zondag 1 januari 2017

Schitterend vuurwerk voor mijn drie ontvoerde dochters; een beetje licht in de duisternis... moge 2017 ons weer bij elkaar brengen, dikke kusknuf!

 Het feest van 2017 kan - weer niet - beginnen - zonder (ook 'mijn') - drie meiden.

'Dankzij' een - helaas - ziekelijk-egoistische 'moeder', de m.i. criminele jeugd'zorg' en criminele 'recht'ers inmiddels 1013 dagen zonder vader/ dochters... hoe 'durfden' zij dit ons - Lina, Jördis, Imke en PapaErik - aan te doen? Hebben zij dan geen hart en/ of geweten?

Ons diep-trieste PAS-familiedrama sinds 2008 - dat is inmiddels al 9 jaar! - door hen veroorzaakt over de ruggetjes van drie minderjarigen en de (op)rechte rug van hun liefhebbende, zorgzame en veilige vader enkel... om de 'in ihrer Heimat terugkeren' van deze 'moeder' door te drammenSchaam je S.S.! De ere-titel 'moeder' verdien jij niet. En dat zullen ook onze drie dochters - vroeg of laat - gaan beseffen! Mijn echte liefde duurt het langst...


Sinds d.d. 27 juni 2016 voor de 3e keer tijdens de t/m d.d. 03 augustus 2016 lopende onder-toezichtstelling van de gi 'Samen Veilig' Midden Nederland ontvoerd. Wat doe je hen - weer - aan?!

Met de illegale medewerking van 100% criminele gemeente Duiven/ Gelderland, de Raad voor de Kinder'bescherming' alsook beide politiekorpsen, het Openbaar Ministerie, het MinisterieVJ = van 'Doofpotten en Jokkebrokken' en >58 criminele 'recht'ers van het Paleis van Misdaad te Arn-hel enzovoorts, et cetera.

Alle onomstotelijke - schriftelijk, audio en video - bewijzen werden verzameld en worden in 2017 (verder) gepubliceerd. De waarheid mag, neen, moet gezegd worden. In het belang van de kinderen en Vrouwe JustitiaNederland is geen rechtstaat (meer), zeker niet in het familie'recht', maar... veel erger dan een corrupte bananenrepubliek; waar drie kinderen van toen pas 8, 6 en 2 jaar met leugens en bedrog hun vader werd afgepakt; onacceptabel. Wordt vervolgd... in 2017.Papa stuurt dochters licht in de duisternis; weet dat ik er altijd voor jullie ben!

En uiteraard werd na de pijlen voor Lina Osasu en Jördis Imani ook voor mijn derde dochter; Imke Abeni een grote vuurpijl de lucht in geschoten... alleen bleek het vervolg van de video-opname helaas niet gelukt te zijn. De vermoeide cameraman drukte op het verkeerde knopje. Met een beetje geluk konden jullie ze toch zien...


Lieve meiden: je vader wenst jullie een 'gezond, gelukkig en goede cijfers'- Nieuwjaar en 

...hoop dat wij elkaar in 2017 weer in de armen kunnen sluiten. Omdat wij altijd bij elkaar horen.
Weet dat ik 'tot de maan en terug' van jullie houd, ontzettend trots op jullie ben en jullie enorm mis...

Dikke kusknuf, jullie enige Papa


Naschrift:

Dit jaar hoefde de brandweer niet te komen blussen bij het traditionele vreugdevuur(tje) van de buren enkele huizen verderop (altijd veilig en netjes opge-ruimd achteraf). Dit jaar hadden zij namelijk... een olievat op de - weer net nieuw opgeknapte - straat geplaatst... ook mooi en zeker verstandig. Maar toch ergens wel 'jammer'; geen sirenes, geen wederzijd-se gelukswensen en het gezellige praatje met de vuurmannen; bij deze dan, Bussumse brandweer! Misschien tot volgend jaar...?No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia