donderdag 1 maart 2018

NL burgers willen 'meer meer meer waarheid' over MH17 en vriendschap met alle landen - dus ook met de Rossijskaja Federatsija - Я люблю тебя!Interview of Ambassador A.Shulgin to "NOS" - Interview, the ambassador's speech
NOS: "Rusland maakt geen nepnieuws en

 • is niet bezig met andere soorten politieke inmenging in Nederland.


Dat zegt ambassadeur Sjoelgin van Rusland in een gesprek met de NOS. Hij voegt eraan toe dat de be-schuldigingen van het kabinet op dat punt de relatie met Nederland verslechteren. ...

De relatie tussen Rusland en Nederland is niet op zijn best", zegt Sjoelgin.GRN wordt doodziek van Rusland-bashing door reguliere media: Я люблю тебя!


Neen, deze volhardend vader en recht-zoekend burger, drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - was (helaas) nog nooit in de Russische federatie, kan geen Russisch spreken maar houdt wel van 'Soljanka' dat hij in de voormalige DDR (Oost-Duitsland) voor het eerst at... heerlijk, die maaltijdsoep!

   - Soljanka is een lichtzure maaltijdsoep uit de Russische
   keuken met een scherpe en tevens zure smaak. Het gerecht
   wordt ook veel gegeten in de landen van het voormalig Oost-
   blok. Er worden drie varianten soljanka onderscheiden, met 
   vlees, met vis en met paddenstoelen.

    GRN: Wilt u soljanka eens zelf maken: hier recept van Liene! -Ook denkt GRN graag zelf na en

hoewel hij beseft dat wij, als de 'gewone' burger altijd op informatie-achterstand staan en

geen enkele overheid - niet de Nederlandse en niet de Russische - te vertrouwen is, moet hem toch iets van het hart. Namelijk:

   Stop demonisering van Rusland
   en kijk eens beter naar jezelf!Demoniseren is het doelbewust negatief afbeelden van een zaak of persoon, met als doel de mening van anderen over het onderwerp te beïnvloeden. Het onderwerp wordt als het ware als een demon of iets demonisch voorgesteld. Demoniseren is een vorm van propaganda en de term demonisering heeft daardoor een negatieve klank. Het is nauw verwant met smaad en laster.


GRN wil vrede op aarde;

 • dus ook met de Russen!

Российская Федерация,
Rossijskaja Federatsija:

 • vrede - мир en vriendschap - дружба


Laat u svp niet misleiden door reguliere NEP-nieuws-media; denk altijd zelf na
:d.d. 24-02-2018: RTL

Wilders in Moskou voor afspraak met Russische politici


De PVV-leider heeft een afspraak met Russische parlementariërs, bevestigen bronnen aan RTL Nieuws. Wilders kondigde afgelopen najaar al aan dat hij bezoek wilde brengen aan het Russische parlement om 'tegenwicht te willen bieden aan de hysterisch russofobie die her en der heerst'.d.d. 25-02-2018: De Speld - 'Wilders in Moskou ontvangen door Thierry Baudet


Hij hoopte op een ontmoeting met de Russische president Poetin. Maar toen Geert Wilders in Moskou uit het vliegtuig stapte, stond daar Thierry Baudet op hem te wachten.d.d. 26-02-2018: De Dagelijkse Standaard

       Het is -23 graden in Moskou.

'Ach wat leuk! Geert Wilders neemt de tijd om zijn Twitter-volgers op de hoogte te houden van zijn handel en wandel in Moskou, waar hij deze week allerlei politici gaat ontmoeten en de Doema zal

bezoeken.

 • Het is nogal koud in Rusland, maar dat maakt Geert niets uit. Sterker nog, hij lijkt daar eerder van te genieten:
De stichting Vliegramp MH17 heeft geen goed woord over voor het bezoek aan de Rus-sische Doema van PVV-leider Wilders. Ook een tweet waarin Wilders een foto toont van een Russisch-Nederlandse vriendschapsspeld op zijn pak keuren de nabestaanden met kracht af.

 • "Het benadrukken van vriendschap met Rusland door 'n Kamerlid is ongepast", zegt de stichting.

De nabestaanden willen excuses van de PVV-leider. Wilders heeft nog niet gereageerd op de ophef.d.d. 01-03-2018: Niburu - Nabestaanden MH17 totaal niet geinteresseerd in de waarheid'

'Je zou verwachten dat nabestaanden van de neergeschoten vlucht MH17 slachtoffers heel graag zouden willen weten wat er die vreselijke dag werkelijk gebeurde. Dat doen ze niet, maar wat ze wel doen is;

 • luidkeels de officiële propaganda na blaten waarbij uiteraard Rusland als schuldige wordt aangewezen.

Lang leve echte vriendschap Russische federatie en ons kleine Nederland!


Do. 01 maart 2018, 16:57
Van: drs. Groenendijk MSc.
Aan: rusembassynl@mid.ru


Dear embassador Shulgin,
dear people of the Russian Federation,


1. There are many Dutch people who do not believe all the fake-news about the Russian Federation and who only want peace in the world:

NL burgers willen 'meer meer meer waarheid' over MH17 en vriendschap met alle landen - dus ook met de Rossijskaja Federatsija - Я люблю тебя!

http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl/2018/03/nl-burgers-willen-meer-meer-meer.html


2. We mourn over the innocent death of the MH17-flight and hope that, someday, 'the truth and no-thing but the truth' will be revealed so justice can be served.

3. The opinion of the Dutch government is NOT our opinion... instead;

 • we want to stop the unjust demonizing of your country and send peaceful greetings to you all!

Yours sincelery,
drs. Erik M. Groenendijk MSc. - In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


NL heeft bergen 'boter op 't hoofd' en moet 'niet zo hoog van de toren blazen'!


d.d. 05-12-2017: 'Is Ollongren niet eerlijk:

 • wil democratisch benoemde wethouder Palmen/ Brunssum afzetten maar criminele burgemeester De Lange/ Duiven niet?!


d.d. 12-12-2017: NOS - 'Brunssumse Jo Palmen, de man van 'varkenskop',
                                      is 'geen verkeerde man'


zo omschrijft Twan Senden de omstreden wet-houder Jo Palmen van Brunssum. Senden is directeur en hoofdredacteur van streekomroep Loo-tv en volgt de politieke carrière van Palmen al jaren.d.d. 17-02-2018:

'RUTTE-3: zonder hem hadden we Goede, nu alleen Slechte Tijden!

Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Deken-in-net-pak mr. Meijer 'de oren gewassen' bij openbare klachtzaak Raad van = zonder? Discipline Den Bosch! Publicatie audio-opname volgt.De geslaagde hoorzitting bij de Raad van/ zonder Discipline werd passend gevierd!


   Brood en banketbakkerij De Krakelinghe-Bufkes maakt dagelijks heerlijke lek-
   kernijen. Denk hierbij aan smakelijke gebakjes, taarten, vlaaien, luxe broden en be-
   legde broodjes. Op deze website staan onze laatste acties en aanbiedingen.
   Zo vindt u de bestellijst voor brood, taarten en gebakjes.

   Wilt u tijdens uw lunch genieten van een lekker
   broodje? Kijk dan eens op de website van onze


GRN: en echt... heerlijk smullen daar!

Ook 'n zeer aardige bakkersvrouw en -man met wie over een aantal andere wereldse zaken gesproken en het adres van de website gegeven werd.

Nogmaals; groet, ditmaal uit Bussum, Erik

Parketpolitie en behandeling klachtzaak; docent GRN wast 'deken' Meijer de oren!


Gegrond! klagend en recht-zoekend burger, tevens volhardend vader; drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - heeft de gemaakte audio-opname van zowel het prettige gesprek met een andere burger, dhr. 'R.' - gaarne contact ivm. toestemming (ano-nieme/ stem-verdraaide etc.) voor publicatie; audio liep reeds en anders had GRN dat nooit 'stiekem' opgenomen! - alsook de be-handeling van de klachtzaak jegens 'deken' Meijer bewerkt... wat 'n werk! Maar zal binnenkort (in stukken) te beluisteren zijn.

Dit zodat iedere eerlijke, zelf-nadenkende medeburger niet alleen getuige kan zijn van 'hoe zo'n klachtbehandeling dan in de praktijk gaat' maar ook haar/ zijn eigen conclusies trekken over de zaak en mate van 'onafhankelijkheid' van de Raad van of juist zonder Discipline.

 • Van een doofpotaffaire wordt gesproken als aan het licht komt dat een be-paalde zaak bewust en vaak langdurig buiten publiciteit is gehouden uit vrees voor sancties/ andere negatieve consequenties. Het achterhouden zelf wordt 'in de doofpot stoppen' genoemd, 'n uitdrukking die is ontleend aan de mid-deleeuwse doofpot.GRN geeft reeds aan dat er enkele schokkende uitspraken van mr. Meijer te horen zullen zijn/ transcript - hij vond het niet fijn dat er 'zomaar audio-opnames gemaakt werden' - en dat zelf-beklaagde mw. mr. Huysmans-van Opstal  des-ondanks haar opwachting maakte als 'griffier'... belooft weinig/ niets goeds. Zoals GRN bij voorbaat al voorspelde.

GRN heeft kort wraking overwogen om die reden maar daar werd vanaf gezien... ook dat wordt uitgelegd. Bent u tevens benieuwd hoe het met de parketpolitie verder ging en of GRN 'bijna gearresteerd werd'? Dat snapt GRN en wordt gepubliceerd; straks verder maar nu echt eerst naar bed...Wat vooraf ging:


d.d. 28-02-2018: 'Paleis van Misdaad poogde zelfs...

...om buiten video-opname te verbieden!


Ook niet op verzoek van de opgetrommelde parketpolitie, maar daarover in volgende publicatie(s) meer...!'

GRN maakte aansluitend toeristische wandeling door mooi, vriendelijk Den Bosch:
De Bossche markt

Na eeuwen is de Bossche markt nog steeds hartje centrum, gelegen tussen de vele historische monumentale panden waar het stadhuis een onderdeel van vormt, met een verleden die terug gaat naar de veertiende eeuw. Daarbij zijn de meeste gevels nog versierd met namen in de gevelstenen die hun oorsprong vinden in de middeleeuwen. Ook het standbeeld van Jeroen Bosch en de vijftiende eeuwse waterput vormt een we-zenlijk onderdeel van het marktplein...
Instorten gevolg van fout uit 1992:

 • houten wandje als draagmuur

DEN BOSCH - Het monumentale pand op de hoek van de Markt in Den Bosch is ingestort nadat bouwvakkers een scheidingswand hebben weggehaald. De bouwvak-kers konden niet weten dat een stalen balk steunde op die wand.
Ai-ai-ai... dat had GRN helemaal verkeerd; het waren 12 discipelen, niet 7! Wie die beelden dan wel zijn/ voorstellen? Er werd nog even gezocht maar, helaas, niet gevon-den; wie helpt? Dank!

Vraag: "Wie waren de twaalf discipelen / apostelen van Jezus Christus?"

Antwoord: Het woord “discipel” betekent “leerling” of “volgeling”. Het woord “apostel” verwijst naar “iemand die is uitgezonden”. Toen Jezus op aarde was, werden de twaalf “discipelen” genoemd. De twaalf discipelen volgden Jezus, leerden van Hem en werden door Hem opgeleid. Na de opstanding en de hemelvaart van Jezus zond Hij de discipe-len de wereld in (Matteüs 28:18-20; Handelingen 1:8) om Zijn getuigen te zijn. Zij werden toen de twaalf apostelen genoemd. Maar zelfs toen Jezus zich nog op de aarde bevond, werden de begrippen “discipelen” en “apostelen” soms zij aan zij gebruikt, omdat Jezus hen opleidde en uitzond.

De Kathedrale Basiliek van Sint Jan Evangelist,[1] gewoonlijk aangeduid als de Sint-Janskathedraal, in de binnenstad van 's-Hertogenbosch wordt veelal beschouwd als het hoogtepunt van de Brabantse gotiek. Het bijzonder harmonieuze interieur is het resultaat van de eenheid van stijl die de gehele bouwperiode van eind veertiende tot begin zestiende eeuw bleef gehandhaafd. De buitenkant levert met zijn gulle orna-menten, zoals de dubbele luchtbogen met de 96 luchtboogfiguren en de reliëfs boven de ramen, een treffend beeld op van de versieringsdrift van de late gotiek. De Sint-Jan is een..
Erfgoed Den Bosch - Bouwgeschiedenis

De met raadselen omhulde en niet-gedocumenteerde stichting van de kerk moet tussen 1200 en 1220 worden gezocht. Tegen het torenloze kerkgebouw werd tussen 1240 en 1250 de nog steeds bestaande vroeggotistische bakstenen toren met klokkenzolders gebouwd. Omstreeks 1270 werd de kerk voor het eerst uitgebreid met een kapel, de huidige Mariakapel, die uitwendig werd voorzien van een natuurstenen schil. Tussen 1300 en 1350 volgden diverse uitbreidingen van het kerkgebouw. Aan het begin van de veertiende eeuw werd eerst een nieuw gotisch koor met flankerende koortorens en ne-venkoren gebouwd. Het noordelijke nevenkoor werd in 1316 in gebruik genomen door de voor de ontwikkeling van de kerk belangrijke, in datzelfde jaar opgerichte Lieve-Vrouwe-Broederschap. Daarna volgden in fases vernieuwde en vergrote gotische schip-zijbeuken, waarvan ook de huidige doopkapel onderdeel uitmaakte.

Vlinders of schubvleugeligen (Lepidoptera) zijn een orde van gevleugelde insecten.

De orde van de vlinders is na de orden van de vliesvleugeligen, de tweevleugeligen en de kevers, de vierde grootste insectenorde binnen het dierenrijk: er zijn ongeveer 180.000 beschreven soorten.[1] Vlinders leven in uiteenlopende biotopen: van koude toendra's tot woestijnachtige gebieden. De meeste soorten leven in tropische of sub-tropische gebieden. In het Nederlands Soortenregister staan van de 18.000 inheemse Nederlandse insectensoorten ruim 2.200 soorten als vlinder geregistreerd, zodat ruim 12 % van de Nederlandse insectensoorten bij de orde van de vlinders is inge-deeld

Het pseudoniem - M. Vasalis

'Vasalis' is een latinisering van haar achternaam 'Leenmans'. De 'M' staat niet voor 'Maria' zoals soms ten onrechte wordt gemeld. De dichteres wilde in 1e instantie pu-bliceren zonder dat duidelijk werd dat de gedichten door een vrouw waren geschreven.
 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia