donderdag 1 oktober 2020

#SamenSterkerDanZij-57: Wijzig 'SLAAFKAPJE en DE BOZE OVERHEID'-NACHTMERRIE naar 'n WÁÁR-'VRIJHEID voor ALLE MENSEN'-SPROOKJE!

DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - DELEN - VEEL DANK!







ECHTE NEDERLANDERS STAAN ALLEMAAL SAMEN OP TEGEN NWO-DICTATUUR!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd
GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M.
Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - ROEPT NU
ALLE NEDERLANDERS MET KLEM OP:
   KOM ÓÓK IN VERZET
  VERZET - VERZET!

HET VOLK SAMEN VÉÉL STERKER
DAN STAATSGREEP PLEGENDE NWO:

  • STOP DE NU GAANDE BEZETTING VAN NEDERLAND, EUROPA en DE WERELD!

#PowerToThePeople #AllemaalSamen #GeleRevolutie



TOCH ALLEMAAL 'JONG GELEERD' = OUD HERINNERD en OOK NAAR GEHANDELD?!


d.d. 23-01-2013: De Sprookjesboom

  • Zeg Roodkapje, waar ga je heen? (Sprookjesboom muziekclip)

Klein Duimpje wil weten waarom Roodkapje nooit haar liedje afmaakt. Roodkapje zingt het hele liedje voor haar beste vriend. Maar pas op, Wolf ligt op de loer. Kijk en zing mee naar deze muziekaflevering van Sprookjesboom.




Vrijkapje en de Boze Overheid

Er was eens, niet zo lang geleden, in een land, niet zo ver hier vandaan, een Volk dat Vrij was. Maar toen brak er ‘toevallig’ een Corona-Crisis uit en ‘voor uw gezondheid en die van anderen’ werd het dragen van een zgn. Slaafkapje door de Boze Overheid (noch-tans) ‘dringend aangeraden’.

Vrijkapje vond dat de grootst mogelijke onzin omdat een slaafkapje niet tegen 5G-bestraling beschermt en juist ziek-makend is! Haar moeder was weliswaar heel lief maar ook erg naïef en stuurde ‘Vrijkapje’ tóch als ‘Slaafkapje’ met een mand vol fruit naar haar zieke grootmoeder. Moeder zei dat ze zich onderweg netjes aan alle corona- en overige overheidsmaatregelen moest houden omdat ze geen bekeuring konden betalen. ‘Alleen omdat u het zegt’, lieve moeder zei tegen-haar-zin-Slaafkapje en ging op weg.

In het park stonden mooie bloemen en omdat hun familie erg arm was, stopte Slaaf-kapje om er dan maar ’n paar voor grootmoeder te plukken. Maar helaas: opeens hoorde ze een harde stem. Het was de Boze Overheid:

‘Bloemen plukken is verboden, stout meisje’! De overheid toonde geen enkel begrip, noteerde haar gegevens en binnenkort zou Slaafkapje een uitnodiging van bureau HALT gaan ontvangen. Zonder bloemen, maar mét bekeuring in het mandje en een betraand gezicht ging Slaafkapje verder.

Voor de Boze Overheid was dit nog niet genoeg en zo snel mogelijk werd ook naar grootmoeder gereden. Daar werd niet netjes aangeklopt maar stormde de overheid brutaal haar kamer in het woon-/zorgcentrum binnen. Grootmoeder schrok heel erg toen zij zag wie er binnenkwam. Dat kende zij namelijk nog van de jaren ’40 - ’45 en poogde zich te weren met haar wandelstok. De Boze Overheid sloeg de stok uit haar hand, sprong op het bed en at haar in één hap op. Daarna deed de Boze Overheid grootmoeders kleren aan en ging in bed liggen. Daar wachtte de Boze Overheid op Slaafkapje.

Slaafkapje had van een lieve bloemist die haar betraande gezichtje had gezien een gratis bosje tulpen gekregen en was bij grootmoeders kamer aangekomen. Slaafkapje klopte en vroeg of ze binnen mocht komen.

‘Brave kleinkinderen zijn altijd welkom’, zei de Boze Overheid met een verleide-lijke stem. Slaafkapje ging op een stoel naast het bed zitten en zei:

Maar grootmoeder, wat heeft u grote armen…
'Dan kan ik je beter bestelen mijn kind', antwoordde de overheid.

Maar grootmoeder, wat heeft u grote oren…
‘Dan kan ik je beter afluisteren’, zei de overheid.

Maar grootmoeder wat heeft u grote ogen…
‘Dan kan ik je beter bespioneren, dom kind!’

Maar grootmoeder, wat heeft u een grote mond… en waarom draagt u zélf eigenlijk geen slaafkapje?

‘Ik heb een ontheffing om luid leugens te verspreiden en met die grote mond… kan ik jou beter opeten’, antwoordde de Boze Overheid, sprong snel uit bed en at ook Slaaf-kapje met 1 hap op. Met een volle buik kroop de Boze Overheid weer in bed en viel in slaap.

Gelukkig kwam er toen een WEZB bij het woon-/zorgcentrum langs die ‘n veel té zelfvoldaan gesnurk hoorde. De Wakkere Eerlijke Zelf-nadenkende Burger ging snel naar binnen en toen hij de Boze Overheid in het bed van grootmoeder zag liggen, begreep hij meteen wat er gebeurd was.

De WEZB pakte de kleren van de Boze Overheid af en sneed zijn buik open. En daar waren Grootmoeder en Slaafkapje. Een beetje vies maar ongedeerd. De WEZB naaide de Boze Overheid weer dicht maar prikte tot slot nog wel een grote vaccinatiespuit in de arm van de Boze Overheid zodat deze niet meer zou weten wat er was gebeurd.

Toen de Boze Overheid wakker werd, had hij vreselijke pijnen. Niet alleen in zijn buik maar in het hele lichaam. Hij strompelde het zorgcentrum uit maar het was al te laat. Onder invloed van de 5G-bestraling werd het vaccin geactiveerd en viel de Boze Over-heid dood voorover op straat… nog even aanvegen, klaar.

En zo liep alles toch nog goed af voor weer Vrijkapje, Grootmoeder en alle Wakkere Eerlijke en Zelfnadenkende Burgers. De Boze Overheid werd verboden, 5G-doods-masten afgebouwd en Het Volk leefde nog lang en gelukkig.





WAT VOORAF GING:


d.d. 30-09-2020: #MakeTartariaGreatAgain2:








     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik