donderdag 5 april 2018

Niet alleen 'staan in de trein' maar ook 'hoog-frequentie wapens' bij de NS - baas Van Boxtel: wat zijn dat voor 'ronde dingen' op het station...?!Bovenstaande praktijk is toch wel 'heel anders' dan de reclame/ theorie:
Het bekt wel lekker: 'waar zouden we zijn zonder de trein?'... maar vraag de dagelijkse forens vooral niet naar haar/ zijn ervaringen met de NS!


Eens kijken of Van Boxtel opheldering verschaft over NS-'hoog-frequentie-wapens'?


Bussum, 05 april 2018
Geachte heer Van Boxtel,
Geachte NS-klantenservice,
Geachte dames en heren,


1. als jarenlang NS-forens ('geachte heer... geen 'reiziger'; komt er dit jaar wel een kerstboom voor A'dam CS?!) viel het volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. op dat...

...er op de stations 'nieuwe apparaten' geplaatst zijn. Van die ronde dingen, op een paal;

waar ook de luidsprekers voor de omroepberichten en


de camera's aan bevestigd zijn, als u begrijpt wat GRN bedoelt?
Vast wel!


2. GRN verwijst kortheidshalve naar recente publicatie d.d. 04-04-2018:

http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl/2018/04/denkend-aan-holland-ziet-grn-overal.html

  • Denkend aan Holland ziet GRN overal bewakingscamera's hangen;

Laat NL niet veranderen in China aan Noordzee; geen vrijheid - geen veiligheid!


3. Hoewel GRN het 'bijna 100% zeker weet', gelooft hij in 'hoor en wederhoor' en der-halve wordt u als eindverantwoordelijk NS-baas op de man af gevraagd:
   
   DIE TEGENWOORDIG OP STEEDS MEER NS-
   STATIONS HANGEN?

   Die dingen bovenaan in de paal (video-1)...!


   Zijn dat inderdaad 'hoog-frequentie trillingen
   opwekkende dingen'?

   Met het door GRN gemelde doel', te weten:


het zsm. verwijderen van 'reizigers' op de treinStations als u of de NS dan wel de 'elite' dat 'noodzakelijk' zou achten? De 'reizigers' rennen dan vanzelf heel snel naar de uit-gang...


GRN acht een beetje meer openheid noodzakelijk en verneemt gaarne per ommegaande van u/ de NS en... wordt gepubliceerd.

Met nieuwsgierige groet,

drs. Erik M. Groenendijk MSc. - luctor et emergo
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


Dit bedoelt 'achterdochtig of waakzaam' burger/ nooit-volleerd treinreiziger GRN:

d.d. 04-04-2018:

  • 'Denkend aan Holland ziet GRN overal bewakingscamera's hangen

Laat NL niet veranderen in China aan de Noordzee; geen vrijheid - geen veiligheid!'

Video-1:
Video-2:
Video-3:
Video-4:
En wie is die 'Roger van Boxtel' dan wel niet? O jeetje, is ook hij 'n D666-er?!!


Wikipedia:

Van Boxtel groeide op in Amstelveen. Hij behaalde in 1973 zijn hbs-diploma aan 't Keizer Karel College. Daarna studeerde hij Nederlands recht aan de Uni-versiteit van Amsterdam. Voordat hij in de politiek kwam was hij werkzaam bij de Vereniging van Ne-derlandse Gemeenten, organisatieadviseur, inte-rim-manager en vicevoorzitter van de landelijke Stichting Projecten Opvang Asielzoekers. Van Boxtel was van 30 augustus 1994 tot 3 augustus 1998 Tweede Kamerlid. Daar was hij woordvoerder voor volksgezondheid en minderhedenbeleid en vicefractievoor-zitter van D66.


In 1998 werd Van Boxtel minister zonder porte-feuille in het tweede kabinet-Kok, belast met grote-steden- en integratiebeleid. Van 7 juni 2011 tot 9 juni 2015 was Van Boxtel lid van de Eerste Kamer, en tevens voorzitter van de fractie van D66.

Van Boxtel werd op 1 augustus 2015, naast commis-saris bij de APG Groep, interim president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen.[2] Hij werd op 9 december 2016 definitief aan-gesteld, tot augustus 2019.[3]-------------------------------------------------------------------------------------------------


Groenendijk groeide op in Hilversum(se meent). Hij behaalde in 1991 zijn VWO-diploma aan het Goois Lyceum te Bussum (met 8 vakken). Daarna studeerde hij Economieook aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting 'Management & Organi-satie' (204 studiepunten).

Tijdens zijn studie was hij actief lid van de economische studie-vereniging: 'LinkingPin' - onderdeel van de SEFA - en organi-seerde o.a. gezamenlijk een congres over kwaliteitsmanagement. Met veel plezier nam GRN deel aan een studentenuitwisselings-programma met de Montana State University - Bozeman, MT - en werd aldaar tot 'honorary citizen' van Bozeman benoemd.

Na zijn afstuderen, liftte GRN zijn in de U.S.A. ontmoette Duitse liefde achterna (niet Solvig S.) en woonde/ werkte ruim 4 jaar in Halle/ Saale in de voormalige DDR.

  • Enzovoorts... who cares?

Bozeman, Montana

Bozeman is a town in and the seat of Gallatin County, Montana, United States. Located in southwest Montana, the 2010 census put Bozeman's population at 37,280 and by 2016 the population rose to 45,250, making it the fourth largest city in Montana.[6] It is the principal city of the Bozeman, MT Micropolitan Statistical Area, consisting of all of Gallatin County with a population of 97,304.

Bozeman Montana Als thuisbasis van de Montana State University is Bozeman een bruisende studen-
tenstad. Aan de historische, charmante Main Street vind je brouwerijen, pubs en boetiekjes. Bozeman wordt omringd door rollende groene heuvels en besneeuwde bergpieken van de Bridger en Gallatin Mountains. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je hier veel buitenactiviteiten kunt doen.  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!

    No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

    Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
    Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia