zondag 4 maart 2018

Mensheid was nooit op de maan: 'slapen gaan, lekker, lekker slapen gaan, buiten schijnt allang de maan, dus slaap lieve Lina, Jördis en Imke, slaap!


GRN: Zegt de leugen-astronaut... wij weten beter!

'Slapen gaan, lekker, lekker slapen gaan... buiten schijnt allang de maan, dus; slaap, lieve Lina, Jördis en Imke, slaap!' - zong GRN  toen de meiden klein waren.
Voor mamsie: 'gelijk doen ipv. uitstellen' - we zijn nooit op de maan geland:


Lieve mamsie, j(ulli)e leerde(n) de drie zoons: 'van uitstel komt (vaak) afstel', dus... niet uitstellen maar gelijk 'even' doen! Bij deze dan meteen meer om over na te denken.

Vanmiddag was volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk - gewoon PapaErik - namelijk bij onze mamsie/ Oma Irene op bezoek. Tijdens 't (op)smik- kelen bij/ (van) de lekkerbekjes hadden we het o.a. over de website en over 'de maanlanding in 1969', althans...

toen zaten de (groot-) ouders voor de televisie en keken ook naar de 'NASA is fake - we never went to the moon' -uitzending. Net als een groot deel van de wereldbevolking en... werden allemaal besodemieterd.

  • Waarom GRN gelooft dat 'de mensheid nooit op de maan was'? Kijk/ luister het fantastische filmpje hierboven nogmaals en/ of lees verder...


Waarom werd Buzz Aldrin zo boos?

  • Hij was toch 'écht op de maan geweest?

Buzz Eugene Aldrin, Jr. (Glen Ridge, 20 januari 1930) is een voormalige Amerikaanse astronaut. Hij is de tweede mens die voet zette op de Maan. Aldrin vocht als gevechts-piloot in de Koreaanse Oorlog.
De Maan is de enige natuurlijke satelliet van de Aarde en is de op 4 na grootste maan van ons zonnestelsel. Ze wordt soms aangeduid met haar Latijnse naam Luna.

De meeste manen in het Zonnestelsel zijn erg klein, maar er zijn enkele grote, planeet-achtige manen. Onze maan hoort daar ook bij. Hoewel er manen in het Zonnestelsel zijn die nog groter zijn dan onze maan (te weten Ganymedes, Titan, Callisto en Io), worden de Aarde en de Maan wel als dubbelplaneet aangeduid, omdat de Maan in ver-gelijking met de Aarde niet zeer klein is: de massa van de Maan is 1/81 van die van de Aarde. Het gemeenschappelijk zwaartepunt waar Aarde en Maan omheen draaien, ligt echter nog binnen de Aarde. Alleen bij de dwergplaneet Pluto en zijn maan Charon is de maan naar verhouding nóg groter, namelijk 1/8 van de planeetmassa, en ligt het gemeenschappelijk zwaartepunt buiten Pluto.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

d.d.  03-03-2018: 'Laatste keer schaatsen op natuurijs tussen Bussum en H'sumse Meent... heerlijk!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - was even op bezoek geweest bij 'ons mamsie'/ Oma Irene om elkaar een dikke knuffel te geven...

wat klusjes in haar/ 't ouderlijk huis op te knappen en daarna samen de - lekkere - lekkerbekjes soldaat te

maken en dat, als uitzondering, op 'wit brood'; met/ bij vis is dat echt lekkerder; ver-der eten wij allebei liever volkoren/ granen-broden van de echte bakker... veel gezon-der; ook (vaker) doen?!
-------------------------------------------------------------------------------------------------


VERVOLG:


...want hier kunt u zelf uw mening vormen en (eventueel) uw beeld - 180 graden? - aanpassen.


En dit zijn slechts enkele voorbeelden; 

het internet staat er vol mee maar u moet wel bereid zijn om een 'open mindset'(in slecht 'NLs') te heb-ben.

GRN gelooft (bijna) niets, is inderdaad 'kritisch = zelf nadenkend' en aldus inmiddels daarvan overtuigd dat zij/ de (wereld) bevolking' naar, letterlijk...


een 'slechte film' keek.


Het 'officiële' verhaal dat ons toen werd wijsgemaakt en velen nog geloven:


Wikipedia maakt het niet-zelf-nadenkende deel van de bevolking (nog steeds) wijs dat:

   Neil Alden Armstrong

(Wapakoneta, Ohio, 05 augustus 1930 – Cincinnati, 25 augustus 2012) was een Amerikaanse astronaut...Hij was ook gevechts- en testpiloot, luchtvaartkundig ingenieur en hoogleraar.Bemande - ? - maanlandingen:

Het ruimteprogramma van de Verenigde Staten, NASA onder leiding van de oor-spronkelijk Duitse raketwetenschapper Werner von Braun, was verantwoor-delijk voor de maanlanding van de Apollo 11 op 21 juli 1969 (volgens de Euro-pese tijdrekening), welke de 1e in zijn soort was.

  • Twee astronauten landden en stegen weer op met de maanlander. De eerste man die voet zette op de maan was Neil Armstrong.

De foto's van zijn collega-astronaut Buzz Aldrin zijn wereldberoemd geworden. Na Apollo 11 zijn nog 5x mensen op de maan geland (ook weer steeds 2 per keer), alle in het kader van het Apolloprogramma, dat was ingesteld door de Amerikaanse president John F. Kennedy, en daarna ten einde kwam.d.d. 26-08-2012 By Associated Press

'That's one small step for 'a' man': Armstrong claimed his famous mankind speech was misquoted

Was the walk on the moon one small step...
for man, or a man?

Neil Armstrong's first words from the moon were heard all over Earth, but the astronaut himself claimed his famous words were misquoted.


En de andere, kritische kant die niet bovenstaande leugens niet slikt; m.i. terecht!


Iedere week bespreekt Scientias.nl een bekende of minder bekende complottheorie. Deze week:


“It’s one small step for man, one giant leap for man-kind.” Deze legendarische woorden sprak de onlangs overleden Neil Armstrong uit toen hij, samen met Buzz Aldrin, in 1969 voet op de maan zette. Tenminste

  • Dat willen ze ons doen laten geloven!


d.d. 25-07-2016: Niburu

Overtuigend bewijs dat de maanlandingen nep waren!

Er zijn dan misschien veel mensen die denken dat de maanlandingen in het echt nooit zijn uitgevoerd, maar waarom dat zo is, weten ze meestal niet echt.

Daar komt vanaf vandaag verandering in, want
eenieder die het hiernavolgende artikel leest, zal...

...nooit meer geloven dat er ooit een NASA astronaut op de maan is geweest.Award winning filmmaker Bart Sibrel (Sibrel.com) presents his highly acclaimed (and much hated) controversial documentary showcasing newly discovered behind-the-scenes out-takes from the first mission to the moon,


d.d. 29-08-2009: The Telegraph

'Moon rock' given to Holland by Neil Armstrong and Buzz Aldrin is fake

A moon rock given to the Dutch prime minister by Apollo 11 astronauts in 1969 has turned out

to be a fakeCurators at Amsterdam's Rijksmuseum, where the rock has attracted tens of thousands of visitors each year, discovered that...

  • the "lunar rock", valued at £308,000, was in fact petrified woodd.d. 27-08-2009: Volkskrant


De maansteen die toenmalige Nederlandse oud-premier Willem Drees in 1969 als geschenk van de Amerikaanse ambassadeur kreeg, blijkt nep. Onder-zoek heeft uitgewezen dat het om een versteend stukje hout gaat.

  • Een select groepje wetenschappers blijkt al een jaar op de hoogte van de vervalsing.

Alleen VVD-er haha Halve Zoolstra is natuurlijk wel op de maan geweest; 'feit'.


d.d. 12-02-2018: Metronieuws


Nu Halbe Zijlstra in de Volkskrant heeft toegegeven dat hij een ontmoeting met Vladimir Poetin uit zijn duim heeft gezogen, leven 'photoshoppers' zich uit op de misstap van minister van Buitenlandse Zaken.

En wat te denken van de maanlanding van Neil Armstrong in 1969? Halbe Zijlstra was er uiter-aard ook bij toen de mens voor het eerst voet op de maan zette.d.d. 17-02-2018: 'RUTTE-3: zonder hem hadden we Goede, nu alleen Slechte Tijden!

Als mensen maansprookjes geloven; hoe dan overtuigen dat jeugdzorg crimineel is?


GRN wil niet alleen dat de mensen 'de waarheid over de = geen maanlanding' weten, maar bovenal dat;

jeugd'zorg' absoluut niet de kinderbelangen dient - zoals zij huichelend beweren - en dat ook

'de politiek' lid is van dezelfde 'club tegen 't volk'.d.d. 18-12-2017: 'Jeugdzorg is nep en de politiek is nep; geen woorden, maar daden - is het D'66 ofWant: tot op heden =
er komt nooit een reactie

van D'666/ Veerkamp of Pechtold.

In het belang van de toekomst;

- van uwzelf en van uw eigen/ de kind(eren) -En omdat dit liedje zo lekker klinkt, nogmaals:

d.d. 16-02-2018: 'ISS/ International Space Station is fake; zing fantastisch anti-NASA-lied mee:


Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia