zondag 30 september 2018

GRN gebruikt 'zijn eigen ogen, hart en het gezonde verstand' - wakker en boos worden; eis ook onmiddellijke stopzetting van chemtrail-gifspuiterij!GRN: Heerlijk? Zaterdagmorgen wandelen op de hei, alleen... die giftige chemtrails!

Een geanonimiseerde reactie:


Hoi Erik, goed intiatief doe je hoor echt goed over die chemtrails. Jammer dat er zo weinig mensen zijn die het willen zien. Ben je zelf niet bang dat je ooit eens opgepakt gaat worden omdat je eigenlijk tegen de staat/elite protesteert.. heb het niet over nu maar over jaren. Mensen die dit soort berichten plaatsen, hebben ze nou eenmaal niks aan.

Misschien denk ik wat te ver.... of je begrijpt me kan ook.

GRN: De waarheid moet gezegd worden!'Chemtrails of geen chemtrails?'- gebruik uw eigen ogen, hart en gezond verstand!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - blijft waarschuwen en oproepen om zelf ook in actie te komen:


Stop vergiftiging van het volk middels chemtrail- = gifsproeiers!

En neen: GRN is zeker geen 'complotdenker' maar gebruikt wel altijd zijn eigen ogen, hart en gezond verstand! Ook kijkt GRN vaker omhoog... heerlijk zonder mobieltje/ stupid-phone onder-weg. Dan zie je nog eens wat, maakt vaker 'n praatje met iemand die je ontmoet en bent niet traceerbaar: een win-win-win-situatie!

Het nieuwe stuk natuur tussen Bussum en de Hilversumse Meent waar GRN regel-matig wandelt/ hardloopt, wordt begraasd door een stel 'grote koeien'... galloway runderen, in dit geval. Grote witte beesten met hoorns, vrouwtjes, een mannetje en tja, daar komen inderdaad kleintjes van.


Zie hier het bijbehorende bord dat aan het hek bij het draai- en klap-poortje werd vastgemaakt door een andere regelmatige bezoeker:

'Kalfjes geboren!!

Liggen vaak ergens alleen (is normaal). Zijn al een paar keer achtervolgd door loslopende honden.

 • Dus iedereen moet nu honden aanlijnen!!!'

Duidelijk toch? Nu maar hopen dat de aardige hondenbezitters inderdaad allemaal dat advies opvolgen - aangelijnd is sowieso verplicht... wandelen, uitlaten en de kalveren rustig laten herkauwen zonder weg te moeten sprinten voor de loslopende hond(en). Leven en laten leven, iedereen blij - GRN kon de kalfjes ditmaal niet vinden (2 stuks) om te filmen; ze lagen elders en niet op mijn route... volgende keer beter?!


GRN gunt verliefd paartje op het bankje 'gezonde lucht voor hun (toekomstige) kids':


GRN: Op het bankje halverwege 'de oversteek' zat 'n jong, verliefd paartje van de warme zon en elkaar te genieten. Helemaal goed. Toch kon GRN het niet laten om hen 'even te storen' en te vragen of er ook een 'minder prettige vraag gesteld mocht worden'?

Dat kon en GRN vertelde over het uitzicht; die mooie blauwe hemel die dagelijks verpest wordt met giftige, witte chemtrail-strepen. Neen, geen 'gewone contrails' maar chemtrails - gif gif gif.


Aandachtig/ keurig opgevoed werd er geluisterd en hoewel de reactie van de jongeman was 'ik deel uw visie daar niet helemaal' - het zouden volgens hem 'gewone' kerosine-uitlaatgassen zijn - hoopt/ denkt GRN dat ze beiden thuis toch eens gaan verder gaan zoeken op het web.


Al was het alleen maar daarom dat GRN hen en hun (mogelijk, toekomstig) nageslacht ook 'gezonde lucht' wenste...


GRN: Ook de twee Aziatisch uitziende, wandelende dames die in een bijpassen-de taal met elkaar aan het praten waren, werd van een afstandje met de 'universele groet' tegemoet getreden.

   'Sampeah' heet dat in Cambodja...
   leerde docent GRN zichzelf nu net.

Dat werd gewaardeerd. Een van de dames reageer-de met dezelfde handgroet en sprak ook Nederlands. Zij vroeg mij ietwat verbaasd waar ik dat van kende? Tja, niet iedereen in Nederland eet alleen maar hutspot - trouwens erg lekker - en dat werd ergens geleerd (in Amsterdam?)... met 3x glimlach op het gezicht werden onze,  tegengestelde wegen vervolgd: fijne dag nog!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Eerder vandaag:


d.d. 30-09-2018: 'Stop chemtrails!

   Wij eisen gezonde lucht voor
   onze kinderen en onszelf

Blauwe lucht, echte witte wolken en de zon!

Stop dagelijkse vergiftiging!


d.d. 30-09-2018: 'Neemt u mij de onprettige waarheid niet kwalijk
                          maar ook als u wegkijkt of vingers in de oren stopt...


-------------------------------------------------------------------------------------------------


GRNWord wakker, boos en eis ook...


d.d. 29-06-2013: Vitalifeiten - Zonnen onder de chemtrails

GRN: Gifvrije-groet uit Bussum naar Uden/ M. Vitali
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Neemt u mij de onprettige waarheid niet kwalijk maar ook als u wegkijkt of vingers in de oren stopt; die vieze chemtrailers 'giffen gewoon? door'!!


Word wakker, denk na en wees net zo boos als GRN - wij willen niet vergiftigd worden!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - maakte nog meer video-opnames van die smerige, giftige chemtrails in de lucht boven Bussum en omstreken.

Het is verschrikkelijk, geachte dames en heren! En: 'ze' houden niet op, niet vanzelf... wij moeten ze dwingen onmiddellijk te stoppen met het spuiten van dat gif gif gif of anders:


d.d. 30-09-2018:

   Stop chemtrails onmiddellijk!!
Wij eisen:


     Stop dag-dagelijkse vergiftiging!'

-------------------------------------------------------------------------------------------------
GRN: En als je dan bezig bent om deze opname te maken, zie je wat mensen 'raar kijken'... want dit is niet wat zij bij het begin van de 'mooie? wandeling' op de vrije zaterdagmorgen wilden horen.

Neemt u mij dat niet al te kwalijk...

...maar ook als u wegkijkt of uw vingers in de oren stopt: chemtrailers 'giffen gewoon? door'!


GRN pikt dat niet en moet dus ook u confronteren met de waarheid:

 • of u die nu 'leuk' vindt of niet! Kijk toch:

GRN: Ziet u het verschil dan niet?

En zelfs 'als dit gewone? vliegtuigstrepen' zouden zijn... vindt u dat dan nog steeds 'normaal'? GRN vindt van niet.

Heel Holland hoest + 75% insecten dood - 1 + 1 = 2!

 • Nogmaals: dit zijn geen contrails maar chemtrails!


Wikipedia:

Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en

daarmee een variant op het condensspoor (Engels: contrail, verkor-ting van condensation trail).


De term werd geïntroduceerd door complotdenkers

= klokkenluiders - die wel de waarheid melden!

die beweren dat naast water en CO2 ook andere chemicaliën vrijkomen tijdens een vlucht.

Het algemene idee is dat er sprake is van het moed-willig verspreiden van bepaalde chemische stoffen in de atmosfeer vanuit straal-vliegtuigen, waarbij de condensstrepen deze stoffen kunnen camoufleren. Chemicaliën die worden genoemd zijn onder andere barium en aluminiumzouten, polymeerve-zels of thorium.

Aanhangers van dit complot? = de waarheid! - menen een duidelijk onderscheid te zien tussen 'echte' condenssporen, die snel zouden verdwij-nen, en 'chemtrails' die veel langer zouden blij-ven hangen. Er wordt geclaimd dat condenssporen sinds 1995 een nieuwe chemische samenstelling hebben en daardoor langer blijven hangen.

 • Stop die gifspuiters onmiddellijk!GRN: Alstublieft, gebruik uw gezonde verstand, wees kritisch(er) en eis ook de on-middellijke stopzetting van zwaar giftige geo-engiNEEring/ weersmodificatie-programma's


 • Stop dagelijkse vergiftiging door chemtrails!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Stop chemtrails! Wij eisen gezonde lucht voor onze kinderen en onszelf - blauwe lucht, echte witte wolken en de zon! Stop dagelijkse vergiftiging!GRN: Zoveel september = de 29e en Bussum wordt weer vergiftigd met chemtrails!
Alstublieft: geloof de overheidspropaganda niet - het zijn chemtrails - gif gif gifVolhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - begrijpt echt niet dat niet alle mensen heel boos de straat op gaan en onmiddellijke stopzetting van chemtrailers eist?!

Waarom laat u zich dagelijks besproeien met verschillende soorten gif? Zware metalen, nanodeeltjes, troepium... echt niet goed voor uw gezondheid! Zeer schadelijk zelfs - slow death by chemtrails:


En alstublieft: zeg nou niet; 'die Groenendijk ziet ze zweven' of 'dat zijn gewone vliegtuigstrepen' want dan kijkt u zelf niet uit uw doppen c.q. gebruikt uw verstand niet (voldoende). Niet u mij niet kwalijk - don't shoot the messenger - want, alstublieft: als u GRN dan niet op zijn blauwe ogen geloven wilt - leve de kritische instelling! - ga wel zelf maar serieus op internet-onderzoek uit... lees eens wat wetenschapelijke publicaties van klokkenluiders en kijk eens een alterna-tieve documentaire over chemtrails;

 • het is van (ook uw) levensbelang!

Want: dit zijn absoluut geen 'contrails' - gewone? luchtverontreiniging/ -uitlaatgassen maar het bewust bijsproeien van 'chemtrails' = geo-engiNEEring!

 • Heel Holland en Zeeland, Groningen, Drenthe, Limburg, Overijssel, Brabant enz. hoest!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


GRN: Denk na/ wees veel kritischer, alstublieft! Want dit is toch niet 'normaal'... geachte dames en heren? Zeker niet:GRN: Het zijn echt psychopaten-piloten - 'normale' mensen zouden dit nooit doen!
-------------------------------------------------------------------------------------------------d.d. 27-08-2018:    'Wie heeft er BUK-raketten te koop???


Om die chemtrailers = psychopaten-piloten
uit de lucht te kunnen schieten?


...dan doen we het toch zelf?!!'


Stop chemtrail-vliegtuigen onmiddellijk - stop dagelijkse vergifting van mens, dier en natuur!


   Wikipedia:

   Psychopathie, psychopathische persoonlijkheids-  
   stoornis en soms ook primaire en secundaire psy-
   chopathie is een zeldzame persoonlijkheids-
   stoornis waarbij de gewetensfunctie, die zic
   in de baby- en peuterfase ontwikkelt, achter-
   blijft in de ontwikkeling of geheel niet tot 
   stand komt. • De stoornis komt voor bij ongeveer 1% van de wereldbevolking.   

 •    Psychopaten staan vooral bekend om hun veronachtzaming voor de
     sociale en morele normen, waarbij ze vaak relaties hebben die zich ken-
     merken door geweld, uitbuiting of verleiding

     Ze zijn niet tot nauwelijks in staat om empathie en berouw te voelen 
     en ze reageren vaak abnormaal op angst en pijn. Andere emoties worden
     vaak oppervlakkiger gevoeld dan door niet-psychopaten.
  Wakkere, eerlijke en zelf-nadenkend burger(s)...

  Groenendijk herhaalt/ herhalen:

     Wij eisen gezonde lucht voor onze kinderen
     en onszelf!

  Blauwe lucht, echte witte wolken en de zon!
  Wordt vervolgd...


       Uw delen wordt gewaardeerd;

       daarvoor mijn oprechte dank!


  No justiceno peace Luctor et emergo
  Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

  Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
  In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia