woensdag 9 augustus 2017

Sensationeel: arrestatie-team valt flat in Bussum binnen en arresteert 'vuurwapen-gevaarlijke?' man. Serieus: PAS-familiedrama uit doofpot!Kom je net van het treinstation Bussum-Zuid na dossierinzage bij het Paleis van Justitie te Arnhem = Paleis van Misdaad te Arn-hel...

beland je midden in 'n lopende politie-actie waarbij een 'vuurwapen-gevaarlijke persoon' - ? hij riep zelf: ik heb geen wapen ! - gearresteerd moest gaan worden.

Waar 2 'onderhandelaars' beneden in het parkje druk aan het praten waren met desbetreffende man blauw shirt - op de '2e = 3e' verdieping op balkon:


Hun waarschuwing: 'beelden mogen gedeeld worden via de mogelijkheden van youtube het is niet toegestaan filmpjes opnieuw te publiceren. Voor inbreuken en schendingen van het auteursrecht worden hoge kosten in rekening gebracht.' dus svp. even daar kijken en dan... weer terug!

Bussums Nieuws d.d. 09-08-2017 - VIDEO ARRESTATIE close-up!

BUSSUM - Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagmiddag een man gewa-pende man opgepakt die zich had verschanst in een appartement aan De Sparren. Daarbij is een schot gelost. 
Na 'sensatie' nu serieus verzoek: red de kinderen en herstel Vrouwe Justitia in ere!


Na deze 'sensatie' aangeboden door de filmende Bussummer en 'toevallige' voorbijganger maar tevens volhardend vader en recht-zoekend burger Erik Groenendijk...

kan ik u verleiden tot het lezen van deze site, want:

De echte, grote criminelen... zitten aan de top en meestal in pak maar die worden nooit aangepakt door de politie = die 'wespen'!

Sterker nog: die dekken 100% bewezen crimineel gedrag van o.a. burgemeester, jeugd'zorg' en ja, zelfs > 50 'recht'ers toe...

de meest smerige doofpot-poging ooit = ons diep-trieste PAS-familiedrama met 3e internationale kinderontvoering waarvoor Groenendijk net uit Arnhem terugkwam:

  • Over de ruggetjes van mijn drie dochters en de op(rechte) rug van hun PapaErik; schokkend en onacceptabel. Leest u svp. verdere publicaties!


Uw hulp is nodig...

in het belang van de kinderen en van Vrouwe Justitia!

Delen van dit artikel wordt (weer) gewaardeerd en

ook volgen van deze eerlijke en 100% bewezen websitemijn oprechte dank daarvoor!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia