maandag 20 augustus 2018

Nep-Mark Rutte is precies het tegenovergestelde van Echte-Maarten van der Weijden - GRN wordt misselijk van meeliften = image-'boost'? Weg!
GRN: onderwijst kinderen, Maarten zwemt tegen kanker en Rutte? Ikke, ikke, ikke.IVM weer FB-BLOKKERING SVP (extra) DELEN, DELEN, DELEN - MIJN DANK!


Maarten van der Weijden foundation


Zwem jij de Elfstedentocht met Maarten? Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten: steeds iets verder. En dat doet hij
niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging.

 • Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel moge-lijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Zijn ultieme doel is het zwemmen van de 11stedenzwemtocht.

Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement, tien jaar nadat hij een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing! Maarten vindt het geweldig als jij helpt! Dat kun je doen door te doneren, een stuk met hem mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen aan dit event. We zijn blij met jouw hulp!


GISTEREN, d.d. 19-08-2018: Volkskrant - Erik van Lakerveld 

 • 'Sombere Maarten van der Weijden hervat Elfsteden-zwemtocht na een pauze van twee uur'

Zwemmer Maarten van der Weijden heeft na een pauze van twee uur zondagochtend om 7 uur zijn Elfsteden-zwemtocht weer hervat. Het ging zondag in alle vroegte niet goed met de oud-Olympisch kampioen. ‘Hij heeft erge spierpijn. Het vooruitzicht dat hij met deze pijn nog 40 uur door moet, stemt hem somber’, schreef het bege-leidingsteam op Facebook.'


Gisteren was '11 steden-zwemmer' Maarten van der Weijden - iedereen steunt het goede doel: genezing van kanker - al somber gestemd door 'de spierpijn' (begrip en respect) maar vandaag is het nog maar de vraag... of hij de gehele route uit kan zwemmen.

Dat is op moment van dit artikel tikken echter nog onduidelijk:

 • 'het blijft spannend', aldus de NOS-verslaggeefster ter plekke 'of Maarten het gaat halen, hij wordt in de gaten gehouden door een arts en het is mogelijk dat het begeleidingsteam moet besluiten om Maarten tegen zichzelf in bescherming te nemen... wij houden u op de hoog-te.',

was ongeveer haar verhaaltje.

Maarten en zijn doel worden gesteund maar deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - wordt eerlijk gezegd wel een beetje moe van 'te veel media-aandacht'. Overal en bijna alleen maar 'Maarten' dit en Maarten dat'.

Logisch dat Maarten na 4 dagen zwemmen en bijna niet kunnen slapen... aan het einde van zijn 11 stedenwatertocht 'kapot is'.


VANDAAG, d.d. 20-08-2018, 14:53 uur - Erik Groenendijk:


En terwijl hij al 'somber gestemd was', komt daar vandaag helaas;

   'GEEN HAPPY ENDING'
   bij want...

bij de finisch staat niet-leuke (ook nooit geweest)

...CLOWN Mark Rutte op hem te wachten!Inderdaad 'niet om te lachen maar om somber van te worden... om te huilen, dat Rutte-3!

   Beterlach ze/ 'm uit en eis aftreden!

Nee, daar zou GRN ook 'niet blij' van worden en...

...de andere kant op zwemmen, met hernieuwde energie!

 • U toch ook?!!

GRN steunt Maarten en iedereen wenst dat er een werkend middel/ therapie tegen kanker wordt gevon-den, dat nu zieke mensen met kanker weer helemaal gezond kunnen worden. Vanzelfsprekend.

Echter: GRN vindt het voor de echt bijzondere Nederlander die een bewonderenswaardige prestatie leverde altijd zo triest dat... dan die bende van bedriegers komt aanrennen om 'mee te liften met het succes van of bewondering voor'. Enkel en alleen voor 'het plaatje en om positief in het nieuws te verschijnen'... niet omdat hij/ zij 'echt trots is op' of 'het goede doel steunt'.

 • Welnee, die Rutte & Co komen enkel om zichzelf te promoten; niet voor Maarten en niet omdat ze 'met alles tegen kanker' zijn, aldus GRN.

Want: Rutte-3 en 'club tegen het volk'... is het niet enorm hypocriet om 'te zeggen dat je tegen kanker bent maar tegelijkertijd Nederland(ers) laten besproeien met gif-tige en ook kankerverwekkende, chemtrails?!

GRN denkt van wel en hoopt zeer dat de geachte heer Van der Weijden met zijn laatste krachten nog in staat is om... Markie Rutte een nat pak te bezorgen:


'Oeps, bent u nu in de sloot gevallen?!'

UPDATE:

   Maarten moest helaas opgeven (= had geen
   zin in de bobo's?!) en ja hoor, desondanks... 

verscheen daar het triomfantelijk-grijnzende ge-zicht van NEP-Mark Rutte op tv.!

Die precies dat zegt en doet wat GRN reeds voor-spelde:

 • Meeliften bij Echte Maarten... bahbahbah, Nep-Markie!


   GRN roept alle Friezen, Groningers en overige 
   Nederlanders op om...

   - als 'ie vanavond toch zou komen (vast wel, dat 
   was de planning van 'de club tegen ons') -

   Markie Ruttemetutje en overige bedriegers met 
   afkeurende blikken te 'begroeten' en uit te joelen:Rutte, Rutte... Rutte in de plomp!

GRN:

   Echt...
   Wie neemt 'Clown-Rutte' nog serieus?

   Niemand toch?!!


 • 'Hihihaha'... oprotten, Rutte-3!

Tot slot: wat zal die Maarten vanavond lekker slapen, in het eigen bed naast zijn vrouw. Wij zijn trots op Maarten... dat is een Echte Nederlander.

 • Dat Rutte-3 echter duidelijk? niet!!!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Waarheid over MH17 komt niet vanzelf uit de lucht vallen; moet dus afge-dwongen worden: 'binnenlandse' verraders zijn schuldig, niet de Russen!IVM weer FB-BLOKKERING SVP (extra) DELEN, DELEN, DELEN - MIJN DANK!


d.d. 29-11-2017 Boek: 'Het perpetuum mobile -?- van de leugen'


GRN: 'Perpetuum mobile?' De geschiedenis hoeft zich niet te herhalen!


Omdat leugen en bedrog eigen zijn aan de mens, bepalen deze diepgewortelde ondeugden mede de geschiedenis

 Niet enkel de profane wereld gaat gebukt onder een duizendjarige leugenlast, ook de religieuze.

Grondig wetenschappelijk onderzoek bevestigt de alom aanwezigheid van leugen en bedriegerij in de samenleving. Op honderd proefpersonen blijkt er gemiddeld slechts één vrij van leugen. De overgrote meerderheid (94 procent) bezondigt zich aan wat de specialisten maatschappelijk aanvaard liegen noemen en 5 procent van de ondervraagden behoort tot de pathologische leugenaars.

Wikipedia: Pathologisch liegen is de onbedwingbare drang om te liegen. Natuurlijk vertelt iedereen weleens een leugen, bij kinderen is er ook vaak sprake van fantasie, maar pas als het liegen tot ernstige problemen leidt in de omgang tussen de leugenaar en zijn omgeving spreken we van pathologisch of ziekelijk gedrag.

Pathologisch liegen kan dan een symptoom zijn van verschillende psychische aandoeningen, bijvoorbeeld een gedragsstoornis bij kinderen of jongeren, een onvermogen om de impuls te beheersen of een Cluster-B-persoonlijkheidsstoornis. In de bovenstaande gevallen is de leugenaar zich er goed van bewust dat hij liegt.


Het kan echter ook voorkomen dat iemand...

zijn onjuiste weergave van de waarheid niet als leugen ziet, maar er werkelijk in gelooft. Dit ver-schijnsel wordt wel pseudologia phantastica ge-noemd. Ook kan het zijn dat feiten ingevuld worden om gaten in het geheugen te 'dichten', dan is er sprake van confabulaties.

GRN: Vindt u dat ook passen bij Rutte-3? 

 • Inderdaad: ontmaskerd!GRN: Zie ook nieuwe 'keuze'video-3 onderaan...Kraanvogels voor de MH17 slachtoffers en tegen daarvoor verantwoordelijke 'club':


'Belofte maakt schuld' - En deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - beloofde een 'hoe vouw ik zelf een kraanvogel' instructie-video te maken en deed dat ook gelijk maar... 

...wiste die vervolgens - uiteraard 'per ongeluk' - weer van de camera voordat 'ie was goed en wel was opgeslagen. 'Lekker handig', Groenendijk... maar bij deze nogmaals; het herstel.

Veel plezier bij het vouwen - hoe netter hoe beter dat de vogel zal vliegen - en onthoud: het waren niet de Russen maar het was;

 • 'de club tegen het volk' die MH17 uit de lucht schoot!


Om die conclusie te trekken... daarvoor hebben WEZBen = wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burgers geen 'Joint Investigation Team' nodig...

   Wij gebruiken ons 'gezond verstand, de logica 
   en kijken naar het grote plaatje'.

Dan wordt snel duidelijk:
wie tegen de Russen is...


 • behoort tot of werkt voor die 'club tegen het volk' - de 'echte' macht'hebbers' = de nep-'elite'.


Of... dat kan ook; is nog erg slapende: wakker worden en nu opstaan!

Hoogste tijd die club op te doeken
wat niet 'zonder slag of stoot' zal gaan...

GRN steunt de pacifistische schuursponzen revolutie van Echte Nederlanders (= met Rood-Wit-Blauw maar zonder Oranje):

   Samen zijn wij veel sterker dan 'de club'!

Hard schuren dan krijgen we die smetvlek-ken op ons mooie Nederland er zeker uit!
MH17-publicaties - Verzet u: Wakkere Eerljke en Zelf-nadenkende Burgers WEZB!d.d. 26-07-2018: 'MH17-slachtoffers niet uit de lucht geschoten door de Russen maar


dat is de waarheid!'

d.d. 12-08-2018: 'Deel MH17-waarheid: 'Onderste steen moet inderdaad boven komen' =d.d. 12-08-2018: 'FB poogt 'waarheid over MH17' tegen te houden - GRN weer geblokkeerd;


d.d. 16-08-2018: 'Interview: Broertjes schaamt zich niet voor demonisering: 'dat Rusland verantwoordelijk is, staat vast'?!
NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW:


Video-3:

   Maak uw keuze - gaat u voor 'slecht' ...

   of bent u 'een GOED MENS'?!!


GRN denkt dat u liever bij ons wilt horen...

FIJN BROEDER/ ZUSTER!


En: WELKOM bij de club van HET VOLK - samen veel sterker dan 'zij'!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Triest of zwarte humor? 'PS: U hoeft het graf niet te bezoeken want dat is toch niet gemeend! Anders was u wel eerder bij mij gekomen.' Bijzonder!


GRN: Vaar ook mee, vaar ook mee, vaar ook mee... met de hele waarheid!d.d. 25-08-2018: Loeksband 'In Egmond aan de Zee'

Lied uit Loek over Noord-Holland het Boek: Musical van Water en Land.

Hoofdstuk 11: De Schatten van de zee. Een hoofdrol in dit hoofdstuk en lied is weg gelegd voor Jaepie Jaepie het icoon voor de Vissers en de Reddingsbrigade van Egmond. En een stukje Hollandse scheepvaarthistorie met 2 scheepswrakken die voor de Noord-Hollandse kust tot de verbeelding spreken en soms ook nu nog (goud)stof doen opwaaien. De Renate Leonardt en De Lutine. Ligt er nog goud in de zeebodem voor de Noordhollandse kust ? In Egmond aan Zee weten ze wel beter. De witte motorboot  MarieJanne was meer dan vijftig zomers lang een bekende verschijning aan het strand waar hij volgeladen met toeristen en vrolijk versierd met vlaggetjes, voor de kust heen en weer vaarde.  Ontelbare keren stak de boot van wal. Er zijn echt duizenden verhalen en anekdotes over de MarieJanne en haar vaartochten. Hele generaties hebben er mee gevaren. Het Tehuis voor Oude Zeelieden en de Vuurtoren Van Speyck zijn ook grote blikvangers bij een dagje strand in Egmond. De MarieJanne  vaarde 2016 echter zijn laatste rondjes in Egmond en wordt geschonken aan het Zeekadetten korps te Amsterdam. Waar hij daar op het IJ en de grachten plezier zal gaan brengen.  In  oktober 2017 is het Boek van Loek uitgekomen gelijk met zijn derde muziek album Loek over Noord-Holland 3 "Land van Leeghwater. Een bedankje gaat uit naar Jaap Knip uit Heerhugowaard voor de assistentie achter de Camera. De beelden vanuit de Drone het ik gekregen van Daniel Gouda van Webcam Egmond. Daniel bedankt. Wat zullen we hem missen die MarieJanne.


d.d. 01-08-2018: Gooi en Eemlander

     
    When I do right, nobody remembers. When I do wrong, nobody forgets!

    PS: U hoeft het graf niet te bezoeken want dat is toch niet gemeend!
    Anders was u wel eerder bij mij gekomen.' (1952 - 2018)


Toen deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - bovenstaand bericht in de regionale krant las, wist hij niet of daar nu 'hard om gelachen zou moeten worden' - want 'fantastisch!', met die man - Hans Funcke - had GRN graag wel eens, nog in leven, willen spreken. Klinkt/ voelt voor GRN namelijk als een 'interessant persoon'... maar het zou ook 'n chagrijn?' geweest kunnen zijn (combinatie?).

Of, aan de andere kant moest GRN namelijk ook denken: 'Hoe kan het dat die man zo sarcastisch is geworden... wie keken er niet naar hem om?' Best wel triest dus als je het op die manier bekijkt. Wij zullen het echter niet meer te weten komen.


Wat vaststaat:

   die man was 'n bijzondere Egmonder/ mens'...
   en daar houdt GRN per definitie van.

Astrid Kehl: Deze man houdt/hield niet van hui-chelaars volgens mij, bij leven niet dan ook bij de

dood en daarna ook niet, moedig dat hij dat aangeeft,'Verschrikkelijk'gewoontjes? zijn er al zo velen!

Er is moed en kracht voor nodig om 'anders dan anderen te zijn'. 'Humor' had 'ie zeker en 'over zijn graf heen'...

   moest deze GRN dus zowel lachen over 'diens donkere
   humor' en motiveert het hem om 'gezellige praatjes te
   blijven maken - ook met onbekenden!

Dus 'Eigengereide Egmonder'...

...weet? dat GRN en alle lezers aan je denkenIn diens kinderjaren (toen 8 jaar) zag het er ongeveer zo uit:

d.d. 14-03-2010: leuke opnames van Ernst van ErkelensWordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia