woensdag 29 mei 2019

Nieuw: HERKEN OVERHEIDsMISDADIGERs: 'OM, daar zit een luchtje aan'. Zó ERG STINKEND dat het (bijna) LEKKER RUIKT... GARANTIE op KOTSEN!TIP: ONDERAAN STAAT NÓG EEN TWEEDE, NIEUWE VIDEO MÉT SUPER-AANBOD!


WAARHEID: OVERHEID is MISDADIG - dát is de waarheid en niets dan de waarheid!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - heeft in de eigen zaken/ het PAS-familiedrama...

keihard = wettelijk overtuigd en sluitend bewijs dat het OM - géén 'OPENBAAR MINISTERIE' is zoals zou moeten maar de facto:

  • OVERHEIDsMISDADIGERs zijn!

EEN MISDADIGE OVERHEID -

   'ZIJ DIE ONS ZOUDEN
   MOETEN BESCHERMEN,
   BLIJKEN...
   DE GROOTSTE BOEVEN
   TE ZIJN'!!!


- onder (PSEUDO-) LEIDING van:

  •  'BAAS' GERRIT VAN DER BURG -->

Word wakker, word wakker, sta op, sta op... in uw eigen belang en dat van uw (klein-)kinderen!

STOP DE OVERHEIDSMISDADIGERS:


GRN is bezig een ANTI-NWO PARFUM & AFTER-SHAVE te ontwikkelen... voor háár en voor hém. Wie zich daar-tussen voelt, kan zelf mixen naar eigen smaak = iedereen blij...GROOT SUCCES - kleintjeCOMPLOT... ALLEEN VOOR ÉCHTE MANNEN & VROUWEN:


d.d. 01-04-2019:


'ÉCHT (H)ÉÉRLIJK: kleintjeComplotJOIN the REVOLUTION = RUIK GEEL!

WAT VERDER VOORAF GING:


d.d. 16-09-2017: 'Gatverdamme: OM/ Van der Burg dient Vrouwe Justitia niet; heeft 'schijt aan de wet'.


d.d. 11-11-2018: 'Pluk nep-rechters en te-dik-betaalde PAUW maakt reclame voor misdadige carrieremoved.d. 10-05-2019: 'POLITIE/ GNV10232 en OM = OVERHEIDsMISDADIGERs/ ovj Van Lenthe (?)REGULIERE MEDIA = NEPNIEUWS en OM = OVERHEIDsMISDADIGERs met 'XTACY'
:d.d. 26-05-2019: NOS -

'OM lanceert eigen parfum in strijd tegen xtc-labs'

Hoe herken je een drugslab waar xtc wordt geprodu-ceerd? Een van de belangrijkste aanwijzingen blijkt de geur te zijn, die mensen vaak niet met een chemische drug associëren. Om daar verandering in te brengen, is het Openbaar Ministerie een bewustwordings-campagne begonnen met in de hoofdrol een speciaal ontwikkeld 'parfum': XTACY.

  • De geur werd vanmiddag voor het eerst aan de man gebracht in een drukke winkelstraat in Den Bosch.

GRN: 'Aan de man gebracht'? Niet 'aan de vrouw'? Dat is sexe-discriminatie, OM! (Ja, GRN begrijpt dat de uitdrukking zo is, was als LOL bedoeld... af en toe luchtig houden, is ook belangrijk)!

Ook: moet 'de burger' als 'klant' gaan betalen voor een geur die naar xct ruikt om... aldus vaker het OM te gaan tippen? Moet dat niet 'andersom' zijn? Het OM betáált voor de 'drop/ anijs'-tip? Dan zouden er vast meer burgers bereid zijn om de politie te bel-len, nietwaar? Wie wil er nou naar xtc ruiken? Wie wil er nu aan hun gíf?luchie ruiken? GRN in ieder geval niet, bah!d.d. 26-05-2019: RTL Nieuws -

   'Justitie lanceert xtc-parfum om
   drugslabs te herkennen'

Het parfum werd in het centrum van Den Bosch gelanceerd. Het Openbaar Ministerie heeft een eigen luchtje gelanceerd. Het heet XTACY en ruikt zoals al doet vermoeden, naar xtc. Met het parfum wil het OM mensen leren om drugslabs te herkennen.

Het OM heeft ook direct een slogan bedacht voor het luchtje. Die luidt:

   'xtc, daar zit een luchtje aan'.

De geur van xtc in een parfumfles:

   'Oh, getverderrie.'
    - VIDEO -


d.d. 27-05-2019: Adformatie -


De geur XTACY moet burgers helpen een drugslab in de buurt te herkennen. Het initiatief voor deze campagne is genomen door twee Officieren van Justitie uit Zwolle.

  • Zij solliciteerden een half jaar gleden bij Roorda Reclamebureau.

Samen kwamen ze tot de introductie van de nieuwe geur ‘XTACY’.

GRN: 'Half jaar GLEDEN' is hún typefout... 'geleden', werd bedoeld en LIJDEN is wat HET VOLK totaal onnodig doet! Word wakker, trek ook een GEEL HESJE aan!
BENT U DIE OVERHEIDSMISDADIGERS OOK MEER DAN ZAT? HET VOLK KOOPT 'OM'!

GRN: Enne... voor alle duidelijkheid: het is dus sterk af te raden om 'OM' op uwzelf, uw geliefden en/ of dieren te gebruiken!

OM is om OVERHEIDSMISDADIGERS te MARKEREN - nu nóg makkelijker te her-kennen en van kilometers afstand te ruiken... HELP UW MEDEMENS - SPRAY OM op OVERHEIDSMISDADIGERS:

  • OM-ers MARKEREN MET DE EIGEN STANK-LUCHT!

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia