vrijdag 1 juni 2018

Broem broem Willempie deed vast ook pang pang?! GRN hoopt dat nep-'koning' die 3 burgerprinsessen in de steek liet, hard tegen 'n muur rijdt!
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia... Groenendijk groet:


Leve de Schuursponzen-Revolutie;

   Leve de Republiek van eerlijke 
   en weldenkende Nederlanders!

Dus Maxima-al-Leijk-van-Binnen +Koning-KUL... ga meteen (r-)emigreren naar Argentinie en neem de rest van jullie Oranje-kliek mee...

of anders/ nog beter: oppakken en opsluiten die hele criminele bende! Want:


= Oranje-bedriegers ontmaskerd - weg met die volksverlakkers!


Ga maar lekker de hele dag 'Broem broem broem'-doen met het speelgoed-autootje dat jullie van het NL-volk kado krijgen om mee te spelen tijdens het langdurige verblijf in de EBI - op water en brood... 


met op 'de Dag van het Volk' een Rood-Wit-Blauwe tompouce!

  • Mmm. da's pas echt lekker smullen!d.d. 12-05-2018: 'Berta-4 Willempie en Maxima-al Lelijk-van-binnen mogen van GRN direct doodvallen!

  • Steun voor Nadia/ Insiya maar Erik/ LJI in de steek gelaten!'


'Het is weekend en je bent weer lekker vrij', GRN's nieuwe artikel hoort er bij!


Vooraf: koop die dingen svp. niet (meer)... ze zitten vol met chemische troep:

Hehe, poe poe... we hebben het allemaal weer gered: weekend!

Eindelijk. Vandaag gaf deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - een in-haal-uurtje wiskunde voor de 2e klas kader. Waarom?

Omdat ze op woensdag anders veel tussenuren plus een pauze hadden en GRN het laatste uur... of dat niet op een andere dag kon? Tuurlijk, vandaag dus inhalen. Maar... eens en nooit meer.

Want: GRN wil best flexibel zijn en de leerlingen tegemoet komen maar als dat betekent dat er het laatste uur 3 vervelend-doende jongens/ meisjes uit de klas gestuurd moeten worden dan was dit de 1e en gelijk ook laatste keer. De volgende keer houden we ons aan het reguliere rooster en wordt er 'niet meer geschoven maar door jullie gewacht'.

Een duidelijk geval van: 'de eigen glazen ingooien'... leer ervan, beste leerlingen. Ga in het weekend wel braaf en hard leren... het is je eigen toekomst en jij moet het doen, GRN kan je alleen maar helpen als je zelf wilt. Lijkt me duidelijk, toch?


Dat GRN geen Oranje-fan is en zeker niet-mijn koning Willempie-Alexander van Nep-Oranje-Nassau en zijn ega Maxima-al Lelijk-van-Binnen...


...het liefst heel hard met zo'n hybride quad tegen een muur aan zou willen zien rijden - en in de her-haling, herhaling en herhaling - moge duidelijk zijn.

En waarom GRN van een 'te-goed-gelovige' = naieve Oranje-klant veranderde in wakkerepacifistisch-opstandige revolutionair?

Omdat Broem-broem-Willempie in de praktijk...

   ...precies het omgekeerde doet/ laat doen
   van datgene wat zij op tv. (laten) beweren:

d.d. 25-04-2018: '#ikBesta: NL-Löwe kämpft für seine in die BRD verschleppte Töchter:


Waar ieder contant, omgang en informatievoorziening door de ziekelijk-egolisitsche 'moeder' vervolgens werd gestopt... als haar 'wraak'?! Dat is absoluut niet in het belang van onze kinderen en zal als een boemerang op haar terugslaan als onze meiden weten en begrijpen dat de waarheid 'heel anders is dan wat zij van die mw. S.S. te horen kregen'. Precies omgekeerd.


Niet de 'zielige moeder' - die eretitel verdient zij al-lang niet meer - moest zich tegen de 'agressieve vader' beschermen en de kinderen meenemen maar...

die S.S. was de werkelijke agressor, deze vader genaaid en onze kinderen geslachtofferd werden voor haar eigen 'geluk'. Over de ruggetjes van...

De conclusie is simpel, maar hard en diep-triest:


Die nep-'moeder'...


Dat is onacceptabel en onvergefelijk.

Binnenkort zal ook mw. S.S. 'in geur en kleur' ontmaskerd worden voor de ..... die zij werkelijk is! 


Wordt vervolgd...


  • Uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!

       No justiceno peace - Luctor et emergo -

       Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!


Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!