donderdag 11 juli 2019

TWITTER-TROL 'VAGE FRED' JASPER HOUDT ZICH LIEVER MET NIEUWE HOT & COOL-SPEELTJE BEZIG DAN MET 'N ÉCHTE MAN (POGEN) TE ZIJN!
WELKE ÉCHTE NEDERLANDER(S) HELPT/ HELPEN GRN AAN MEER INFO OVER FRED?!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc . - gewoon PapaErik - voelt zich bijna 'VEREERD' dat STAATSTROLLEN (en/ of héle domme) zoals:

FRED JASPER op TWITTER zoveel tijd aan GRN besteed! WAT EEN L#LLETJE - HAHAHA - NIETS BETER TE DOEN DAN:

FORMULE-1, DAMES-VOETBAL en TOUR DE FRANCE te KIJKEN?

  • LIEVER MET JE 'HOT EN COOL' SPEELTJE BEZIGHOUDEN DAN...
        EEN ÉCHTE MAN (POGEN) TE ZIJN...
        MAAR DAT IS BIJ JOU WAARSCHIJNLIJK
        TE VEEL GEVRAAGD, FRED?!

GRN heeft 'GEWOON GELIJK
én KAN DAT OOK BEWIJZEN!

  • FRED JASPER GEEFT ALLEEN MAAR AF OP ANDEREN maar KAN ZELF NIETS?!

Iedereen is duidelijk dat FRED JASPER klaarblijkelijk GEEN EIGEN (van belang zijnd) LEVEN HEEFT - hij houdt zich vooral bezig met DOM TV-KIJKEN, met z'n nieuwe SPEELTJE SPELEN en poogt ZELF-NADENKENDE BURGERS zoals dhr. DANKBAAR én ook GRN AF TE KRAKEN ZÓNDER OP DE INHOUD IN TE (WILLEN) GAAN...


...is die VOOR FRED JASPER soms TÉ MOEI-
LIJK ofzo? Of BEN JIJ gewoon TE LAF voor
een EERLIJKE, ÉCHTE POLEMIEK gebaseerd op DE FEITENEcht een ENORM TRIEST GEVAL
die FRED JASPER!

NEEM AUB HET EIGEN ADVIES TER HARTE:

GA MORGEN GELIJK - op de fiets voor alle zekerheid, mocht je een auto bezitten of laat je rijden - NAAR EEN PSYCHOLOOG/ PSYCHIATER:

DIE LAAT JE ZEKER OPNEMEN DOOR DE CRI-SISDIENST IVM DE VOOR IEDER ZELF-NADENKENDE BURGER;

  • OVERDUIDELIJKE PSYCHISCHE STOORNISSEN bij die VAGE FRED JASPER (eventuele titelatuur/ beroep - KOOS WERKELOOS - onbekend)!
WAT VOORAF GING:


d.d. 10-07-2019: 'GELE HESSER GRN WEET ZÉKER:


ENKELE VAN VAGE FRED Z'N TWITTER-FRUSTRATIES: GET A LIFE, JASPER!Fred Jasper
@FredJasper

Zo'n zin in #TDF2019 🤗 en een mooie zomer ☀️ Mag dit jaar wel iets meer 🌧️ Onze bomen zitten slap in het blad 🤔 #F1 én #DTM 🏂 #LibTech 🚴‍♂️ #Cervélo

16 mei
Als antwoord op @BjzDrama

Waarom verander je je naam eigenlijk niet in Geelen-dijk, "gewoon" papaErik? Je hebt natuurlijk al een fors aantal afslagen genomen waardoor je hopeloos de weg kwijt bent maar het labyrint waarin je nu aan het dwalen bent leidt maar naar één passende uitgang. Een dwangbuis. 🤔🤣


Fred Jasper @FredJasper 23 mei

14 april valt in 2020 op een dinsdag, "gewoon" papaErik. Iedereen begrijpt welke aanstaande vrijdag met de 14e wordt bedoeld. Er is een type foutje gemaakt. Je simplistische blinde haat videootjes gaan je echt niet verder helpen. En steeds massaler hè, die opkomst #gelehesjes 🤣


Fred Jasper @FredJasper 25 mei

Samengevat zien we een eenzame en verwarde man in potsierlijk geel hesje met camera die (nadat hij uit de ouderlijke macht is gezet en als docent inmiddels overspannen thuis zit) de ledigheid in zijn bestaan vult met onsamenhangend gezeik over zaken die hem onwelgevallig zijn.

Lees de PapaWeekendVerslagen op het blogje van "gewoon" papaErik en een ieder zal begrijpen dat de dochters van deze psychopaat gewoon op hun eigen verzoek helemaal niets meer met hun natuurlijke vader te maken willen hebben. Hun goed recht. Me dunkt.


GRN: Jemig de pemig... die mijnheer Jasper heeft wel een buitengewone interesse voor PapaErik. Waarom Vage Fred? Niets beters te doen? Heb je zelf kinderen? Krijg je soms betaald van de staat voor je geleuter en geknutsel? Hoeveel per maand? Vind je niet dat je daarmee je ziel verkoopt? GRN vindt dat je je moet schamen!


Fred Jasper @FredJasper 4 jun.

Ik mag toch hopen dat de wijkagent en de bedrijfsarts de GGZ inmiddels laat bekijken hoe en waarmee ze "gewoon" papaErik z.s.m. kunnen helpen.
Voordat het echt te laat is. 🤕🤒 #kortsluiting


Fred Jasper @FredJasper 19 jun.

Fred Jasper @FredJasper 22 jun.

Fred Jasper @FredJasper 4 jul.

Ik zou vandaag nog 50.000 #gelehesjes aanschaffen en afreizen naar Lyon als ik jou was, "gewoon" papaErik. Dan mag je vast ook nog wel de beker uitreiken aan onze #oranjeleeuwinnen en je door de massa laten toejuichen. Cameraatje niet vergeten 🤭🤒🤕 #NietsHoudtOnsTegen #USANED Fred Jasper @FredJasper 5 jul.

Het gaat van kwaad tot erger. Maak in overleg met je huisarts z.s.m. een afspraak met een psycholoog / psychiater. Je zit al heel lang in een neerwaartse spiraal, "gewoon" papaErik. Zelfs je buren moeten zich gaan verantwoorden voor hun asociale buurman 🤔😒 #kortsluiting


GRN: Mogelijk dat DE LEEUWINNEN wél hadden gewonnen IN EEN GEEL HESJE? Desondanks TROTS op die ÉCHTE NEDERLANDERS en KOTSMISSELIJK van TYPES als FRED JASPER die AFGEVEN OP ANDEREN maar ZÉLF alleen maar OP DE BANK MET CHIPS EN BIER HANGEN... daar winnen we nóóit een WK mee!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia