zondag 25 november 2018

Paleis van Justitie te Den Bosch/ mr. R.C.A.M. Philippart verne#kt Vrouwe Justitia, besodemietert burger en verdient 'n atoom-bom-vol misdadigers!



GRN: Wat 'n geluk dat deze volhardend vader wel aan toekomstige generaties denkt!





Als GRN ergens een atoombom kon kopen, zou hij daar wel een doelwit voor weten...



Het is dat volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk Msc. - gewoon PapaErik - geen atoombom in zijn bezit heeft en evenmin verantwoordelijkheid voor de jarenlange
radio-actieve straling wil dragen maar anders...

...zou GRN overwegen het zgn. Paleis van Justitie...
= Paleis van Misdaad Den Bosch te bombarderen!

Want:




Lees en kijk voor de achtergronden:



d.d. 25-11-2018: 'Schokkend - rechtersdictatuur-13:









Volhardend vader en recht-zoekend burger:


   Dhr. drs. E.M. Groenendijk MSc.

   Papastraat 4 - Bussum
   stoppasfamiliedrama@outlook.com



Betreft:


1. Brief ge’recht?’shof’ te Den Bosch/ Philippart d.d. 11-10-2018 met kenmerk 00891/2018

2. Onmiddellijke toezending van de 'geheim-gehouden' tussen-beschikking/ mr. Mintjes d.d. 08-09-2016 alsmede ambtsbericht van de officier van justitie en schriftelijk verslag van de advocaat-generaal d.d. 23-02-2018.

3. Klachtindiening jegens Philippart ivm. >8 maanden bewuste temporisatie + eis:

Vaststelling van behandelingsdatum 12-Strafvorderings-procedure jegens Van Son
- dit nog in 2018!




Het gerechtshof = sof?! Den Bosch


   Tav. (nog) president ge’recht’shof Den Bosch

   Dhr. mr. R.C.A.M. Philippart --->

   p/a Postbus 70583
   5201 CZ ’s-Hertogenbosch 
  
   voorlichting.hof.shertogenbosch@rechtspraak.nl




Bussum, 25 november 2018


Hof = meedoen aan doofpotterij-sof Den Bosch, Ronald Philippart,
Geachte wakkere, eerlijke en weldenkende Nederlandse medeburgers,

In reactie op uw schokkende - want onjuiste?! - brief d.d. 11-10-2018 meldt volhar-dend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. (GRN) het volgende:


1. Hoe kan het dat de griffie van het hof Arnhem d.d. 25-10-2018 beweert dat zij d.d. 26-03-2018 het gehele dossier - inclusief 2x OM-stukken en de geheim-gehouden tus-senbeschikking Mintjes d.d. 08-09-2018 – aan Den Bosch te hebben gezonden, Den Bosch vervolgens d.d. 28-03-2018 ontvangst van het beklag bevestigde maar nu - desondanks - beweren de kwaliteitsmanager en uzelf… 

geen OM-stukken ontvangen te hebben en schrijft dat GRN voor de tussen-beschikking van Mintjes in Arnhem zou moeten zijn? Dat is, aldus ondergetekende niet alleen een onfatsoenlijk van het kastje naar de muur sturen maar ook bezijden de waarheid!


2. Dat kan niet, mijn’heer?’ Philippart!

Want: of Arnhem loog - uw collega/ ‘president’ Van der Winkel reageert niet op publicatie d.d. 12-11-2018 - en stuurde idd. niet het gehele dossier of…

en dat acht deze GRN waarschijnlijker; het hof Den Bosch onder ‘leiding’ van Philippart traineert de be-handeling van 12 Strafvorderingsprocedure tegen reeds 100% bewezen; misdadige familie’recht’er Van Son doelbewust en met voorbedachten rade.


3. Dat is schokkend, ‘president’ Philippart. Het hof Den Bosch heeft klaarblijkelijk ‘schijt aan Vrouwe Justitia’ en vertrapt de belangen van recht-zoekend burger GRN… dat is misdadig, Ronald - volstrekt onacceptabel en onvergeeflijk!

GRN verwijst kortheidshalve naar meest recente publicatie d.d. 25-11-2018:

Schokkend - rechtersdictatuur-13:

Not-abelen Van der Winkel & Philippart bedriegen recht-zoekend burger en verkrachten tezamen Vrouwe Justitia!




Klachtindiening:

Op suggestie van ‘kwaliteit?’smanager Van der Pijl en grond van bovenstaande dient GRN bij deze formeel klacht in tegen ‘president’ R.C.A.M. Philippart van het Hof Den Bosch.


Klacht-1:


Hof Den Bosch (en/ of Arnhem) liegt dat ‘ie barst: Philippart of Van der Winkel liegt/ liegen?!

‘De inhoud van brief d.d. 11-10-2018 geparafeerd door beklaagde Philippart is aldus klager GRN in strijd met de waarheid; zowel beide OM-stukken alsook geheim-gehouden tussen-beschikking d.d. 08-09-2016/ Mintjes werden door hof Arnhem aan Den Bosch gezonden.’

GRN: Dat is niet alleen zeer klachtwaardig maar de facto zelfs te vervolgen naar het wetboek van Strafrecht… vindt u ook niet?!’ Of Van der Winkel en/ of Philippart liegen dat ze barsten!



Klacht-2:

Hof Den Bosch bevestigde ontvangst beklag - dient aldus dossier compleet te heb-ben/ maken ipv. dat aan burger over dragen terwijl hij daar geen invloed op  heeft.

‘Indien het hof Den Bosch betreffende stukken (2x OM en Mintjes) niet van het hof Arnhem ontvangen zou hebben, dan had beklaagde Philippart/ Den Bosch zorg moeten dragen voor het complementeren van het dossier. Dan had beklaagde zelf met collega Van der Winkel in overleg moeten treden om uit te zoeken waar die stukken gebleven zijn ipv. deze burger (terug) te verwijzen die hele-maal geen controle kan uitvoeren op het interne postverkeer tussen Arnhem en Den Bosch. Let wel: Van der Winkel/ Arn-hem meldde het beklag pas door te zenden als het dossier compleet was - inclusief 2x OM-stukken en de geheim-gehouden Mintjes tussen-beschikking) dus!

GRN: Het terugverwijzen naar Arnhem voor Mintjes-beschikking en weigeren om zelf naar o.a. de vereiste OM-stukken te vragen is beneden ieder peil - niet de burger maar de beide presidenten zijn verantwoordelijke voor een (in dit geval zeer on-) behoorlijke rechtsgang!



Klacht-3:

Na 8 maanden nog steeds geen behandeling beklag art. 12 Sv. inplannen terwijl daarvoor wel alle stukken aanwezig zijn en er geen reactie werd gege-ven op de vraag ‘onder meer’ afhankelijk van wat dan nog?’, is als onbehoorlijk lang te duiden.

Let wel: het ‘hof Den Bosch werd juist ingeschakeld om achterstanden in Arnhem weg te werken’!


GRN: Het pretenderen van het hof Den Bosch/ Philippart dat zij (onder meer) niet over de 2x OM-stukken en tussen-beschikking Mintjes beschikt - wat door Arnhem/ Van der Winkel nu juist wordt bestreden - maar desondanks geen navraag (willen? doen in Arnhem en tegelij-kertijd niet  tot het inplannen van behandeling over te (willen?) gaan, is aldus recht-zoekend burger GRN niet alleen onacceptabel lang maar - gelet op 1 en 2 - formeel zelfs te duiden als rechtsweigering!  

Vandaag, d.d. 25-11-2018, wordt deze brief/ klachtindiening jegens ‘president’ Philip-part gepubliceerd, per mail aan het hof Den Bosch gezonden en morgen d.d. 26-11-2018 per aangetekende post en uiteraard met ‘natte handtekening’ nagezonden.


Ervan uitgaande het hof te Den Bosch aldus naar behoren te hebben bericht, verblijft

met ‘u’-in-de-nor-brengende-‘groet’,


drs. E.M. Groenendijk MSc.

Luctor et emergo:
in belang van de kinderen en Vrouwe Justitia







Wat een kul, Philippart - wie liegt er nu? Den Bosch of Arn-hel/ Van der Winkel


   Dit bericht is verzonden met hoge urgentie.

   Van: drs. E.M. Groenendijk MSc.
   Aan: voorlichting.hof.shertogenbosch@rechtspraak.nl
   Zo 25-11-2018, 20:19

   GAARNE AAN PHILIPPART DOORZENDEN - DANK!



Geachte wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burgers, Hof Den Bosch, mr. R.C.A.M. Philippart,

kortheidshalve verwijst volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. naar publicatie d.d. 25-11-2018 en verzoekt om onmid-
dellijke reactie!


·      Paleis van Justitie te Den Bosch/ mr. R.C.A.M. Philippart verne#kt Vrouwe Justitia, besodemietert burger en verdient 'n atoom-bom-vol misdadigers! 

In het belang van de kinderen, in het belang van Vrouwe Justitia en in belang van Nederland, drs. E.M. Groenendijk MSc. - luctor et emergo!



d.d. 10-07-2013: Cameron Nunez - 'Blind Justice'










ACHTERGRONDEN ZAAK - GEEN ANTWOORD van HOF ARNHEM en DEN BOSCH


Lees ipv Betteke Boogaard-Derix svp. mr. R.C.A.MPhilippart:



Volhardend vader en recht-zoekend burger:


Dhr. drs. E.M. Groenendijk MSc.
Papastraat 4, Bussum


Betreft:
1. Brief Ge’recht?’shof’ te Den Bosch namens mr. Boogaard-Derix d.d. 08-03-2018 terzake KL16 Arn-hel naar KL18-nummer en publicaties op de site.

2. Onmiddellijke toezending van de 'geheim-gehouden' tussen-beschikking/ mr. Mintjes d.d. 08-09-2017 alsmede het ambtsbericht van de officier van justitie en het schriftelijk verslag van de advocaat-generaal

3. Publiekelijk ontmaskerd als criminelen: Van der Winkel en Blaisse – naar de EBI met jullie;  leve de grote schoonmaak = pacifistische sponzenrevolutie in Nederland anno 20NU…!



De recht- = krombank en gerechtshof = sof Arnhem/ -hel


Tav. (nog) sof-‘president'

<--- dhr. mr. A.R. van der Winkel

en (nog) krombank-‘president’ mw. mr. drs. M.J. Blaisse

p/a Sector Strafrecht
Postbus 9030 - 6800 EM  Arnhem - beklag.hof.arnhem@rechtspraak.nl


alsmede


Het gerechtshof = sof? Den Bosch

Tav. (nog) voorzitter ge’recht’shof Den Bosch
Mw. mr. drs. B. Boogaard-Derix

p/a Postbus 70583
5201 CZ 's-Hertogenbosch

Bussum, 07 mei 2018

Hof = sof en recht- = krombank Arnhem, Van der Winkel/ Blaisse,
Hof = meedoen aan doofpotterij Den Bosch, Boogaard-Derix,

Geachte eerlijke en weldenkende Nederlandse medeburgers,


1. Neen… criminelen Van der Winkel, Blaisse en (mogelijk) Boogaard-Derix;

‘u’ komt nooit van volhardend vader, recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. af! Sterker nog: ‘u’ komt dankzij die GRN in de gevangenis en zijn drie dochters thuis in Bussum. Waarom?

  • Omdat hij echt van zijn drie dochters LJI houdt en zich wel aan ‘de wet’ wil houden!

2. Hoezo? Dat weet u al sinds d.d. 07-08-2015 toen aangifte gedaan werd jegens (voormalig bij het Paleis van Justitie te Arnhem = Paleis van Misdaad te Arn-hel werkzame) nep-‘rechter’ mw. mr. drs. L.A. van Son en ‘uw’ administratief medewerker dhr. Kraehe (die ondertekende met en zich uitgaf voor ‘mr.’ Kraehe terwijl hij dat niet was = strafbaar feit).

GRN noemt als voorbeeld om ‘uw’ herinneringen op te frissen; het 2e beklag ex artikel 12 Sr. als voorbeeld van misdaden onder ‘uw’ leiding en ‘goed’-keuring (ook jegens ‘u’ werd aan-gifte gedaan, weet ‘u’ weer?) te noemen!


3. Keiharde bewijzen zijn door GRN vergaard (en bij - geïnformeerde - vertrouwelingen ver-spreid voor de eigen veiligheid) dat ‘de rechtsstaat’ in NL helemaal niet bestaat…


Zowel schriftelijk - bijvoorbeeld de valse handtekeningen onder van-rechtswege-te-vernie-tigen-na-gedane-verzoeken van nep-’beschikkingen/ proces-verbalen’ - en gemaakte audio-opnames van ‘overleggesprek‘ = leugens van Blaisse, het valselijk interpreteren van bezwaar-schrift als zijnde een ‘hoger beroep?’, het geheimhouden van tussenbeschikking Mintjes en weigering toezending kopie, het weigeren om 2e artikel 12 procedure te behandelen ‘omdat’ de ‘PL-nummers niet overeen zouden komen met de sepotbrief’ terwijl aangetoond werd en audio voorhanden is dat de politie dat zelf deed en

  • bij de 3e artikel 12 procedure dan ruim 2 jaar lang opnieuw ‘behandeling weigeren’ om maar enkele, smerige voorbeelden te noemen. Jullie zijn de facto… misdadigers!


4. Want: gevolgd door ‘slager wil het stinkende vlees desondanks gaan goedkeuren’-poging van het hof Arnhel om het 3e beklag ex art. 12 Sr. (bij de 2e werd net gedaan alsof die ‘niet in onze administratie voorkomt’) jegens misdadige mr. Van Son = nep-familie ‘rechter’ die het kinder- en vaderrecht op omgang (EVRM) op basis van een misdadig complot ontnam!

  • Hoe wets-ontrouw en geestes-ziek zijn ze daar in Arn-hel wel niet; schokkend!

Waarna de ‘moeder’ =  mw. Solvig S. enige tijd later - lang van tevoren en in overleg met ‘de overheid’ - met criminele hulp van nep-‘burgemeester’ drs. De Lange te Duiven/ Gelderland (aangifte gedaan; door anonieme Zevenaarse agent  in opdracht van de eveneens anonieme officier van Justitie geseponeerd en indienen van beklag ex art. 12 Sr. = reeds 3x zinloos…) en zelfs tijdens lopende ondertoezichtstelling van ‘niet-Samen niet-Veilig Midden Nederland’ en ook zeer partijdige = ‘moeder’-curator Hopmans (de jeugd’zorg’)  onze drie dochters LJI kort voor de zomervakantie van de BRP naar het RNI-deel overgeschreven en aldus…

  • ‘groen licht’ gegeven voor nu 3e internationale kinderontvoering naar Duitsland.


5. Sinds d.d. 27-06-2016 zijn drie dochters ‘van de aardbodem verdwenen’ en werd door mw. S.S. ieder contact tussen de kinderen en hun vader verbroken. Geen ‘iedere maandag om 19:00 uur bellen’ en 2-maandelijkse ouderinformatie, zoals door de NL-rechter was ge-oordeeld… helemaal niets. PapaErik weet niet hoe het met zijn dochters gaat, waar ze zijn of hoe ze er - na bijna 4 jaar geen omgang, geen foto’s… niets - nu uitzien.

Dat is onacceptabel want absoluut niet in het belang van de kinderen en vader ( of mw. S.S.)!
Amor omnia vincit’ en GRN pikt dat dus niet - dit is door de overheid georganiseerde poging tot vader-vervreemding = PAS - en zal binnenkort zeker zegevieren, want:

  • luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!


6. Iedereen in Nederland en daarbuiten kan op internet sinds d.d. 27-01-2016 (= slechts het ‘topje van de ijsberg’ aan) de bewijzen lezen van de misdadige (non-) gedragingen van die mr. Van Son/ dhr. Kraehe alsmede ‘uw’ eigen misdadige (non-) gedragingen, doofpotterij en intimidatiepoging (verwijzing Van der Winkel naar ‘1 jaar gevangenis bij publicatie van audio-opnames’).

  • GRN herhaalt dat ‘alle bewijzen = de feiten’ van de genoemde > 50 misdadige andere ‘rechters, griffiers en secretariaatsmedewerkers’ gepubliceerd worden; hoe dan ook!


7. Aangifte werd jegens hen maar ook versus het gehele (wrakings-) bestuur inclusief beide nep-‘presidenten’ = verzoek tot strafvervolging (als klachtdelict geregistreerd, maar… daar werd nietsmee gedaan door Nationale politie/ Openbaar Ministerie alsook toen; Ministe-rie van Veiligheid en Justitie/ toen Opstelten, daarna Van der Steur en Blok = elders terug en huidige ‘clown’ Grapperhaus van Ministerie van Justitie en Veiligheid = Dekker weer terug!).

  • Van laag tot hoog… in echt alle geledingen van ‘de NL-overheidstinkt het niet alleen gigantisch naar corruptie en wetteloosheid maar GRN kan dat ook keihard bewijzen!


8. Om er nog maar een paar te noemen: ook het Ministerie van Onderwijs/ toen drs. Dekker en dr. Bussemaker;  nep-‘Commissie Westerhof’ en criminele BOA-directeur drs. De Lange (familie van ‘burgemeester’?) en het Ministerie van Binnenlandse Zaken/ toen Plasterk en nu Ollongren alsook het Ministerie van Algemene Zaken/ drs. Rutte blijken allemaal lid van ‘de club tegen het volk’ te zijn, zoals GRN die corrupte, criminele volksverlakkers tegenwoordig aanduidt.

Hetzelfde geldt voor de fractie(voorzitter)s van de grootste, landelijke politieke partijen die namelijk allemaal ‘deden en doen alsof ze een bloedneus hebben’ en niet ingrepen… vuile volksverlakkers; vuile profiteurs, stelletje slechte acteurs. Het volk staat op en zegt massaal;

  • Lang leve de pacifistische schuursponzen-revolutie in Nederland!


9. Zelfs de ‘vader des vaderlands’, nep-‘koning Willem-Alexander - met ook drie dochters – werd om hulp gevraagd - er staat namelijk altijd boven ‘In naam van de koning’ boven be-schikkingen en KWA ‘benoemde, kan dus ook ontslaan en zijn invloed aanwenden’ maar dat weigerde zijn ‘Kabinet van de koning’ en verwees naar niet-bestaande brief van het MinVJ die ondanks herhaald verzoek door geen van beiden ‘als kopie’ alsnog = ten eerste male toe-gezonden werd.

Ergo: het is allemaal nep en…

  • Nep-KWA liet drie burgerprinsessen, het volk en Vrouwe Justitia in de steek!


10. Klaarblijkelijk ‘krijgt GRN te veel lezers op zijn eigen website/ blog’ want niet alleen werkt FB hem duidelijk tegen bij publicaties maar vindt ‘u’ het ‘niet leuk’ dat daarmee steeds meer ruchtbaarheid komt aan dit PAS-familiedrama sinds 2008 dat ‘u’ juist onder het tapijt poogt te schuiven. Dat zal nooit gebeuren; het is al veel te laat… het volk ontwaakt en staat op!

Jullie criminelen gaan - heel lang - in de EBI op water en brood brommen;  keihard ontmas-kerd en daar is helemaal niets meer aan te doen! Gaat ‘u’ de koffers maar vast pakken.

  • Alle bewijzen zijn verzameld: de waarheid en echte liefde van deze vader voor zijn meiden duren het langst. Gepaste en niet-strafbare publicatie van bewijzen komt!


11. Dat het hof ’s Hertogenbosch = ‘gewoon’ van het volk, dus; Den Bosch, ene ‘mw./ dhr.? Chun’ namens voorzitter aldaar; mw. mr. drs. Boogaard-Derix d.d. 28-03-2018 melding laat maken van ‘ontvangst van uw beklag art. 12 Sr.- was hof Arnhel met K16-nummer - en nu een K18-nr.’ en aldus impliciet meedoet aan deze smerige zaak. Want:

Vindt zij het niet ‘een beetje erg raar’ = misdadig dat het hof Arnhel/ Van der Winkel dat > 2 jaar ‘op de plank liet liggen’ - en ook de Raad voor de recht- = Kromspraak/ mr. Bakker de deur dichtsmeet’ - en ‘haar hof Den Bosch’ nu…

  • net doet alsof dit een nieuwe procedure en ‘alles in orde’ is?

GRN vindt dit ‘erg raar’ = misdadig complot binnen de rechterlijke macht en zendt deze brief dan ook aan ‘die toko’ - en gaat daar de boel ontmaskeren; wees gewaarschuwd, mw. BBD!


12. Want: GRN heeft meer dan genoeg van ‘uw’ misdaden tegen de mensen in NL = mijn drie burgerprinsessen/ hun vader en is ‘uw’ gelieg, bedrieg en geïntimideer in diep-triest PAS-familiedrama allang meer dan zat! Hoe ‘durfden/-ven’ jullie dit drie (toen nog jonge) meiden en hun lieve, zorgzame en veilige vader aan te doen? Onvergefelijk - misdadigers zijn jullie!

En nu komt de afrekening/ definitieve ontmaskering van ‘u/ de uwen’ = grote EBI-verhuizing!

Kortheidshalve verwijst GRN naar ‘de site’ en onderstaande (beperkte) tijdlijn waarin ‘u’ en alle wel-eerlijke en geachte medeburgers kunnen nalezen ‘hoe het nu precies zit en welke bewijzen tot nu toe openbaar gemaakt werden’.

  • Dat is nog maar het beginvan uw einde!


13. Kunt ‘u’ mij svp. echter nog eventjes = 10 minuten ‘werk’ voor het secretariaat, het ambtsbericht van de van de officier van justitie en schriftelijk verslag van de advocaat-generaal per omgaande = uiterlijke ontvangst door GRN d.d. 13-05-2018 doen (laten) toekomen?

Die moeten namelijk ‘binnen zijn gekomen’ bij ‘uw’ hof Arnhel gelet op onderstaande mel-ding (zie bijlage 2) in combinatie met de melding van het hof Den Bosch van ‘ontvangst van artikel 12 procedure uit Arnhem/ Leeuwarden’!

In herinnering:

  • De behandeling van uw beklagzaak onder nummer K16/0751 zal niet aanstaande vrijdag plaatsvinden, gezien de omstandigheden dat u een klacht tegen de voorzitter hebt ingediend en er nog geen ambtsbericht van de officier van justitie en schriftelijk verslag van de advocaat-generaal binnen is.


  • Zodra deze binnen zijn, krijgt u van ons bericht en zal naar de bevoegdheid van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden worden gekeken.

Ervan uitgaande het hof te Arnhem = sof te Arn-hel alsmede het hof te Den Bosch aldus naar behoren te hebben bericht, verblijft

met ‘u’-in-de-nor-brengende’-‘groet,


drs. E.M. Groenendijk MSc.
Luctor et emergo: in belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


Bijlagen:

  • Tijdlijn 2015-2018 (selectie) 
  • Beklagzitting 18 augustus 2017 
  • Brief Van der Winkel d.d. 17-08-2017 
  • K16/0751 = Het Paleis van Misdaad zakt steeds dieper weg in het eigen, stinkende moeras...!

Disclaimer:
De informatie verzonden met dit bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde[n] en kan persoonlijke of vertrouwelijke informatie bevatten, is beschermd door geldende (privacy-) wetgeving. Gebruik van deze informatie door anderen dan geadresseerde[n] en gebruik door hen die niet gerechtigd zijn van deze informatie kennis te nemen, is verboden. Indien u niet de geadresseerde bent of niet gerechtigd bent tot kennisneming, is openbaar-making, vermenigvuldiging, verspreiding en / of verstrekking van deze informatie aan derden niet toe-gestaan en wordt u verzocht dit bericht terug te sturen en het origineel te vernietigen.


Verzending:
Deze brief werd d.d. 09-05-2018 per mail aan het hof verzonden, gepubliceerd op de website: stoppasfamiliedrama.blogspot.nl en tevens ondertekend per aangetekende post aan het sof Arn-hel/ Van der Winkel en Blaisse en het hof Den Bosch/ Boogaard-Derix gezonden.





BIJLAGE-1:  Tijdlijn 2015 2018 (selectie):




 
Paleis van Misdaad te Arn-hel & Co versus drie NL-meiden/ PapaErik & familie

Datum
Van/ aan
of mbt.
Publicatie, brief
of recht- = krom-zitting
Betreft
07-08-2015 GRN mbt. RB Aangifte jegens Van Son en dhr. Kraehe 'valsheid in geschrifte' = omissie gemeld onver-mogen betaling van PAS-expert door vader.
23-08-2015 GRN mbt. RB Aangifte jegens nep-‘president’ mr. Blaisse na smerige leugens! Zie onthullende brief en luister de audio-opname van gesprek
27-09-2015 GRN aan RB Brief aan bestuur Arnhem en oproep: stop PAS-familiedrama Beschikkingen/ proces-verbalen van rechts-wege te vernietigen!
03-12-2015 GRN mbt. RB Wraking van criminele ‘rechters’ Van Son, Kuypers, Kroon Bewezen partijdigheid en niet nakomen van (familie-) wetten!
15-12-2015 GRN mbt. RB Aangifte jegens criminele familiekamer – Van Son, Kuypers, Kroon Valsheid in geschrifte – omissies in proces verbaal van Sluijters
24-01-2016 GRN mbt. RB Aangifte jegens criminele wrakingskamer Van Groeningen, Van der Leeuw en Van der Mei - bezwaarschrift
13-04-2016 GRN aan RB
en aan Hof
Brief – allerlaatste herstel-kans voor Blaisse en Van der Winkel

27-06-2016 GRN mbt RB Publicatie – het sprookje van de NL-rechtsstaat Transcript kromzitting en meer uitleg in concept-aangifte
01-02-2016 GRN mbt. RB Publicatie - Wrakings-kamer is ‘t rechte pad nu helemaal kwijt: leugens in en manipulatie van 'beschikking/ proces-verbaal' Bewijs: lees verschil tussen dat wat er daadwerkelijk gedaan/ gezegd werd op zitting en wat in valse ‘proces-verbaal’ staat!
04-02-2016 GRN aan RB Indiening verzoekschrift ‘nietigheid van rechtswege Criminele ‘beschikking en proces-verbaal’ zijn ongeldig!
11-02-2016 GRN mbt. RB Publicatie - Misdadige 'krom'-bank/ wrakings-kamer dramt door met PAS-familiedrama en
is te laf om vader nog-maals in de ogen te zien!


Genoemde wrakings-grond werd niet in het proces-verbaal vermeld = keihard bedrog!
13-02-2016 GRN mbt. Hopmans Publicatie - Emotionele kinder-mishandeling 'goedgekeurd/ veroor-zaakt' door misdadige 'hulpverlening, politie/ OM en rechtbank te Arnhem' Direct naar schokkend telefoon-gesprek met zeer bijzondere ‘moeder’-curator Hopmans:
14-02-2016 GRN mbt. RB Publicatie - President Blaisse 'kent de wet niet' en poogt misdadige doofpot dicht te houden; tevergeefs! Lees het transcript van overleg = leugens-gesprek van Blaisse en de wet die zij behoort te kennen maar keihard negeerde!
18-02-2016 GRN mbt Min. van VJ en KWA Publicatie - F#ck de Koning WA emotionele kindermishandeling 'gesteund'. PAS-familiedrama bewust door NL-overheid verergerd omdat vader GRN hun leugens bewees

21-02-2016 GRN mbt de jeugd’zorg’ Publicatie - afwezige 'hulp'verlening en drie kinderen nu in ernstig loyaliteitsconflict

2 jaar geen omgang ondanks geldende zorgregeling? Dat is ziek/ onrecht!
28-02-2016 GRN mbt. RB Publicatie - Laffe rechtbank-president mr. M.J. Blaisse wei-gert vragen over misdadige 'rechters' te beantwoorden! Geen reactie op 100% bewezen misdadige (non-) gedragingen en onterechte klachtafwijzing middels laffe reactie…
05-03-2016 GRN mbt RB Publicatie - Weer aangifte vs. corrupte mrs. Blaisse, Civile en Evers = 'Paleis van Misdaad' Bewezen: 'valsheid in geschrifte' - art. 225 Sr. - en 'machtsmis-bruik/ rechtsweigering'.
08-03-2016 GRN mbt RB Publicatie - Beklag art. 12 Sv = niet-vervolgen van misdadige magistrat(t)en te Arnhem blijft onacceptabel! Bewust voorsorteren op mislukking en dan vader als schuldige daarvoor aan willen wijzen/ vast te stellen, bewijst dat mr. Van Son/ voorzitter en griffier dhr. Kraehe doortrapte misdadigers van het allerlaagste allooi zijn.
08-03-2016

Indiening 2e beklag ex art. 12 Sr. (1e jegens ex die 9 mnd. Zorgregeling = beschikking negeerde; 2e kinderontvoering) Jegens:
Van Son, Kraehe en nogmaals Van Son, Kuypers en Kroon zijn 100% zeker: misdadigers!
13-04-2016 GRN aan RB
en aan Hof
Brief – allerlaatste herstel-kans voor Blaisse en Van der Winkel Niet alleen criminele ’rechters’ - ook presidenten en bestuur!
01-05-2016 GRN aan RB
en aan Hof
Brief met eisen GRN - Van der Winkel/ Blaisse = gevangenis! Paleis van Misdaad te Arn-HEL keihard ontmaskerd = crimineel
06-06-2016 GRN aan Hof Indiening van bezwaar-schrift ‘nietigheid van rechtswege’
ter zake onmogelijke ‘beschikking’ d.d. 31-05-2016            
16-06-2016 GRN aan Hof
Rappel bezwaarschrift ‘nietigheid van rechtswege’ zie d.d. 06-06-2016              
Aangifte jegens Lieber, Prakke-Nieuwenhuizen, Smeeing-Hees en mw. Hitijahubessij
27-06-2016 GRN mbt RB Publicatie – het sprookje van de NL-rechtsstaat Transcript kromzitting en meer uitleg in concept-aangifte
31-08-2016 GRN aan Hof Indiening 3e beklag ex art. 12 Sr. = 2e jegens > 50 criminele ‘rechters/ presidenten/ griffiers’ Let op: directe doorzending aan ander Hof verzocht; niet in het Paleis van Misdaad te Arn-HEL

13-08-2017 GRN aan Hof Brief: Ontsla vice-voorzitter Mintjes + klacht vs. secretariaat Zij wil als 'slager het stinkende vlees van collega-rechters en presidenten gaan keuren!'
15-08-2017 GRN mbt Hof Publicatie - Ontsla vice-president hof Arnhem/ Mintjes:
Arn-hem = Arn-HEL
Paleis van Justitie = Paleis van Misdaad: geen betrouwbare behandeling/ eerlijk oordeel.
17-08-2017 Hof aan GRN Van der Winkel weigert ontslag en neem klacht ‘in behandeling’ Criminele president dekt 2x wetteloze secretariaatsmdw.
17-08-2017 GRN mbt Hof Publicatie - NL is geen rechts-staat; hof Arnhem is - keihard bewezen - zelf misdadig! en keihard bewijs in diep-triest PAS-familiedrama met derde, internationale kinderontvoering
25-08-2017 GRN mbt Hof Publicatie - Het 'sprookje van een rechtstaat' blijkt in NL feitelijk een nachtmerrie te zijn! Vrouwe Justitia is gekneveld door criminele 'rechters', politie/ OM!
21-10-2017 GRN mbt Hof Publicatie - Schokkend: bewezen criminele 'rechter' Mintjes… (aangiftes >50 werden door volhardend vader gedaan) …tevens vice-president van het hof Arnhem wordt gesteund door het bestuur = ook criminele ‘president’ Van der Winkel!
15-04-2018 GRN mbt. Hof Publicatie - misdaden tegen 3 meiden door 'presidenten' Van der Winkel, Blaisse = Arnhem en (mogelijk) Boogaard-Derix = Den Bosch en keihard bewijs! Verraad aan volk en wet door hof Den Bosch; brief 28-03-2018 bevestiging van ontvangst van uw beklag (van hof Arnhem in 2015) = 3 jaar later = misdaad!
18-04-2018 GRN mbt Hof Publicatie - Alarm: Paleis van Justitie Arnhem = Paleis van Misdaad Arn-hel - 100% bewijs Nep-'presidenten' mrs. Van der Winkel en Blaisse zijn de facto criminelen!
20-04-2018 GRN mbt Hof Publicatie - Criminele jeugd-‘zorg' + misdadige 'rechters/ presidenten' te Arn-hel - bah! Drie dochters; Lina, Jördis, Imke - 3x ontvoerd en hun lieve, zorg-zame, veilige Papa afgepakt!
07-05-2018 GRN mbt LJI Publicatie - PAS-familiedrama: na 1 jaar 3e kinderontvoering nog verjaardagskaart… In 2018 niets voor PapaErik… arme meiden - houd vol, alles komt goed!






BIJLAGE-2: Beklagzitting 18 augustus 2017




di 15-8-2017 08:52
Van: H.P (Hof Arnhem-Leeuwarden) H.P.@rechtspraak.nl
Aan: drs. Groenendijk MSc.


Beste meneer Groenendijk,

De behandeling van uw beklagzaak onder nummer K16/0751 zal niet aanstaande vrijdag plaatsvinden, gezien de omstandigheden dat u een klacht tegen de voorzitter hebt ingediend en er nog geen ambtsbericht van de officier van justitie en schriftelijk verslag van de advocaat-generaal binnen is.

Zodra deze binnen zijn, krijgt u van ons bericht en zal naar de bevoegd-heid van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden worden gekeken.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

mr. H.P.
Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden
Afdeling strafrecht locatie Arnhem
Kamer G 2.28
www.rechtspraak.nl
Bereikbaar: ma t/m vr 







BIJLAGE-3: 
Brief criminele nep-‘presidentVan der Winkel - 17-08-2017:

· geen ontslag criminele H.P. en L.Z.
· klacht jegens criminele vice-president Mintjes in behandeling

Zie uw eigen hof = sof-administratie




BIJLAGE-4:

K16/0751 Het Paleis van Misdaad zakt steeds dieper weg in het eigen, stinkende moeras...!




do 17-8-2017 13:52
Van: drs. Groenendijk MSc.


Volhardend vader en recht-zoekend burger:

Dhr. drs. E.M. Groenendijk MSc.
Papastraat, Bussum


Betreft:
1. Brief Groenendijk d.d. 16-08-2017 aan RvdR en publicatie op de site.

2. In opdracht van welke griffier (naam?) werd de kul-oproeping d.d. 03-07-2017 art. 12 Sv. verzonden?

3. Onmiddellijke toezending van 'geheim-gehouden' tussen-beschikking/ Mintjes d.d. 08-09-2017!



Het Gerechtshof Arnhem

Tav. (nog) ge’recht’shofpresident mr. A.R. van der Winkel

Sector Strafrecht
Postbus 9030
6800 EM  Arnhem - beklag.hof.arnhem@rechtspraak.nl



Bussum, 17 augustus 2017

Hof Arnhem, mw. L.Z.; H.P.; N.F. en A.H.I.,
Geachte eerlijke en weldenkende Nederlandse medeburgers,


1. Met open vizier verwijs ik het hof Arnhem en u persoonlijk naar mijn brief d.d. 16-08-2017 (bijlage) aan de Raad voor de Rechtspraak waarin L.Z. en H.P. werden opgeroepen om 'vrijwillig ontslag' te nemen, gelet op uw medewerking aan in de doofpot willen houden van ons diep-trieste PAS-familiedrama.

http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl/2017/08/papaerik-hangt-met-alle-gewicht-aan.html

PapaErik hangt met alle gewicht aan kloten? van de Raad voor de Recht-spraak. Baas Bakker moet ingrijpen bij 'Paleis van Justitie'? te Arn-hel!

Alarmklok geluid voor Vrouwe Justitia : is Nederland nog wel een ' recht ?' staat ? Vandaag geen 'leuke plaatjes' maar alleen deze...


2. Bij deze vult Groenendijk dat dringende advies aan betreffende mw.? N. F. die, namens de griffier - welke; wat is de naam van desbetreffend griffier? die daartoe opdracht gaf! - d.d. 03-07-2017 Groenendijk te kunnen oproepen voor behandeling te Arnhem van een beklag ex art. 12 Sv. over diverse personen werkzaam bij... het hof te Arnhem!

Dat kan natuurlijk niet en als N.F. dat niet zelf begrijpt en haar? handtekening/ paraaf daar-onder plaatst dan is zij totaal niet-geschikt voor de huidige functie. Hetzelfde geldt voor… 'griffier' mw. A.H.I. die haar handtekening zette maar verder helemaal niets deed; geen melding aan aangever en geen stappen tegen het OM (zie 3).

Ook 'vrijwillig ontslag' van N.F. en A.H.I. is meer dan gepast, binnen 2 weken bevestiging of uw naam zal (mogelijk) voluit vermeld moeten worden.


3. Tot slot verzoekt volhardend vader en recht-zoekend burger Groenendijk om de onmid-dellijke toezending - 1e exemplaar/ in kopie - van de tussen-beschikking d.d. 08-09-2016/ Mintjes (voorzitter) en A.H.I. (griffier), zoals deze bij dossier-inzage bleek te bestaan maar aangever niet alleen verzwegen werd, maar ook niet werd toegezonden. Een foto maken werd verboden...

Gevolg: Groenendijk beschikt niet over alle noodzakelijke stukken - tussen-beschikking Mintjes - en aangezien hij verkoos om zichzelf te vertegenwoordigen,

is toezending daarvan aan burger vereist... nietwaar?

Dat dit niet geschiedde is:

   a) niet-'toevallig' maar bewust! en tenminste als...

   b) een grote schande = manipulatie/ bedrog te duiden,

aldus Groenendijk. Wordt vervolgd en openbaar gemaakt.
Ervan uitgaande het hof te Arnhem = sof te Arn-hel aldus naar behoren te hebben bericht, verblijft in afwachting van uw onmiddellijke melding naam griffier, toezending tussen-beschikking en bevestiging van uw 'vrijwillig ontslag'...

met strijdbare groet,

drs. E.M. Groenendijk MSc.
Luctor et emergo: in belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


Disclaimer:
De informatie verzonden met dit bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde[n] en kan persoonlijke of vertrouwelijke informatie bevatten, is beschermd door geldende (privacy-) wetgeving. Gebruik van deze informatie door anderen dan geadresseerde[n] en gebruik door hen die niet gerechtigd zijn van deze informatie kennis te nemen, is verboden. Indien u niet de geadresseerde bent of niet gerechtigd bent tot kennisneming, is openbaar-making, vermenigvuldiging, verspreiding en / of verstrekking van deze informatie aan derden niet toe-gestaan en wordt u verzocht dit bericht terug te sturen en het origineel te vernietigen.

Verzending:
Deze brief werd tevens d.d. 17-08-2017 ondertekend, per post aan het hof Arnhem = sof Arn-hel gezonden.



d.d. 30-04-2013: LibraryDealer 





GRN: Nederland is veel erger dan een bananenrepubliek...

  • kromstaat pur sang!




Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!


Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia