maandag 26 augustus 2019

WILT U ÓÓK dat RUTTE-3 die CHEMTRAILS -INTRAVENEUS- TOEGEDIEND KRIJGEN? DAN GAAN WE DAT TOCH REGELEN: GELE HESJES NEDERLAND!
GELE HESJES NEDERLAND in ZEUMEREN: HEEL GEZELLIG en STRATEGISCH OVERLEG:


Het 1e GELE HESJES-WEEKEND was niet alleen HEÉL GEZELLIG maar zeker ook productief en een NIEUWE STRATEGIE met diverse VERRASSING-
EN IN PETTO!

  • GEBRUIK UW OGEN en KIJK DUS ÓÓK in ZEUMEREN OMHOOG!
  • GEBRUIK UW VERSTAND en DENK ALTIJD OVERAL ZÉLF NA!Intraveneus betekent letterlijk in een ader (vene) en wordt meestal gebruikt in het kader van een toedieningsvorm van een geneesmiddel met behulp van een injectie direct in de ader: intraveneuze injectie. De biologische beschikbaarheid van de toegediende geneesmiddelen is daarmee meteen maximaal. Ook het infuus is meestal een intraveneuze toedieningsvorm.


Omdat de effecten bij intraveneuze toediening zeer snel optreden en er bij vergissingen meestal geen weg terug is, mogen intraveneuze injecties in de re-gel alleen worden toegediend door een arts of ver-pleegkundige en in zeer dringende omstandigheden als toediening langs een andere weg te lang zou du-ren om verantwoord te zijn, bijvoorbeeld bij acute benauwdheid, gevaarlijke hartritmestoornissen, zeer ernstige infecties.

Risico's: ernstige, soms fataal verlopende aller-gische reacties, overdosering, bloeding, spuiten in een slagader (arterie) in plaats van een ader (vene) wat tot vaatkramp en necrose kan leiden.


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - herhaalt:

WIJ ZIJN HET VOLK:
POWER TO THE PEOPLE!

GELE KONINGIN MARIA en GELE VLAGGEN-DRAGER LEX SNAPPEN HET ALLANG... 

  • WANNEER WORDT Ú WAKKER?
WAT VOORAF GING:


d.d. 25-08-2019: '1e GELE HESJES-WEEKEND 100% GESLAAGD:


ÉÉN GROTE GELE FAMILIE - ZORG DAT JE ER BIJ KOMT: GELE HESJES NEDERLAND!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia