donderdag 2 augustus 2018

Wie kind (geestelijk) vermoordt... is de ere-titel 'vader/ moeder of mens' niet waard. Stop PAS-familiedrama's door: 'samen spelen, samen delen'!GRN: Trots op nu 8-jarige Laurent, verdrietig om 'andere 6-jarige' en eigen LJI...??!

Wie kind (geestelijk) vermoordt... is de ere-titel 'vader/ moeder of mens' niet waard:Deze volhardend vader, recht-zoekend burger en docent drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - las onderweg naar school (enige tijd geleden) in de Metro 'n artikel over 'wonderkind' Laurent die met 8 jaar zijn gymnasiumdiploma haalde en dus na de zomervakantie kan gaan studeren op een universiteit naar keuze. Dat werd in de klas - wat een enkeling al wist; toppie - natuurlijk voorgelezen...

...en neen, met 8 jaar zat deze GRN 'gewoon' in klas-zoveel (er kon niets over-geslagen worden, haha!) van de basisschool 'OBS de Meent' . Alleen door 'het meegekregen verstand, altijd goed opletten en zelf hard werken', haalde GRN (CITO: 'HAVO kan hij wel, maar hoger?) met 'n extra vak zijn VWO-diploma en vervol-gens 2x een universitaire graad (wat waren toen 'oma, opa & oma' trots; de eerste academicus in de Groenendijk-familie).

'Mooi hoor', maar... er zijn altijd mensen die 'slimmer, leuker en knapper' zijn dan ik (en jij)! Nou en? Ieder mens heeft zijn/ haar talenten... 'haal eruit wat erin zit', dan is deze meester GRN in ieder geval 'tevreden'!

Eergisteren het volgende nieuws: een familiedrama waarbij de Amerikaanse so-called 'vader' niet alleen de Nederlandse moeder - de 'ex' - maar ook zijn eigen 6-jarige zoon, zijn 2e NL-vrouw en daarna zichzelf doodschoot. Allemaal dood:

 • 'van een perfect leven naar een bloedbad'...

Het ene kind van 6 jaar ging naar het gymnasium, het andere kind werd begraven; het eerste maakte GRN 'verbaasd en blij', 't tweede 'verdrietig en boos'!

Het kind mag/ de kinderen mogen nooit de dupe worden van de ouder(s)... zo simpel is dat!

Wie dat niet begrijpt of kan opbrengen, is de ere-titel 'vader' - in dit geval - of 'moeder' niet waard!

Alle begrip voor jouw pijn/ verdriet enz. maar...

 • wie een kind vermoordtmag 'eeuwig branden in het hellevuur'.


d.d. 01-08-2018: AD - Chris Klomp:

 • 'Een wonder dat zo weinig vaders doordraaien omdat ze hun kind niet mogen zien'

De 47-jarige Linda Olthof en haar zesjarige zoontje Jimmy zijn dinsdag in New York doodgeschoten door de ex van Olthof. De man zou tot zijn daad zijn gekomen omdat hij vond dat hij zijn zoontje veel te weinig zag.

Volgens deskundigen komt het in Nederland veel vaker voor dat vaders hun kinderen maar zeer weinig zien.


GRN: 'DeskundigenMet alle gevolgen van dien'? Niet dus...

 • NL-vaders houden echt van hun kind(eren)!

Svp.: geen stemmingmakerij 'tegen vader(s)' maar 'samen spelen, samen delen'... dat is werkelijk in het belang van kind (-eren) = beide ouders!

Oprechte deelneming van GRN voor alle nabestaanden en 'als er een hemel bestaat dan bidt zelfs deze atheist dat jij daar nu bent'...

d.d. 31-07-2018: RTL NIEUWS


In een appartement in New York zijn twee Neder-landse vrouwen en een Nederlands kind dood gevonden. De vader van het kind lag dood in de tuin. Alle vier hebben kogelwonden.


d.d. 01-08-2018: AD - Leon van Wijk

 • Nederlandse vrouwen en jongetje (6) doodgeschoten in New York

Bij een schietincident in de Amerikaanse stad New York zijn vandaag de 47-jarige Linda Olthof uit Deventer en haar zesjarige zoontje Jimmy om het leven ge-komen. Bij de schietpartij liet ook een andere Nederlandse vrouw (38) het leven, evenals de schutter zelf.


d.d. 01-08-2018: AD - Jelle Boonstra

   Zwager Linda Olthof:
   Spanningen? Ja, maar niemand had dit verwacht

Haar tragische dood zadelt de familie van de in New York doodgeschoten Linda Olthof uit Deventer op met tal van vragen.

De 47-jarige actrice had een moeizame relatie met haar ex-man, maar dat hij haar eventueel van het leven zou beroven, valt niet te bevatten.


Het ene kind van 6 is dood (triest) terwijl Laurent 'gewoon verder' gaat (toppie) verder:d.d. 05-11-2016: NOS Jeugdjournaal


Laurent is nog maar 6 jaar oud, maar hij gaat binnenkort al naar de middelbare school. Laurent is zo slim dat hij bijna klaar is met de basisschool.
d.d. 04-11-2016: Telegraaf - Maarten Steendam'


Laurent begint op zijn 6e (!) al aan het gymnasium. De vader van het slimmerikje is apetrots én een beetje teleurgesteld...
GRN: Deze vader van drie (zeer) slimme 
 - waarvan eentje met getest-IQ van 139 - en veel belangrijker; allerliefste dochters... begrijpt dat de vader (en moeder/ familie) van Laurent 'apetrots' is op zijn zoon. Natuurlijk! Uiteraard met alle voor- en nadelen daarvan; het is zoals het is. Heel veel geluk, liefde en zonneschijn gewenst voor jullie Laurent... word niet alleen slimmer dan meester Jan (en meester GRN) maar vooral:

 • 'n wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burger!

Maarrrrrr, geachte vader (en ook moeder); wees toch blij dat die nep-'koning' jullie negeerde/ -t! Daar kan namelijk niets goeds van komen. Als ouder die het beste voor zijn en haar kind(eren) wil, is geen lid worden - of maken - van die 'club tegen het volk'... dit (hopelijk overbodige) opvoedadvies:

 • 'Nooit de (eigen of kinder-) ziel verkopen, WEZB!' 

GRN heeft eigen, zeer negatieve ervaringen met die nep-'vader-des-vaderlands' Willem-Alexander en zijn Oranje-kliek gemaakt en verwijst kortheidshalve naar:


d.d. 04-06-2018: 'Drie Nederlandse-meiden ontvoerd tijdens lopende ondertoezichtstelling met criminele overheidshulp

en

d.d. 05-06-2018: 'Afzetten die nep-'koning' Willem-Alexander:

En LaurentGoing strong... respect:

d.d. 27-06-2018: Metro - Amarins de Boer

WONDERKIND LAURENT (8) SLAAGT VOOR GYMNASIUM

Nu Laurent klaar is met zijn middelbare school, mag hij naar de universiteit.

   „Welke dat wordt, gaan we in de zomervakan-
   tie bekijken. We krijgen veel aanbiedingen van
   binnen- en buitenlandse universiteiten die in-
   dividuele trajecten aanbieden."

Vader Simons verwacht dat het uiteindelijk een Belgische of Nederlandse universiteit wordtd.d. 06-07-2018: RTL Nieuws

 • Wonderkind Laurent zielig? 'Kon mijn dochtertje ook maar naar de universiteit'

De hoogbegaafde Laurent heeft op 8-jarige leeftijd zijn gymnasiumdiploma op zak. 'Hartstikke zielig' of 'Hij vindt nooit aansluiting met leeftijdsgenootjes', waren veelgehoorde reacties onder artikelen die over hem werden geschreven. Zijn deze zorgen terecht? Allesbehalve, vindt onderzoekster Willy de Heer.
GRN: Tot slot, een positieve, 'blije' video...

 • ook respect voor creatieve 'groene standbeelden van Drachten'; toppie!

d.d. 17-09-2016: Brechje Vlechje
GROEN STADSFESTIVAL DRACHTEN💚


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

'Vies' vakantiekiekje van - narcist/ valse profeet?! - Thierry Baudet/ FVD en navolging van bisgierige? Jair Ferwerda; samen 'n dagje strand doen...d.d. 07-11-2010: Keninsbd.d. 30-07-2018:

Telegraaf

Reacties stromen binnen...Een kiekje van een compleet naakte Thierry Baudet maakt de tongen los op Instagram. De FVD-leider poseert, met zijn hand op zijn geslacht, bij een zogeheten ’infinity pool’.


De 'inhoud' van Baudet kan niet bekoren en het 'omhulsel' wil niemand zien: erg bah!


GRN: Wat een aandacht voor die niet-'lekkere' Baudet met dat 'vieze!' vakantiekiekje van - narcist/ valse profeet?! - Thierry van FVD. Nu moge iedereen duidelijk zijn:

waarom Baudet werkelijk 'in de politiek' zit... niet voor 'het volk' maar voor 'persoonlijk profijt' - zelfs tijdens de vakantie'! Wat is die Thierry toch een 'zielige' aandacht-trekker!

Niet voor het volk, maar voor zichzelf. Niet voor democratie maar voor eigen gewin, aldus deze wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burger (WEZB).

Want let op: volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErk - acht de kans zeer groot (99,99%) dat ook Thierry... lid is van 'de club tegen het volk'.


d.d. 31-07-2018: Mediacourant

   BN’ers gniffelen om blote vakantiefoto  
   Thierry Baudet

Thierry Baudet maakt de tongen los met een vakantiefoto die hij op Instagram heeft ge-plaatst. Het Kamerlid ligt volledig naakt aan het zwembad; zijn geslachts-deel wordt afgeschermd door zijn hand.


Op sociale media is de foto nu het gesprek van de dag. “Release & reload, mensen. Belangrijk. 

Het kamerlid’ gheghe“, twittert Georgina Verbaan. “Als iemand mag giechelen om iemand anders naaktfoto dan ben ik het wel lijkt mij. #earnedit“

 • RTL-journalist Koen de Regt: “*zich in colaatje verslikt*”


Baudet/ FVD is er voor 'het volk'? Welnee... ook dat is slechts 'controlled opposition':


FVD? Nee, nee, nee!Wikipedia:

   Forum voor 
   Democratie

(FVD) is een Neder-landse, rechtse poli-tieke partij, in 2015 opgericht als denktank


onder leiding van Thierry BaudetIn 2016 werd FVD een politieke partij. Sinds 23 maart 2017 is Forum voor Democratie vertegenwoordigd in de Tweede Kamer.


GRN: Op tv, bij interviews klinken de verhalen van FVD/ Baudet 'geleerd, best redelijk en overtuigend' - als je tenminste 'rechts' bent - maar in werkelijkheid, als de NOS-camera's uit staan en alleen die van Nico draait, zijn 'ze' van Thierry heel anders:d.d. 10-03-2018: melder van misstanden Nico van den Ham


Het lijkt erop dat Theo Hiddema, (Tweede Kamerlid; Forum voor Democratie) Nico van den Ham achtervolgt. Nico duwt lijfwacht Hiddema van zich af.'


d.d. 07-07-2018: burgerjournalist Nico van den Ham

   'De schoenen van Tweede Kamerlid Theo
    Hiddema

    en de wanhoop van Nico van den Ham'

Nico stond weer eens 4 dagen lang voor de uit-gang van de Tweede Kamer om politici en ge-censureerde perskaartjournalisten aan te spre-


...ken over veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende criminele rechters.

Dat was niet omdat Nico dacht dat hij daar iets mee kon bereiken, maar om nog eens te laten zien dat er hier (en op andere tot nu toe geprobeerde wijzen) niets mee te bereiken valt.

Wij hebben na onderstaande video met het stiekeme, komische Tweede Kamer duo Thierry Baudet en de hoogbejaarde dandy, Theo Hiddema, nog een laat-ste artikel met een video in deze serie. Daarin de minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid èn minister Sander Dekker voor Rechts-bescherming.

Wij weten niet meer wat we verder nog kunnen ondernemen. Dat weten we eigenlijk al langere tijd niet meer. Er moet snel wat anders gebeuren! Zo niet dan zijn we definitief verloren!  


'Vies' vakantiekiekje Thierry Baudet/ FVD en navolging bisgierige? Jair Ferwerda...


GRN: Als 'politiek verslaggever' werd en wordt 'jongetje Ferwerda' uiteraard niet serieus genomen... domme, te blije praatjes en niet-leuke 'grappen' = JairEn daar komt dit nu ook nog bij:


d.d. 01-08-2018: Mediacourant

   'Ook Jaïr Ferwerda naakt op zwembadrand'

Na Thierry Baudet heeft ook politiek verslaggever Jaïr Ferwerda volledig naakt geposeerd aan de rand van een zwembad.

   Daarbij hield hij zijn rode plopkap voor zijn ge-
   slachtsdeel.GRN: Ach JaïrJaïr toch... waarom doe je toch steeds zo ontzettend 'grappig' = raar?! Moe(s)t je de aandacht van Baudet afleiden? Of vind je jezelf dan zo'n 'lekker lichaam' hebben? Houd je stiekempjes - Jair is getrouwd - van 'jongens-onder-elkaar-plezier'? Mogelijk 'n tikkeltje bisgierig?

Hij met z'n hand, jij die rode plopkap... mmm?!

In de Dikke Van Dale staat het nog niet, maar op in-ternet is het inmiddels een gewoon woord: bisgierig. Het betekent:

   nieuwsgierig naar biseksuele ervaringen’ 
   en wordt gewoonlijk van hetero’s gezegd.


GRN: Het blijft nog de hele week (en langer?) strand-weer = veel te warm en droog...

 • ...misschien dat de heren Baudet en Ferwerda samen een dagje naar onze Noord-zeekust willen om 'te releasen en reloaden'?

Ruttemetutje wil vast ook wel mee:


d.d. 24-05-2018:

'Mark Rutte vindt het fijn om naakt in huis rond te lopen en...
            ...was graag bi-seksueel geweest':

Vergelijk flikkergedrag bij Nadia/ Insiya vs. Erik/ LJI!'Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia