zaterdag 30 mei 2020

#OpenUpNederland-81: PRAATJES HIER en PRAATJES DAAR, VAN DISSEL LULT HET WEL AAN ELKAAR? Dat RIVM VERRAADT NEDERLAND BIG TIME!


DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - VEEL DANK!






ÉCHTE NEDERLANDERS STAAN ALLEMAAL SAMEN OP TEGEN NWO-DICTATUUR!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd
GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M.
Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - ROEPT NU
ALLE NEDERLANDERS MET KLEM OP:

  KOM ÓÓK IN VERZET
  VERZET - VERZET!

HET VOLK SAMEN VÉÉL STERKER
DAN STAATSGREEP PLEGENDE NWO:

  • STOP DE NU GAANDE BEZETTING VAN NEDERLAND, EUROPA en DE WERELD!

#PowerToThePeople #AllemaalSamen #GeleRevolutie



WIKIPEDIA:

Jaap Tamino van Dissel (Amsterdam, 29 april 1957) is een Nederlands viroloog en infectioloog.

Van Dissel is directeur van het Centrum Infectieziektebe-strijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Tevens is hij hoogleraar aan de Univer-siteit Leiden met als leeropdracht Inwendige geneeskunde - in het bijzonder infectieziekten.

Loopbaan

Na zijn eindexamen aan het Alkmaarse Murmellius Gym-nasium studeerde Van Dissel geneeskunde aan de Univer-siteit Leiden. Op 3 december 1987 promoveerde hij daar cum laude bij Ralph van Furth op zijn proefschrift over afweermechanismen tegen intracellulair groeiende bacteriën zoals salmonella en listeria. Voordat Van Dissel in 2013 Roel Coutinho opvolgde bij het RIVM was hij hoofd van de afdeling Infectieziekten bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waar hij in 1988 als arts was begonnen. Daarnaast was hij hoofdop-leider Interne geneeskunde en voorzitter van het Centrum voor Infectieziekten. Hij wisselde zijn carrière bij het LUMC af met een onderzoeksperiode bij het Duke Univer-sity Medical Center in Durham (North Carolina) en het Cold Spring Harbor Laboratory in de staat New York.


Hij werd in 1999 benoemd tot gewoon hoogleraar aan de Universiteit Leiden als opvolger van zijn promotor Van Furth. Zijn oratie op 19 mei 2000 had als titel Samenleven in vóórtdurende onrust. Sinds zijn be-noeming bij het RIVM bekleedt hij het hoogleraar-schap nog één dag in de week. Van Dissel begeleidde meer dan 25 promovendi en publiceerde meer dan 280 wetenschap-pelijke artikelen, grotendeels over infectieziekten. Daarnaast schreef hij mee aan ruim 75 opleidingsmodules en boeken over infectieziekten. 

Zijn expertises zijn in het bijzonder: afweerstoornis-sen, klinische infectieziekten, antibiotica en antibio-ticabeleid, cellulaire immuniteit en intracellulaire infecties. Van 2007 tot 2013 was hij lid van de Gezondheidsraad. Prof. dr. Jaap van Dissel is lid van de Koninklijke Neder-landse Akademie van Wetenschappen






WAT VOORAF GING:


d.d. 29-05-2020: #OpenUpNederland-77:








d.d. 29-05-2020: #OpenUpNederland-78:

    BURGER-BEDREIGER-BRULS = TÉ LICHT voor DH?







d.d. 29-05-2020: #OpenUpNederland-79:







d.d. 29-05-2020: #OpenUpNederland-80:

  • TOPPUNT van 'ENG'? AB OSTERHAUS! PROOST MET COLLEGA'S ALS ZE MELDING KRIJGEN VAN EEN DOODZIEK KIND...







Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia