donderdag 4 juli 2019

WIR HABEN ES NICHT GEWUSST, GAAT NIET OP NL - STOP CHEMTRAILS/ 5G - DEMO in DEN HAAG, 15:00 uur, de HOFPLAATS - KOM dus ALLEMAAL!
'WIR HABEN ES NICHT GEWUSST', GAAT NIET OP NL - STOP CHEMTRAILS/ 5G!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - roept hierbij iedereen die niet hoeft te werken nogmaals op om:

15:00 UUR naar DEN HAAG te komen voor DEMONSTRATIE TÉGEN 5G - KAMERDEBAT!

IN HET BELANG VAN DE WERELD

  • STOP CHEMTRAILS en STOP 5G!

Moet je op dit tijdstip werken? Dan GRAAG OPROEP DELEN, onze dank!WAT VOORAF GING:


d.d. 03-07-2019: 'STOP invoering DODELIJKE 5G-STRALING:

    4 JULI, 15:00, Den Haag-DEMO

  • LEVENSGEVAAR: vogels vallen uit lucht, muizen springen in tunnel en U?!!'


NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW:

GRN: Tot zo!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

JACKIE BEDANKT, JACKIE BEDANKT, JACKIE, JACKIE, GROENEN BEDANKT SPEELT NEDERLANDS ELFTAL IN FINALE TEGEN DE V.S. IN GÉLE SHIRTS?!d.d. 23-05-2019: 'TOUZANI & DE ORANJELEEUWINNEN - JACKIE GROENEN'

NEDERLANDSE DAMES TONEN ZICH OPNIEUW EEN VECHTMACHINE - RESPECT!


Eerlijk is eerlijk... heel erg goed was het niet maar wél ontzettend spannend én...

het RESULTAAT van DAMES TEAM-WERK is:

  • FINALE VAN HET WERELD-KAMPIOENSCHAP!

De wereldkampioen zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   ['werəltkɑmpijun] Verbuigingen:   wereldkampioen|en (meerv.) beste ter wereld in een bepaalde tak van sport Voorbeeld:   `de strijd om het wereldkampioenschap winnen en wereldkampioen zijn.


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - hoopt dat:


het NEDERLANDS ELFTAL 

tégen de VERENIGDE STATEN
               - in RODE SHIRTS -
aldus

   KIEST VOOR:
   GELE SHIRTS!
ALLE 23 SPEELSTERS ZIJN FANTASTISCH maar VANDAAG WAS DE MATCHWINNAAR:


JACKIE Noelle GROENEN!

(Tilburg, 17 december 1994) is een Nederlands-Bel-gisch voetbalster die sinds 2019 speelt voor Manches-ter United. Tevens was Groenen enige jaren actief als judoka. Groenen is geboren in Tilburg, maar groeide op in het Belgische Poppel en bezit sinds enkele ja-ren, naast de Nederlandse, ook de Belgische nationa-liteit. Naast haar voetbalcarrière studeert ze rechten aan de Tilburg University.

Voetbal - clubcarrière:

Samen met haar zus Merel begon Groenen haar voetbalcarrière bij GSBW. Via VV Riel en Wilhelmina Boys kwam ze terecht bij SV Rood-Wit Veldhoven. In januari 2011 maakte ze, samen met Merel, de overstap naar SG Essen-Schönebeck. Voor de Duitse club debuteerde ze in het bekertoernooi en niet veel later ook in de Bundesliga. Met ingang van seizoen 2011/12 tekende ze bij FCR 2001 Duisburg. Ze debuteerde voor de club in de Bundesliga-Cup die in mei 2011 gespeeld werd. Vanaf 2014 speelde ze twee seizoenen voor Chelsea en in de zomer van 2015 vertrekt ze naar 1. FFC Frankfurt, waar ze vier seizoenen speelt. In de zomer van 2019 stapt ze over naar Manchester United.


Interlandcarrière:

In 2009 debuteerde Groenen voor Oranje onder 17. Ze speelde tot en met 2010 zes interlands voor het elftal, maar wist niet te scoren. Op 31 maart 2012 debuteerde Groenen voor Nederland –19. Ze viel geblesseerd uit en kon daardoor ook de andere twee kwalificatiewedstrijden die die week gespeeld werden niet spelen. Op 22 januari 2016 debuteerde Groenen in het Nederlands elftal in een oefenwedstrijd tegen Denemarken. Op 20 oktober 2016 in de vriendschap-pelijke uitwedstrijd tegen Schotland maakte zij haar eerste interlanddoelpunt. In 2017 won Groenen met Nederland de Europese titel op het Europees kampioenschap in eigen land.GRN:

En ZONDAG... WÉÉR WINNEN!

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia