zaterdag 7 juli 2018

Deel-2: NL verdroogt niet alleen maar wordt ook dagelijks en bewust ver-giftigd! Langzame chemtrail-dood: kijk vaker omhoog, denk svp. zelf na!


Vluchten uit Bussum ivm chemtrails helpt niet... ook in Hilversum precies hetzelfde!


d.d. 07-07-2018: Deel-1:

    'Wat nou droogte in Nederland?

     Het regent, het regent... de piloten spuiten gif.


Denk aub. zelf na en stop: 'slow death by chemtrails'!







GRN heeft geen enkel vertrouwen in politie Gooise Meren op de Groest te H'sum!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - was vaker dan hij wenste 'op bezoek' bij dit politiebureau op de Groest in Hilversum. Dit destijds bijvoor-beeld om ieder 2e weekend aangifte te doen van onttrekking aan vaderlijke gezag (art 279 Sr.) door ziekelijk-egoistische 'moeder', mw. Solvig S.!

Ook werd aangifte tegen >50 misdadige 'recht'ers, griffiers, secretariaatsmedewerkers alsok jegens nep-'presidenten' Van der Winkel en Blaisse van Paleis van Misdaad te Arn-hel gedaan met sluitende bewijslast bijgevoegd.

  • Tevergeefs. Nochtans... wordt vervolgd.

Ook naar het wetboek van Strafrecht! Zeg Van der Winkel... waar blijven de 2x per aangetekende post opgevraagde stukken ivm. ingediende artikel 12 procedure? Nog steeds niets ontvangen... en dat is geen 'toeval', geachte dames en heren maar:

  • het Paleis van Misdaad te Arn-hel' ontmaskerd!




De vaak niet-aardige, erg-moeilijk-doende agenten wilden eigenlijk helemaal geen aan-giftes opnemen maar werden 'gedwongen' door GRN, die de wet kent en weet dat zij daartoe verplicht zijn indien het serieus is. En dat is GRN zeker, altijd. Want:


Dat is diep-triest, onacceptabel en onvergefelijk. En strafbaar. Let wel: dit met hulp van 100% bewezen criminele jeugd'zorg' en een 'waakzame en dienstbare' politie die niets anders deed dan 'schouders ophalen en kinderen de dupe laten worden!'






GRN heeft geen enkel vertrouwen in de Nationale Politie:

  • niet in Bussum, niet in Hilversum, nergens. Waarom niet?
       
       Leest/ kijkt u dan hun intimidatiepoging...





Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emerg
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!