonia #VrijheidVoorCatalonië - STEUN CATALANEN IN STRIJD TEGEN POLITIETERREUR én BEVRIJD NEDERLAND van ' RUTTE-CATUUR'!RUTTE-CATUUR: DICTATUUR in NEDERLAND onder RUTTE-1, 2 en nu 3 - OPROTTEN!

CATALONIX - BREXIT - NEXIT: VOLK HAAT E.U.-NATIE-REICH en STAAT SAMEN OP!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - steunt na-tuurlijk de...

   VRIJHEIDSSTRIJD
   VAN DE CATALANEN:

#FreeCatalonia ##RealDemocracy


Wikipedia: 'Catalonië (Catalaans: Catalunya, Spaans: Cataluña, Aranees (Occitaans): Catalonha) is een Spaanse autonome gemeenschap in het noord-oosten van het Iberisch Schiereiland. De hoofdstad van Catalonië is Barcelona. De regio ligt aan de kust van de Middellandse Zee en heeft een kustlijn van 580 kilometer die bestaat uit de Costa Brava, de Costa del Maresme, de Costa del Garraf en de Costa Daurada. De regio grenst in het zuiden aan de Comu-nidad Valenciana, in het westen aan Aragón en in het noorden aan Frankrijk en Andorra. Historisch gezien behoort ook de Franse regio Roussillon tot Catalonië.

De Spaanse autonome gemeenschap Catalonië heeft een inwonertal van meer dan 7,5 miljoen inwoners. De overgrote meerderheid van de bevolking bestaat uit Catalanen. De regio heeft een sterk ontwikkelde eigen identiteit, door zijn statuut van autonomie (de regionale grondwet) wordt het erkend als natie binnen het land Spanje. Catalonië heeft drie officiële talen: Catalaans, Spaans en Aranees (Occitaans), het gebruik van de Catalaanse taal wordt door de regionale regering sterk gepromoot. De Catalaanse Nationale Feestdag wordt gevierd op 11 september.

De constitutionele status van de regio is sinds een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring op 27 oktober 2017 onderwerp van geschil tussen het koninkrijk Spanje, waarvan Catalonië een autonome gemeenschap is en de Generalitat de Catalunya, die Catalonië graag als een onafhankelijke republiek zou willen zien. Als reactie op deze onafhankelijkheidsver-klaring stelde de Spaanse wetgever artikel 155 van de grondwet in werking, waarmee de Catalaanse autonomie werd opgeschort.


   Niet alleen in SPANJE maar in HEEL EUROPA
   - dus óók in NEDERLAND:

   GÉÉN ECHTE maar...
  een NEP-DEMOCRATIE!

   WORD WAKKER en STA ÓÓK OP
   VOOR ONS EIGEN NEDERLAND!

In het belang van: TOEKOMST VOOR ÚW KIND(EREN) in ÓNS NEDERLAND!
WAT VOORAF GING:


d.d. 21-10-2019: Niburu -VIDEO

   'Steun de Catalanen in hun strijd
    tegen politie terreur!'

Wanneer het volk strijdt voor iets wat het wil, dan zien we dat "machthebbers" daar rücksichtslos
op reageren. Het volk in Catalonië wilde enkele ja-
ren geleden stemmen over een mogelijke onafhan-kelijkheid en dat hebben ze geweten, want de poli-tieterreur sloeg keihard toe, net zoals nu opnieuw
het geval is. 


d.d. 29-09-2019: V
igilant_cat 


"Els Segadors" (The Reapers) is the official national anthem of Catalonia. This hymn is sung by the Catalans that love their land, culture, language and history. Also it is a symbol of the desire to free themselves from the Spanish domination and get the freedom.NIEUW - NIEUW - NIEUW - VRIJHEID voor alle VOLKEN - NIEUW - NIEUW - NIEUW:GRN: WAKKERE CATALANEN DOEN HET EUROPA VOOR...

 GRN: Kijk ook...


d.d. 16-10-2019:

    '#BOEREN, #Boeren, #Boeren,
     #BURGERS en #BUITENLUI
      SAMEN VEEL STERKER DAN 'ZIJ':

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia