woensdag 11 juli 2018

Walibi: #hardgaan en #overdekop vinden leerlingen 'kapot gaaf' = slecht NLs voor 'erg gaaf'; kapot = 'niet heel', dus: niet heel gaaf! Huh? Welles?!


GRN: 'Openen met de achtbaan', nodigt toch meer uit dan die...

GRN maakte ook leerling-filmpjes met hun toestemming maar die van jullie ouders is vereis; vandaar dat die (vooralsnog) niet gepubliceerd worden. Als je wilt dan stuurt 'de meester' deze naar jullie mail-adres... 'leuk voor later' (en met schriftelijke toe-stemming van', wil GRN jullie best later alsnog -graag - op de site zetten)!
Geslaagd schooluitje naar Walibi Flevo in Biddinghuizen: #hardgaan en #overdekop:


'De laatste loodjes', wogen van-daag niet zo zwaar: het zonnetje scheen wat wisselend maar vaak en warm genoeg, geen gedonder in de gloednieuwe (dubbeldeks + gewone) bussen en ook in het pretpark zag deze volhardend vaderrecht- zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - enkel blije ge-zichten. En op de terugweg; vermoeide leerlingen die hun muziek luisterden, een potje kaart speelden en met een 'over de kop'-gevoel weer in Amsterdam afgeleverd werden... 'goed gedaan en zonder file - aardige en breed-gespierde chauffeur; dank!' En:

  • 'Het was gezellig, jongens; tot morgen!'

GRN: 'n klein beetje reclame voor ons schooljaar-afsluitende uitje naar:


Walibi Holland is een attractiepark, gelegen in Bid-dinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begon-nen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgeno-men door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo.

Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het park bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland.

De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode.


'Vroeger'... toen GRN nog geen grijze haren in de wenkbrauwen had, werd er nog wel - ook toen al met tegenzin - een half tot 'n uur in de rij gewacht tot je aan de buurt bent...

...inmiddels is dat GRN niet meer waard en als 'vanaf hier is de wachttijd 30 minuten'-bordje

  • met mensen gevuld is dan hoeft het niet meer!

En neen: GRN weigert aan die 'fast lane' mee te doen. Ja, daaaaag! Voor de Robin Hood stond zelfs een medewerker achter zijn balietje met laptop om de mensen te ver-leiden alsnog voor 'de snelle rij = voordringen op betaling' te kiezen (functiebeper-kten mogen van GRN wel voor). De keren dat aan hem voorbij gelopen werd, konden geen klanten gespot worden en tikte hij wat verveeld met zijn pen en 'genoot' dan maar van het zonnetje (en uitzicht?)!

En onze leerlingen? Hier drie dappere jongens:
Deel-2 volgt zsm. Na thuis avondeten moet deze GRN weer verder aan het schoolwerk (met Kroatie - Engeland, nu 0-1, op de achtergrond) en nog wat toetsen nakijken...

Enne: wanneer gaat Nederland nu eindelijk #overdekop!

  • Met #EchteNederlanders samen kan dat heel #hardgaan!Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emerg
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!