zondag 19 november 2017

Happy birthday to you: Oma Irene en Papa Erik feliciteren allerliefste (klein-)dochter Lina Osasu met haar 16e verjaardag; dikke kuskuffels!

'Een goed kind van je vader en je moeder', maar waar ben je gebleven, lieverd?


  • 'Ik heb je dochter op schoot en als ik naar haar zit te kijken, dan is wat ik net tegen jou zei, het eerste wat mij weer opvalt; wat ben jij toch een combinatie van je vader en je moeder, grietje',

zegt Oma Irene... 
en gelijk heeft ze, zoals 'oma's' dat meestal hebben; 50% afkomstig van je moeder en 50% van je vader, die je - vandaag '16 jaar plus 9 maanden minus 3 weken' geleden - uit echte liefde verwekte.


De eerste nacht dat je bij ons was... heeft je vol-hardend vader Erik M. Groenendijk over jou (en je moeder) gewaakt tot de zon weer opkwam.

  • Slapen dat kon en wilde je vader niet.

Alleen maar kijken en kijken naar jouw lieve, kleine gezicht (toen letterlijk: baby-face) en je piepkleine handen/ vingers; luisteren naar je ademhaling en de 'eigen-aardige' geluiden die je toen steeds maakte... onvergetelijk! Mijn belofte om 'altijd zo goed mogelijk voor je te zorgen, poogt je vader ondanks alles toch waar te maken', onder andere via deze site die jullie hopenlijk (stiekem?) volgen.


Vandaar ook, nogmaals:

   dikke verjaardagsknuffel en magische
   felicitaties van Oma Irene en PapaErik!

Veel gezondheid en geluk, plezier, 'n beetje goede cij-fers, 'n beetje zakgeld en (heel) misschien een leuk, lief vriendje gewenst... en verder alle andere wensen die voor jou belangrijk zijn.

   Maak er 'n fantastisch jaar van,
   lieve oudste dochter Lina Osasu!


Pas altijd goed op jezelf; wees 'slim(mer)' dan zij!

Weet dat wij ontzettend veel van jou houden, enorm trots op je zijn en vandaag 'op afstand' bij je zijn en met je vieren. 


En:

geniet van je verjaardaagstaart, -feest en cadeau's!Oma Irene (en je vader) heeft jou en je zussen nodig; laat svp. wat van je horen:


Want: wat vliegt de tijd... inmiddels ben je al 16 jaar; 'sweet sixteen' en vast nog knapper, bijdehanter en ook groter (!) geworden; inmiddels al een 'jonge dame' met haar eigen leven/ opvattingen en 'kritische geest'?

Zo hoort dat en maar al te graag zouden wij, je vader en je Oma Irene, willen weten; hoe het met je gaat, hoe je er nu uit ziet, wat je doet en waar je bent? Enzovoorts, enzovoorts... alles!


Dat jij/ jullie uit ons leven verdwenen en andersom is in ieder geval niet zoals het hoort en maakt ons zeer verdrietig, boos en ook volhardend. Allebei. Wij zoeken jullie en gaan net zo lang door tot jullie weer in onze armen zijn!


  • Jullie horen bij ons en wij horen bij jullie...

en werkelijk lieve Lina; 'wat heeft Oma ooit gedaan of nagelaten dat ook zij helemaal niets (meer) van jullie verneemt?' Wat let je om tenminste contact met oma Irene te zoeken?

  • Oma is 74 jaar en gaat steeds verder achteruit...

maak in ieder geval haar 'n beetje blijer; papa weet dat jullie haar ook enorm missen. Bel/ mail of bezoek, tenminste, dan je oma Irene voordat het te laat is!

Opa Jan is te bezoeken op de begraafplaats in Hilversum en weet dat ook hij iedere dag aan jullie dacht...

Dit is ziek en kan nooit in jouw/ jullie en ons belang zijn (geweest) en dat weet jij ook, als je tenminste bereid bent om 'de andere kant' = wat papa je reeds toen poogde te vertellen, maar daarmee direct de omgang werd geblokkeerd door die m.i. criminele Hopmans, te overwegen.

De waarheid en onze echte liefde duren echter altijd het langst...


  • Je vader was, is en zal altijd een goede vader voor jou en je zussen blijven...

dat ons dit al bijna 4 jaar ontnomen werd en weer een verjaardag samen voorbij gaat, is onvergefelijk. Een domper op de feestvreugde en allemaal 'vanwege wat dan'? Helemaal niets dat dit ooit zou rechtvaar-digen... 'de pot met kapotte bodem verwijt de ketel dat 'ie zwart ziet', is toepasselijk. Diep-triest. Zie:


Laatste, 58e PapaWeekendVerslag


voorlaatste; 57e PapaWeekendVerslag:In je hart weet je - denk maar eens goed na en lees de site; dan weet ook je verstand dat dit 'helemaal niet klopt' - dat 'kinderen zonder enige gegronde re-den de andere ouder (laten) afpakken en ook anders-om' betekent...

dat die andere ouder niet echt van het kind/ de kin-deren houdt, maar vooral van zichzelf.

Dan verdien je - 'in casu' - de eretitel 'moeder' niet meer... simpel maar waar.


Doe dat svp. beter; leef altijd eerlijk en voor de volle 100%...
Lees ook eens bij dappere Didi de Vries die in Den Haag werd ontmoet:


'De verstoten ouder vs de narcistische ouder.

16 november 2017 Didinarcistische ouder

De afgelopen jaren heb ik vele ouders ontmoet die verstoten zijn door hun kinderen.  Ik zie bij vele ouders die verstoten zijn dat ze allemaal een heel rustige karakter hebben en totaal geen kwaad in de zin hebben.

Een goeie ouder dus, die helaas te maken hebben met een narcistische ex echtgenoot.

Mijn moeder is de arrogant in het verhaal van de vechtscheiding van mijn ouders. Gunt mijn vader na de scheiding de kinderen niet meer. Zorgt er voor dat mijn vader totaal geen kans meer maakte en verzon vele leugens en de hele buurt geloofde haar. De hele buurt zag mijn vader als de slechte vader van ons.  Niet inzagen dat onze vader ons alleen maar wilde zien.'


En 'n grappige verjaardagsvideo om vrolijk af te sluiten; je feest kan beginnen:Lang zal Lina leven,

   lang zal Lina leven,

      lang zal onze Lina leven

                          in de gloria!No justiceno peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - schoolmeester
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia