vrijdag 5 april 2019

HOERA?! MENSELIJKE MAAT (evt.) niet helemaal weg bij OM/ Officier van JUSTITIE: zal 'GÉÉN GEVANGENISSTRAF' eisen voor NICO VAN DEN HAM!'GARANTIE': GÉÉN GEVANGENISSTRAF VOOR KLOKKENLUIDER NICO VAN DEN HAM!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER, 'staatsvijand nr. zoveel' en vandaag ook: burgerjournalist drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - was vandaag zijn mattie NICO VAN DEN HAM steunen én - op zijn verzoek - filmen
bij de:

MEERVOUDIGE WRAKINGSKAMER 
in Lelystad.


GROTE DANK en VEEL RESPECT
voor de andere STEUN-TROEPEN:

LIEFSTE OUWEHOEREN: 'MARTINE LOUISE' alsook GELE FRANK & dank voor de 'terug-slinger'!

Deze wrakingszitting was in het kader van Nico's in Utrecht lopende strafzaak ivm. het GEDWONGEN ZWART-RIJDEN om destijds als 63-jarige DAKLOZE tóch...

'n SLAAPPLEK = her-en-der-door-Nederland-ver-spreid, TE KUNNEN BEMACHTIGEN en die behan-delend rechter door Nico was gewraakt.

  • NICO VERDIENT GÉÉN STRAF maar juist...
       ONZE RESPECT & STEUN - óók VAN DE STAAT!

En zonder inhoudelijk - verder - op de behandeling door de wrakingskamer en de opstelling van het OPENBAAR MINISTERIE in te willen gaan (Nico 'de primeur' op zijn eigen site, uiteraard!):

  • LEVE OM-'GARANTIE': wij eisen GÉÉN GEVANGENISSTRAF voor NICO!

Dat is een hele, hele grote opluchting voor Nico én niet meer dan terecht, aldus GRN. Nico werd al genoeg bestraft voor de goede daden die hij verricht(te):

AMNESTIE VOOR NICO VAN DEN HAM 
DIE OM TE SLAPEN, 'T TREINTJE NAM!

Wat moet je anders als DAKLOZE? Onder de brug of IN HET PARK slapen kost 240,- euro BOETE als GRN zich dat bedrag goed herinnert (gelukkig niet uit eigen ervaring en ja, Nico mocht als dat nodig was ook 'n paar weken bij bij logeren - was gezellig en prima!). Bij de opvang van 'het LEGER DES HEILS' of 'BIJ DE GEMEEN-TE' aankloppen? Gaat u daar maar eens kijken en dan begrijpt u dat Nico daar niet heen wilde én niet kon!

  • NICO WAS, is en BLIJFT WELKOM bij ÉCHTE VRIENDEN(INNEN)!


Oprechte groet aan de persvoorlichter: dhr. DOGGER, die zich formeel correct maar bereidwillig opstelde en met wie voor- en achteraf ook prettig 'over belang-rijke koetjes en kalfjes' gesproken werd. 

Zelfs met 1 dienstdoende agent bleek GRN vóór de wrakingszitting een inhoudelijk babbeltje over 'de maatschappij' en GRN's eigen - onrechtmatige - arrestatie gemaakt te kunnen worden... zou het aan het zonnetje gelegen hebben?

  • De sfeer was héél anders dan 'toen in Utrecht'...WAT VOORAF GING:


d.d. 19-03-2019: '63 JARIGE DAKLOZE DIE ZWART REED OM 'N SLAAPPLEK TE KRIJGEN IN DE CEL GOOIEN?'


d.d. 22-03-2019: 'NL-'recht' = kromspraak:d.d. 23-04-2019: 'GRN OVERTRAD PERSRICHTLIJN bij OPNAME STRAFZAAK NICO VAN DEN HAM:
WAT NICO ZELF ZEGT:d.d. 05-04-2019: Melder van misstanden, burgerjournalist:


NICO VAN DEN HAM

   'Vanmiddag wrakingszitting Klokkenluider
    Nico van den Ham en Huis voor Klokken-
    luiders valt verder uiteen!'

Wraking

Op 19 maart 2019 wraakte Klokkenluider Nico van den Ham tijdens een rechtszitting, die >>> hier is te zien, de rechter. Vanmiddag om 15.00 uur vindt de behandeling van die wraking plaats in de rechtbank te Lelystad. Er is toestemming om de zitting audiovisueel op te nemen. Wij denken te weten waarom dat opnemen zomaar mag en komen hier later nog op terug. 


GRN: Waarschijnlijk morgen zal Nico zélf de wrakingszitting publiceren...
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia