dinsdag 7 augustus 2018

OIA-25: in opstand! Verdrietige, boze en actie-voerende ouders gezocht - geef criminele jeugd'zorg' en misdadige familie'recht'ers verdiende 'loon'!d.d. 16-09-2012: YaBoyNoah - 'Death by rat tail (Towel whips)

Echte Ouders en andere strijders gaan nep-'jeugdzorg en rechters' aanpakken...Aan het einde van en 'tussen de regels door', gaf de door mij zeer geachte PAS-expert dhr. J. Zander in zijn meest recente publi-catie 'goed(bedoeld)e raad'... die ook zeker 'op-gevolgd' wordt omdat... dat sowieso al 'het plan' was. En wiens plan dan? Van deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - uit Bussum --->

Hij raadde mij aan 'niet de aanval tegen de LHBTI-community in te zetten' - wat GRN ook van een andere raadgever hoorde, maar... van 'aanvallen op de homo-buurmannen, lesbische stellen of meer-oudergezinnen 'an sich' is geen sprake. Wel deze constatering:

  • 'gelijke monniken maar geen gelijke kappen!

Hetero vaders (en moeders) worden hun kinderen stelselmatig, als overheids-'beleid' afgepakt maar 'er zou wel een wet voor meerouder-gezag moeten komen?' GRN gunt iedereen oprecht zijn/ haar geluk en op bijna iedere wijze maar...

  • van rechtstaat en gelijke behandeling is in Nederland geen sprake!

En ja, ook die voortdurende en overal 'pro-gay-propaganda' irriteert GRN oprecht. Dat werkt dus contra-productief... daar worden 'wij?' inderdaad schijtziek van.
Joep Zander weblog - Miniaturen over vaderschap; praktijk en politiek


d.d. 04-08-2018: 'Van vader tot gevaar' - interview AD en Stentor

  • Mijn interview voor Stentor en AD over de kwestie James Shields

Het heeft iets ongemakkelijks om, weer,  aan het woord te komen over een familie-drama; een vader die dodelijk geweld heeft gebruikt tegen moeder, kind, partner en zichzelf

Moeilijk om enerzijds duidelijk te maken in wat voor waanzinnige draaimolen vaders, moeders en kin-deren vaak terechtkomen als ze zich begeven in het door de rechtelijke macht en zogenaamde jeugdzorgers opgemaakte en van wapens voorziene toernooiveld van hechtscheiding...


GRN:

d.d. 02-08-2018: 'Wie kind (geestelijk) vermoordt...
                           is de ere-titel 'vader/ moeder of mens' niet waard.

  • Stop PAS-familiedrama's door: 'samen spelen, samen delen'!'

Slot Joep Zander: ...Wat ik er graag nog een keer aan zou willen toevoegen.


Pak die rechters aan, stap de rechtbanken bin-nen sla daar de vuist op de balie bijvoorbeeld in de rechtbank Almelo bij Mr Olthof die (is dat toeval of zo) een achternaamgenoot van het moeder-slacht-offer is.

En zeg nou niet dat ik zelf de ballen nog niet had om dat te doen. Ik heb ooit met een paar vaders gede-monstreerd voor de rechtbank Zutphen, 12 dagen gehongerstaakt voor het (toen nog) kantongerecht Deventer. Met vaders de rechtbank Arnhem bezet en de rechtbank Zwolle ondergeplakt, met Fathers voor Justice grote schoonmaak gehouden bij de rechtbank Arnhem en met vader Erik (weer) voor de rechtbank Arnhem gedemonstreerd.

Als je dan toch ten einde raad ben doe dan zo iets. Ook als je nog niet helemaal aan het einde van je raad zit. Neem mijn raad ter harte, richt je pijlen op de ware daders.


d.d. 06-08-2018: 'COC:

      Homo-meeroudergezinnen lopen tegen 'praktische problemen' op...?d.d. 10-06-2018: 'Netjes vragen en vriendelijk blijven?' helpt niets:d.d. 06-07-2018: 'Goed gesprek in de trein: 'Echt waar: de NL-'recht'staat bestaat niet, het is een kromstaat


Voor PAS-expert Zander, beste Joep:


Wat dan wel?

LHBTI-ers zijn nooit 'de tegenstanders geweest' - 

GRN hoopt juist dat veel homo's/ lesbiennes en alles daartussen in/ a-seksueel die het COC/ mw. Ineke net zo zat zijn - maar...

...criminele jeugd'zorg' en misdadige familie'recht'ers zijn de vijanden van deze OIA-vader!

Ook collaborerende Nationale politie, OM, alle politici lijst 1 t.m 10 en alle andere parasieten (de 19%) zullen GRN altijd tegenover zich vinden.

En hoe? Genoeg creativiteit en lef... in voorbereiding! GRN is ook maar 'n mens en moest eerst wat slapen, klussen en actueel blijven. Zijn doel of beter gezegd: drie allerbeste 'redenen waarvoor GRN dit doet, zijn niet vergeten'... integendeel.


  • Reken maar dat GRN criminele jeugd-'zorg' en misdadige 'recht'ers... 

keihard gaat aanpakken; individueel en als OIA-ouder! Want Echte Ouders zijn inderdaad Ouders In Actie:

  • Actie - actie - actie - actie -actie!

Ook Joep is weer zeer welkom. Via de mail/ site zullen mijn plannen gedeeld worden en kunnen echte strijders zich aansluiten!


d.d. 03-12-2014: ViralBrother

  • 'Girlfriend's REVENGE - Pepper Sprayed Toilet Paper in Butt Prank'


Tips/ contact - en uw aanmelding(en) - zijn via de mail of telefonisch altijd welkom maar... (bijna) ten einde raad is/ was GRN nooit - daar hebben 'de drie meiden' namelijk niets aan!

De steun/ liefde van familie/ vrienden en kennissen hielp/ helpt gelukkig enorm. Helaas werd de opening van jouw tentoongestelde werk(en) in Deventer ge-mist maar niet vergeten (en jouw artikel gelezen).

In het belang van de kinderen, in het belang van Vrouwe Justitia... voor ons allemaal; doet u mee?


Samen zijn wij veel sterker dan zij - lang leve het volk en terug met onze kinderen!

     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justice, no peace - Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia