woensdag 2 mei 2018

NL-leeuw PapaErik brult, laat zijn tanden zien en zal moeten bijten... hem wordt geen andere keuze gelaten, LJI. Stop ook de chemtrail-vergiftiging!U gelooft uw eigen ogen toch wel? Of smeden die 'n complot'? Kijk en denk zelf na!


Vergelijkt u de bovenstaande = mooi blauwe met witte wolken-lucht van vandaag svp. eens met

   de vieze, smerige chemtrail-lucht
   
   in hetzelfde Bussum... maar dan;

   1 dag eerder: d.d. 02-05-2018:'Kijk om u heen - gezellig; andere mensen! - en ook omhoog naar de lucht ipv. omlaag naar uw mobieltje:

GRN wenst zich: zijn drie dochters weer in de armen sluiten, gezonde lucht, vrede en...


Video-7: Oh wat is het leven mooi 'met blauwe lucht, witte wolken en drie dochters'


d.d. 29-07-2017:

's Nachts gerommel en gesnuif in de achtertuin; wie zou dat zijn?
Video-8:   Een seringenboom geeft geur en bloemen in de lente

Een tuin waarin een seringenboom groeit geeft een aparte sfeer vooral in het voorjaar. De sering is a.h.w. een bloem vol belofte voor een mooie zomer. Er zijn seringen in ve-le kleuren van wit, lila tot donkerpaars. Er zijn verschillende mogelijkheden om een se-ringenboom of struik te verzorgen om zoveel mogelijk plezier te beleven aan de prach-tige bloemen die zo heerlijk geuren. Het is wel van belang om vóór het planten goed na te denken wat de beste plaats is want het verplanten van een sering is lastig.

GRN: Maar kan best wel... het resultaat zag u. Ook in de voortuin groeit en bloeien de andere stekkies prima! Heeft Groenendijk groene vingers? Leuk en ontspannen in de tuin wroeten!

Video-9: Kom niet aan mijn kinderen, auch du nicht: nep-'moeder' Solvig S.

Löwenzahn - Presentatie: Peter Lustig (1979-2005), Guido Hammesfahr (2006-heden); Regie - Karl-Heinz Käfer, Claus Landsittel, Carlo Roda; Muziek - Matthias Raue; Producent -Jürgen von Kornatzki - Start 7 januari 1979;

Zender - ZDF - alle afleveringen/ Folgen!


Darum geht es...

Fritz Fuchs - ? 'Ossies sind bloss West-Polen', war die Antwort eines West-Deutschers. GRN ist es egal: es gibt überall gute und weniger gute Leute wohnt in Bärstadt, in einem umgebauten Wohnwagen.

An seiner Seite ist Hund KeksGemeinsam finden sie immer wieder interessante Themen und Spuren,

denen sie folgen.


GRN: 'Löwenzahn' is voor kinderen 'leuk en leerzaam'; voor leerlingen goed om Duits te oefenen/ luisteren...!


Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


Kijk om u heen - gezellig; andere mensen! - en ook omhoog naar de lucht ipv. omlaag naar uw mobieltje: stop 'slow death by chemtrails' te Bussum
Video-2: Hoe zou het komen dat zo veel Nederlanders 'n vitamine-D tekort hebben?

 


Video-3: Gatverdamme: verse Bussumse chemtrails - wordt u daarom (vaker) ziek?!!
Video-4: En dat heeft niet alleen met 'de hoogte' te maken - con- vs. chemtrails:

En ja: ook in Marokko is de (lucht-)vervuiling he-laas enorm; 'wel twee keer zo veel', aldus die aardi-ge, jonge(re) meneer die sinds 4 maanden in Neder-land was vanwege de liefde = hier getrouwd en welis-waar verstond wat GRN op z'n Bussums zei maar handiger was het om (nog) in het Engels te praten.

Ook daar chemtrail-vliegtuigenoveral...

 • wereldwijd pogen 'ze' ons ziek te maken = langzaam uit te moorden.


Dat er straks 'niets meer' op het...
sterk-vergiftigde land wil groeien;

- behalve dan hun gen-gemanipuleerde zaad dat dan tegen veel geld alleen bij hen 'te koop' (Monsanto) is = hun next 'business- = kill the people-model'!) - 

eerst de insecten massaal doodgaan  en dan de vogels... waaronder merels;

 • vervolgens 'de mensen' = het volk... dat is precies wat 'ze' willen!


'Maar dat ademen zij dan toch ook zelf in'?', wordt er vaak geantwoord als GRN anderen probeert uit te leggen wat er werkelijk gaande is. En inderdaad: dat gebeurt natuurlijk ook; die 19% 'meelopers/ hulpjes van de nep-elite' ademen dezelfde (zeer) vieze lucht in.

 • Maarrr... wat dacht u van 'een pilletje iedere dag om die zware metalen en andere troep weer min of meer kwijt? te raken'?

GRN houdt dat helemaal niet voor onmogelijk; er zijn 'later in de tijd' wel vaker zaken bewezen die eerder 'onmogelijk' leken maar toch waar bleken te zijn...!


Video-5: Zelfs GRN moest even hoesten...

Dit was gisteren, d.d. 01-05-2018 op de 'Dag van de Arbeid' waren ze flink aan het werk en deden weer hun best om ons zo snel mogelijk ziek en dan dood te maken/ laten gaan...

Vandaag, 'precies omgekeerd', althans; in het begin van de dag. Komt straks/ zo spoedig mogelijk 'online' zodat u goed kunt vergelijken, beste 'twijfelaars'...

...kijk omhoog en:Ga zelf ook verder 'in de diepte' onderzoeken... als u dat nu nog 'durft'? GRN zegt: vooral wel doen! Want: ook u zult - als u zich open durft te stellen voor nieuwe kennis = de waarheid - dan heel boos worden en zeker:Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Ondertunneling van traject Naarden/ Bussum - Hilversum is letterlijk een 'zaak van leven en dood'! Oprechte deelneming aan familie rij-instructeurd.d. 01-05-2018: RTL NIEUWS - Dodelijk ongeluk Bussum:

 • 'Auto werd drie keer rondom meegenomen' - 

In Bussum is een rijinstructeur omgekomen bij een botsing tussen een auto en een trein. Martijn Onderstal zag het ongeluk gebeuren: "Het meisje werd door omstanders eruit gehaald."

GRN: Dit gun je niemand - oprechte deelneming aan de familie. 'K werd er stil van.
Ondertunneling spoor Naarden/ Bussum is geen geld-, maar 'leven of dood'-vraag:


Alstublieft: laat dus nooit de motor afslaan op de overweg en als, weg weg weg; zorg dat er altijd ruimte aan de andere kant is voordat je met de auto de overweg oprijdt en voor de voetgangers/ fietsers staat er een bord;

 • 'wil je blijven leven, wacht dan even (erg vaak erg lang! - that's voor sommigen the problem!' (in dit trieste geval niet door overmatige haast)


Neen; volhardend vader, recht-zoekend burger en Bussummer drs. Groenendijk MSc - gewoon PapaErik - ging niet 'snel kijken' toen hij dit treurige nieuws vernam... moge die 66-jarige lesinstructeur niet gele-den hebben - mijn oprechte deelneming aan de familie/ nabestaanden - en steekt die arme leerlinge een hart onder de riem/ (desgewenst) goede slachtofferhulp!

 • Hoe vaak nog voor... die verdieping van het spoor... er toch komt?


Een tunnel is aangebracht om onder een rijbaan

 • spoor-weg of ander obstakel door te kunnen rijden!

Of andersom: om de spoorweg onder het maaiveld te verleggen en de treinen door een tunnel te laten rijden zodat de mensen/ het volk 'gewoon' van de ene kant naar de andere kant...


- huh; ja, alles en iedereen samen en geen opdeling meer;

 • hoe 'mooi en trots' zouden we dan zijn... niet alleen in Naarden-Bussum maar in heel Nederland?! -

...kunnen gaan.


Zonder gevaar voor 'overstekers' en zonder arme machinist(en) die met dit (/ zulke) trieste ongeluk-(ken) op het netvlies/ in de oren en gedachten verder moet(en) leven...En dan heeft GRN het nog niet eens over die > 500 zelfmoorden - waarvan vele op het spoor - per jaar veroorzaakt door criminele klassen'justitie' in het

     krom-konink-rijk van Willem-Alexander!

 • De gemeente - en alle Bussummers, alle mensen uit Naarden en ook alle bezoekers zien - ziet het liefst dat het spoor verdiept wordt.

Spoorse doorsnijding

De drukke spoorlijn door Naarden en Bussum is een probleem voor de leefbaarheid, bereikbaarheid, door-stroming en veiligheid voor beide dorpen. Mensen moeten steeds langer wachten bij de spoorwegovergangen en het blijft drukker worden op de Gooilijn. Samen met het Rijk, provincie Noord-Holland, ProRail en NS werkt de gemeente aan een duur-zame en betaalbare oplossing.

 • Verdieping van het spoor bij de overgangen lijkt de beste keuze.

Op 21 december 2016 heeft ProRail de ontwerpen van de overwegen rond het station Naarden Bussum gepresenteerd. In 2019 worden de overwegen in de Comeniuslaan, Generaal de la Reijlaan en Meerweg korter en overzichtelijk waardoor de situatie veiliger wordt.

Bovenstaande video werd gepubliceerd door 'Your Tube' - goed; actieve Regionaal!


d.d. 01-05-2018: Kopiko - BUSSUM - Een drama op de spoorwegovergang aan de Herenstraat. Een trein botste daar even na elf uur op een lesauto.


De auto stond nog half op het spoor op het moment dat de intercity vanuit Hilversum naderde.

De treinmachinist toeterde flink om de bestuurder van de auto te waarschuwen. Dat bleek tevergeefs, de auto kon niet meer wegkomen.

De machinist trapte hard op de rem, maar knalde vervolgens wel hard op de auto. De zwaargehavende auto kwam verderop tot stilstand. De bestuurster van de auto, een leerling, kon zich-zelf op tijd redden. De rijinstructeur lukte dat niet en overleed nagenoeg meteen ter plaatse. De leerlinge was totaal in shock.d.d. 01-05-2018: Nieuwslijn.nl

 • Lesauto belandt onder trein in Bussum, één dode

"Van de auto was niets meer over", zegt Witkamp. "Een meisje werd door omstan-ders uit de auto gehaald. Ze was volledig in shock. Ze kon nog wel zelf lopen. Ik weet niet of er nog meer mensen in de auto zitten. Er staan nu allerlei witte schermen rondom de auto. Het staat hier vol met hulpverleners."d.d. 01-05-2018: Your Tube - 'Dode bij botsing tussen trein en lesauto in Bussum


Bij een botsing tussen een auto en een trein
in Bussum is een dode gevallen.

Het ongeluk gebeurde met een les-
auto, melden RTV Utrecht en omstanders.

De botsing was op een overgang in het centrum van Bussum.


Een van de twee inzittenden wist op tijd uit de auto te komen. De ander over-leed ter plekke.

Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Het gaat om een spoorwegover-gang met spoorbomen. Het treinverkeer tussen Bussum en Hilversum lag lange tijd stil. Het spoor is inmiddels weer vrij. De mensen die in de trein zaten, raakten niet ge-wond. Er is vervangend vervoer voor hen geregeld. Het spoor is bij de aanrijding nau-welijks beschadigd. "Maar dat is ook niet zo heel erg belangrijk", zegt een woordvoer-der van ProRail.


 • Buurtbewoners zeggen dat op het traject vaker ongelukken gebeuren.

ProRail kondigde daarom in november vorig jaar maatregelen aan om het spoor veiliger te maken. Zo moeten de spoorbomen min-der vaak omlaaggaan. "Hoe minder lang mensen voor het spoor hoeven te wachten, hoe minder ze geneigd zijn om nog even snel over te steken", zei woordvoerder van ProRail tegen NH Nieuws.

 • De overgang staat volgens ProRail niet bekend als een gevaarlijke plek.

Volgens een woordvoerder is er bij de spoorwegovergang sinds 1999 geen ongeluk meer gebeurd. 

Waarschuwingslichten: Volgens de NS lappen veel mensen de waarschuwings-lichten bij de spoorwegovergangen aan hun laars. Ook zouden veel automobi-listen nog snel even onder de spoor-bomen doorrijden. "Het is onvoorstelbaar hoeveel risico's mensen nemen om niet te hoeven wachten", concludeerden controleurs van de NS.

 • De gemeen-te ziet het liefst dat het spoor verdiept wordt.


ProRail: 'geen spoorverdieping nodig' vs. omwonenden/ gemeente: onder de grond!


d.d. 12-11-2017: Bussums Nieuws

Plannen voor grote aanpak spoor worden gepresenteerd

ProRail: • Het spoor wordt hier veiliger en betrouwbaarder.
       
       Ook de veiligheid op de overwegen
       gaan we verbeteren

versus:

 • de omwonenden/ gemeente - ongelukken de afgelopen jaren:


Voorbeeld-1: d.d. 19-07-2008: Hart van Nederland

 • 'Dode door aanrijding trein

Een tragisch ongeval heeft zaterdagmiddag in Bussum het leven gekost aan een bejaarde vrouw uit het dorp. Het slachtoffer kwam met haar rollator vast te zitten in de treinrails net op het moment dat er een trein aankwam.


Voorbeeld-2:   d.d. 03-09-2015: Transportonline.nl


'Trein rijdt tegen vrachtwagen
bij station Naarden-Bussum


Voorbeeld-3d.d. 21-11-2017: BussumsNieuws

'Persoon overleden na ongeluk op spoor,
treinverkeer hele avond stil

NAARDEN/BUSSUM - Er heeft dinsdagavond een ongeluk plaatsgevonden op het spoorwegovergang aan de Koningin Wilhelminalaan: een trein heeft daar een persoon aangereden. Het slachtoffer is overleden.d.d. 17-10-2017: BussumsNieuws  'Hulpdiensten bij de overwegBUSSUM - Op het spoor bij Bussum heeft vanoch-
tend rond 8.00 uur, een aanrijding met een per-
soon plaatsgevonden.

Of het om zelfdoding gaat, is niet bekend.d.d. 01-05-2018: AD - Dodelijk ongeluk met lesauto in Bussum - VIDEO

1 mei 2018 In Bussum is door een aanrijding tussen een trein en een lesauto één persoon om het leven gekomen. Eén van de inzittenden wist het voertuig voor de botsing te verlaten, de ander niet.d.d. 22-03-2018: Gecondoleerd, lief meisje met het overlijden van je opa; GRN hoopt dat je hem...
GRN naschrift: hier stond een ontroerende video van een meisje dat verdrietig was om haar overleden opa maar die werd dus verwijderd. Jammer, maar respect en alle goeds gewenst voor jouw leven!

Hetzelfde geldt voor de familie, kinderen en kleinkinderen die nu hun (o)pa rij-instructeur moeten missen. Nogmaals sterkte.


Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia