woensdag 19 september 2018

De Arnhemse villamoord: niet alleen 20 jaar geleden maar ook nu zwaar misdadig wangedrag bij OM en Hof Arnhem = zelf 'n criminele vereniging!d.d. 09-06-2016: 'Koning Salomo verraden in 'Paleis van Misdaad' te Arnhem:

Bezwaarschrift 'nietigheid van rechtswege' tegen een onmogelijke 'beschik-king in hoger beroep?' ingediend.

  • Het Paleis van Justitie te Arnhem = 'Paleis van Misdaad' te Arn-hel!
Vrouwe Justitia huilt: weer gerechtelijke 'dwaling' (opzet
?) Arnhemse villamoord:


Onschuldige burger(s) worden onder druk gezet om een moord te bekennen die zij niet gepleegd hebben en worden 'dankzij het goede politie- en OM-werk' jarenlang ten onrechte opgesloten.

   Een horror-scenario... maar heel
   'gewoon in recht?staat Nederland'.

Stelt u zich eens voor...


...dat u zoiets zou 'overkomen':

  • niets gedaantoch 12 jaar de cel in?!!

Hoeveel 'gerechtelijke dwalingen' zullen er nog naar boven komen =  afgedwongen worden voordat 'de massa' echt begrijpt dat we in Nederland helemaal geen rechtstaat hebben, zoals Rutte-me-tutje dat beweert, maar in een verkapte politiestaat wonen, waar 'recht en wet' helemaal niet gelden.

Er wordt slechts 'gedaan alsof' en het volk besode-mieterd. Als 'ze' willen dat jij de dader bent, dan word je ook de dader...Stelt u zich net als volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - voor dat u ge-heel ten onrechte van 'moord' beschuldigd en dagenlang van vroeg tot laat verhoord = onder druk gezet zou worden... 

  • hoe sterk staat u dan in uw schoenen?

En uiteindelijk meer dan 10 jaar van uw leven, nogmaals ten on-rechte, in de gevangenis te moeten zitten voor iets dat u niet gedaan heeft...

  • zou u dan ook niet 'heel erg boos zijn'? Uiteraard!


Verantwoordelijke agenten/ rechercheurs, (hoofd-) officieren, rechters, procureur-generaals en ook mini-sters dienen zich voor deze evidente wanprestaties naar het wetboek van Strafrecht te verantwoorden en moeten hun wel-verdiende straffen maar eens zelf gaan uitzitten.

Dat zal 'die verantwoordelijke = wangedragers' en anderen, nu in dezelfde posities, (mogelijk) daartoe brengen 'toch maar wat voorzichtiger te zijn' = aan waarheidsvinding te doen, ipv. aan burgers ten onrechte te laten veroordelen en zelf promotie te krijgen...!

En opvallend: het is 'altijd' Arnhem. Ook GRN heeft grote problemen met het Paleis van Misdaad te Arn-hel en bewijst keer op keer dat 'de wet(ten) nog steeds en bewust genegeerd wordt/-en waarbij 'Justitie' zich als misdadiger blijkt te gedragen.


Schokkend: de wereld op z'n kop.

Rechters en (vice-) 'presidenten' die crimineel blijken te zijn (Van der Winkel, Mintjes, Blaisse) en absoluut geen scheiding der machten.

Openbaar Ministerie en Hof Arnhem spannen samen tegen GRN! Zie:Verzakers bij politie, Openbaar Ministerie, Justitie worden beloond voor wanprestaties:


Betrokken rechercheur 'Ben' blijft desondanks in functie als - zoiets verzin je niet! - docent Verhoor-technieken aan de Politieacademie en

(1 van) die Arnhemse 'recht'er(s) is nu zelfs;

Procureur-generaal' bij het Openbaar Ministerie geworden;

                            Prof. dr. mr. M. (Rinus) Otte --->d.d. 31-05-2018:

   'Vader vermoorde Anne Faber 
   heeft 100% gelijk:

   Ontsla die OM-er R. Otte!

   

   Heulende, nu president hof Arnhem...

   <--- Van der Winkel
   is zelf een crimineel!


GRN:

   Hetzelfde geldt voor die
   failed-minister Blok!

   Aftreden en oppakken.

   
   d.d. 19-09-2018: NOS

   Remco Andringa/ redacteur
   Politie en Justitie'

   
   Beelden verhoor Arnhem-
   se villamoord:

   'Bewijs dat jij niet de moordenaar bent!'

   Rechercheurs in de zaak van de 'Arnhemse villa-
   moord' in 1998 hebben structureel druk uitgeoe-
fend op de verdachten om te bekennenbleek gisteren uit een onafhankelijk onder-zoek.d.d. 19-09-2018: De Gelderlander/ Sander Zuurhake

  • 'Rechercheur omstreden verhoor Arnhemse villamoord blijft docent op Politieacademie'

Rechercheur Ben, één van de verhoorders bij de controversiële zaak rondom de Arnhemse villamoord, blijft vooralsnog in functie als docent Verhoor-technieken aan de Politieacademie in Apeldoorn. Dat laat een woordvoerder weten.


Niet alleen '20 jaar geleden' maar nog steeds is het 'n Paleis van Misdaad te Arnhem:


d.d. 16-09-2018: 'NL is geen rechtstaat: 100% bewijs
d.d. 16-09-2018: 'NL is geen rechtstaat-3:
d.d. 15-08-2018: 'Rutte's recht?staat:


Criminelen Van der Winkel/ Blaisse laten 3 kinderen ontvoeren!'d.d. 15-08-2017: 'Ontsla vice-president hof Arnhem/ Mintjes:Dat kan niet.'

GRN: Echt, beste mensen.

Wakkere. eerlijke en zelf-nadenkende burgers weten dat Nederland geen recht- maar een kromstaat is.

   Het is echt de hoogste tijd om
   Vrouwe Justitia in ere te herstellen...

...samen zijn we veel sterker dan zij!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

GRN is ziek en tracteert op 'n vies filmpje waar water in het ene neusgat leidt tot snot uit het andere... dan begrijpt u: 'nu eerst gewoon uitzieken'!GRN: Ipv. 'stomen' kan dit ook? Bah! d.d. 16-01-2012: Long13hair 'nose drain'

GRN voelt zich niet lekker ( infectie van bovenste luchtwegen) en moet nu uitzieken:


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - is helaas even uit de roulatie, want:

GRN is ziek, ziek, ziek. Flink ziek en dat gebeurt - gelukkig - niet zo vaak. Meestal maar '2 dagen goed slapen en dan alles weer ok' maar... ditmaal dus niet.

Afgelopen donderdag voelde GRN zich al niet zo lekker en werd er na het werk eigenlijk direct het bed opgezocht, op vrijdag hetzelf-de. Zaterdag was het GRN wel duidelijk: 'nee, jongen... jij bent ziek'. Snotter, snotter en nog meer viezigheid dat uit het hoofd/ de neus en longen bleef komen. Iedere dag een nieuwe doos met zak-doekjes er doorheen jagen, is niet zoals het hoort en 'lekker ziek', al helemaal niet. Verdere details zal GRN u besparen maar u (her)kent dat wel:

  • hoesten, proesten en zweten... bah!


Op zondag dus de bazin op school gebeld om te mel-den dat deze meester GRN helaas niet zou kunnen/ komen werken; maandagochtend werd de huisarts gebeld en voor dinsdagmiddag 'n afspraak gemaakt. Omdat GRN ook veel zweette en wat verhoging had, werd aan een (mogelijke) longontsteking gedacht en daar moet je niet mee grappen.

Even naar de dokter, dus.


  • 'Luister naar je lichaam', zegt onze moeder altijd en dat werd gedaan.

De zelf-diagnose van GRN bleek overeen te komen met die van de dokter:


'Gaat u maar even op de onderzoeksbank zitten met ont-bloot bovenlichaam, dan gaan we even luisteren.' Goed dokter - een vervangende (leuke) mw. - 'En adem in, adem uit... en nog een keer, nog een keer... de longen zijn vrij; geen ernstig gereutel te horen'. De oren werden bekeken (2 stuks) en met zo'n houten spatel op de tong om in de keel te kunnen kijken:

'Ja, een virusinfectie van de (bovenste) luchtwegen' - gelukkig niets ergers - 'maar zoals u zelf aangeeft, het lijkt de goede kant op te gaan. U krijgt dan ook geen antibio-ticum maar 'gewoon uitzieken', dat moet u nu doen.

Een neusspray met zoutoplossing halen (of zef maken) en hoewel niet wetenschap-pelijk bewezen: 'stomen' om de smurrie kwijt te raken, is een goede tip (hete douche kan ook).'

GRN's bloeddruk bleek in orde en de saturatie was op 98% = genoeg zuurstof in het bloed dus. Mooi zo. We zullen het overleven en... wat je niet dood maakt, maakt je sterker. Leve het eigen afweersysteem en lekker: fruit in alle soorten! Appels, bananen en (eigen) peren helpen GRN om snel(ler) beter te worden want 'ziek zijn', is echt niet fijn. Buiten 27 graden Celsius en zonnetje... binnen ligt GRN te zweten en voelt zich be-roerd.


Vandaag gelukkig wel 'goed en lang geslapen'; de pot met venkelthee (vers-gemalen) staat voor GRN op tafel en 'n nieuwe doos met zakdoekjes werd gisteren al gehaald. Dat is zo ongeveer het programma t/m vrijdag... slapen, uitzieken en de leerlingen die dit lezen, aan te moedigen om wel zelfstandig verder te werken in hun wiskunde- en economieboek!

GRN doet even rustig aan... volgende week moet 'ie namelijk gezond zijn voor de werk-3-daagse met de 1e klasser!d.d. 22-05-2017: Het KlokhuisGRN excuseert zich tot slot voor deze wat mogelijk wat minder smakelijke publicatie en hoopt snel weer les te kunnen geven zonder iedereen aan te steken alsook zelf weer voor de camera te kunnen met nieuwe filmpjes... nu eerst 'gewoon uitzieken'.Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia