vrijdag 16 februari 2018

ISS/ International Space Station is fake; zing fantastisch anti-NASA-lied mee: 'all you are watching is a puppet show, the whole world is a stage!'Zoals beloofd: dit is waarom meester GRN 'grote twijfel' heeft over dat ISS, u ook?!
Lyrics - het 1e deel: is er iemand die ook 'n deel wil doen? dank!


that thing ain't real, it is science-fiction, it is there to feed your space addiction, those 'astro-nauts' are not in space, it is written all over their stu-pid face, see I can spot a lie from a hundred miles and I can spot a fraud from the way they smile, didn't your learn nothing from the fake moon mission, that puppet-show from president Nixon?

Well listen up they are doing it again, it seems, check out the harness, it is a green screen;

I used to work a lot in film and tv, I know a bit about the television-trickery, to create the illusion that your are somewhere that you are not, a green screen that's what you are gonna use a lot, or if you wear a harness and attache it to the ceiling and the illusion that you are floating is what you are believing...!

  • All you're watching, is a puppet show, yeah, the whole world is a stage!'


Astrounats' are actors of course and yeh, they all get paid, look at me, ma; I am floating in space; no, you are not, you're lying to the human race! (1:54 min.)GRN: Heerlijk 'catchy', nietwaar? Zelfs als u niet van 'country?'- houdt...

Onthoud vooral de - ware! - boodschap!

   All you're watching, is a puppet show,
   yeah, the whole world is a stage!

   All you're watching, is a puppet show,


    All you're watching, is a puppet show, yeah, the whole world is a stage!

GRN vraagt zijn leerlingen - lezers - alleen maar om 'eens anders te denken':


Soms praat volhardend vader en recht=zoekend burger, tevens docent, drs. E.M. Groenendijk NSc. - gewoon PapaErik - na zijn les, in de pauze of in de laatste paar minuten wel eens met de leerlingen over 'wat voor verrassingen ons nog te wachten staan' en wel komende... van boven?!

GRN gelooft niet in goden maar denkt dat 'wij, mensen' niet alleen zijn in dat hele, hele, hele grote heelal. Hoe verder, dat weet GRN ook niet maar zeker is dat wij... 

  • het 'gewone' volk niet de waarheid vertelt krijgt.


En dan wordt GRN achter-dochtig, argwanend en

tegelijkertijd ook steeds nieuwsgieriger...
dat is toch 'n positieve karaktereigenschap?

Niets 'complotterigs' aan, toch?

Stel u open voor een andere kijk
- want...  • zo leren 'wij mensen' - en heroverweeg, eventueel, uw visie op de wereld.
Internationaal ruimtestation ISS - volgens de reguliere media = nep!


Het internationale ruimtestation (in het Engels: International Space Station, ISS,

in het Russisch: Междунаро́дная косми́ческая ста́нция, МКС) is een ruimtestation dat in een baan om de aarde draait en door verschillende landen wordt gebouwd, bemand en bekostigd.

Op 20 november 1998 werd de eerste module gelan-


ceerd en sinds 2 november 2000 is het station
permanent bewoond. - ??? - 


  • Zeggen 'ze'... maar klopt dat wel?

Gedurende het eerste decennium van de 21e eeuw is het station continu uitgebreid.

Op 27 mei 2011 werd de bouw van het ISS voltooid met de installatie van de Alpha Magnetic Spectrome-ter, hoewel er nog twee Russische modules komen: Nauka, ook gekend als de Multipurpose Laboratory Module (MLM), en de Nodal Module, beide echter ondertussen niet vóór 2018 gepland.


De alternatieve media ziet het heel anders; levert m.i. overtuigend bewijs:


'Wires on astronaut' show how NASA 'fakes anti gravity' in ISS that's 'REALLY on Earth'


By JON AUSTIN - PUBLISHED: 13:29, Mon, Nov 27, 2017 | UPDATED: 14:05, Mon, Nov 27, 2017Of in het Nederlands uitgelegd - de alternatieve media: wel geloofwaardig(er):


Niburu - donderdag, 16 november 2017 14:35

   - Hangt het ISS ruimtestation wel echt boven onze 
   hoofden in de ruimte?

Er worden al jarenlang discussies gevoerd over of we nu wel of niet op de maan zijn geweest en...

er bestaat ook twijfel over de echtheid van het ISS ruimtestation.

De website van ufoloog Scott Waring werd door Google in de ban gedaan een dag nadat hij beelden liet zien... 

  • waaruit zou blijken dat het ISS ruimtestation nep is.

De afgelopen dagen gebeurden er vreemde dingen op de website van ufoloog Scott Waring. Deze UFO fanaat was eerder dit jaar gestopt, maar is later toch weer terugge-komen vanwege de grote vraag van zijn vele fans. Nu is hij boos en wanneer je naar zijn website gaat, tref je daar een tirade zien tegen de Amerikaanse overheid, Google en NASA voor de manier waarop hij klaarblijkelijk op dit moment wordt aangevallen. Hij dreigt zelfs met een rechtszaak namens de burgers van de wereld tegen NASA vanwege het verborgen houden van cruciale informatie voor de mensheid. Het schijnt dat de aanvallen op zijn website en de ban door Google zijn begonnen een dag nadat hij een bijzondere video-opname plaatste op zijn website.


Het is een video die laat zien hoe een aantal astro-nauten in de ruimte bezig zijn met het uitvoeren van werkzaamheden buiten het ISS.

  • Ze gaan daartoe naar buiten via 'n soort luik..

Hilarisch alsook ontnuchterend; svp. kijken!

Tot slot: 'n gezellig gesprek in de trein met dame/ heer en hond  (bijna thuis):


Hoera, hoera het is weer weekend; de sleutelbos kan weer 'gedeeld' worden en behalve een hele stapel toetsen om na te kijken, maakte GRN na de laatste les tijd om... zijn mattie, melder van mis-standen; Nico van den Ham te bezoeken.

Dat was al weer 2-3 weken geleden en 'face-to-face', is een veel prettigere 'interface' dan bellen, chatten of wat dan ook; vinden althans GRN en Van den Ham! Nico werd een 'zakelijk' verzoek gedaan om binnenkort op de Dam te Amsterdam cameraman te komen spelen als GRN met OIA - Ouders In Actie - de straat op gaat; daarover binnenkort meer.

Nadat de camera uitging, hebben we 'kort maar krachtig' nog even als vrienden bijgekletst - de 'laatste roddels' en nieuwtjes uitgewisseld, haha - en werd 'Centraal' weer opgezocht.Met de Sprinter eerst naar Weesp en daar dan snel overstappen op de andere boemel naar Bussum-Zuid, daar moet GRN eruit. Het was nogal druk in de trein maar gelukkig vond GRN nog een plekje op zo'n hoge vierzitter.


Tegenover mij zaten een vriendelijke dame, met 'n (jonge, bruine en lieve) hond op haar schoot en een dito mijnheer die bij haar bleek te horen. Terwijl GRN zich vroeger ietwat 'schaamde' als puber als zijn moeder weer eens 'in gesprek ging met iemand die ze tegenkwam en ze kende - iedereen!', blijkt dat gen te zijn overgedragen, want... we kwamen in gesprek.

Uiteraard eerst over de hond, die 14 weken oud bleek te zijn en al vaker met de trein gereisd was; als volleerde forens werd keurig plaatsgemaakt voor 'mens GRN', dank! Maar daarna over 'lesgeven' op een VMBO-school in Amsterdam, de verschillende ge-loven, lekker lang vakantie (gedeeltelijk zelf verdiend ivm. meer uren tijdens lesweken dan CAO = extra vrij) en 'de meester gelooft in aliens'.


GRN vond het een gezellig gesprek en hoopt dat de dame/ heer en hond dat ook vonden. We stapten hetzelfde station uit en nadat GRN toch nog even deze site genoemd had

- misschien weer 2 lezers = wakkere mede-Bussumers -

wensten elkaar een 'prettig weekend' dat... in ieder geval, alvast goed begonnen is.

Fijn als mensen 'gewoon' = bijzonder, 'n praatje met elkaar maken; leuk, zoals 'vroeger' al voelt GRN  zich nog niet 'zo oud'!

Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia