maandag 20 augustus 2018

Nep-Mark Rutte is precies het tegenovergestelde van Echte-Maarten van der Weijden - GRN wordt misselijk van meeliften = image-'boost'? Weg!
GRN: onderwijst kinderen, Maarten zwemt tegen kanker en Rutte? Ikke, ikke, ikke.IVM weer FB-BLOKKERING SVP (extra) DELEN, DELEN, DELEN - MIJN DANK!


Maarten van der Weijden foundation


Zwem jij de Elfstedentocht met Maarten? Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten: steeds iets verder. En dat doet hij
niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging.

  • Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel moge-lijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Zijn ultieme doel is het zwemmen van de 11stedenzwemtocht.

Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement, tien jaar nadat hij een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing! Maarten vindt het geweldig als jij helpt! Dat kun je doen door te doneren, een stuk met hem mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen aan dit event. We zijn blij met jouw hulp!


GISTEREN, d.d. 19-08-2018: Volkskrant - Erik van Lakerveld 

  • 'Sombere Maarten van der Weijden hervat Elfsteden-zwemtocht na een pauze van twee uur'

Zwemmer Maarten van der Weijden heeft na een pauze van twee uur zondagochtend om 7 uur zijn Elfsteden-zwemtocht weer hervat. Het ging zondag in alle vroegte niet goed met de oud-Olympisch kampioen. ‘Hij heeft erge spierpijn. Het vooruitzicht dat hij met deze pijn nog 40 uur door moet, stemt hem somber’, schreef het bege-leidingsteam op Facebook.'


Gisteren was '11 steden-zwemmer' Maarten van der Weijden - iedereen steunt het goede doel: genezing van kanker - al somber gestemd door 'de spierpijn' (begrip en respect) maar vandaag is het nog maar de vraag... of hij de gehele route uit kan zwemmen.

Dat is op moment van dit artikel tikken echter nog onduidelijk:

  • 'het blijft spannend', aldus de NOS-verslaggeefster ter plekke 'of Maarten het gaat halen, hij wordt in de gaten gehouden door een arts en het is mogelijk dat het begeleidingsteam moet besluiten om Maarten tegen zichzelf in bescherming te nemen... wij houden u op de hoog-te.',

was ongeveer haar verhaaltje.

Maarten en zijn doel worden gesteund maar deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - wordt eerlijk gezegd wel een beetje moe van 'te veel media-aandacht'. Overal en bijna alleen maar 'Maarten' dit en Maarten dat'.

Logisch dat Maarten na 4 dagen zwemmen en bijna niet kunnen slapen... aan het einde van zijn 11 stedenwatertocht 'kapot is'.


VANDAAG, d.d. 20-08-2018, 14:53 uur - Erik Groenendijk:


En terwijl hij al 'somber gestemd was', komt daar vandaag helaas;

   'GEEN HAPPY ENDING'
   bij want...

bij de finisch staat niet-leuke (ook nooit geweest)

...CLOWN Mark Rutte op hem te wachten!Inderdaad 'niet om te lachen maar om somber van te worden... om te huilen, dat Rutte-3!

   Beterlach ze/ 'm uit en eis aftreden!

Nee, daar zou GRN ook 'niet blij' van worden en...

...de andere kant op zwemmen, met hernieuwde energie!

  • U toch ook?!!

GRN steunt Maarten en iedereen wenst dat er een werkend middel/ therapie tegen kanker wordt gevon-den, dat nu zieke mensen met kanker weer helemaal gezond kunnen worden. Vanzelfsprekend.

Echter: GRN vindt het voor de echt bijzondere Nederlander die een bewonderenswaardige prestatie leverde altijd zo triest dat... dan die bende van bedriegers komt aanrennen om 'mee te liften met het succes van of bewondering voor'. Enkel en alleen voor 'het plaatje en om positief in het nieuws te verschijnen'... niet omdat hij/ zij 'echt trots is op' of 'het goede doel steunt'.

  • Welnee, die Rutte & Co komen enkel om zichzelf te promoten; niet voor Maarten en niet omdat ze 'met alles tegen kanker' zijn, aldus GRN.

Want: Rutte-3 en 'club tegen het volk'... is het niet enorm hypocriet om 'te zeggen dat je tegen kanker bent maar tegelijkertijd Nederland(ers) laten besproeien met gif-tige en ook kankerverwekkende, chemtrails?!

GRN denkt van wel en hoopt zeer dat de geachte heer Van der Weijden met zijn laatste krachten nog in staat is om... Markie Rutte een nat pak te bezorgen:


'Oeps, bent u nu in de sloot gevallen?!'

UPDATE:

   Maarten moest helaas opgeven (= had geen
   zin in de bobo's?!) en ja hoor, desondanks... 

verscheen daar het triomfantelijk-grijnzende ge-zicht van NEP-Mark Rutte op tv.!

Die precies dat zegt en doet wat GRN reeds voor-spelde:

  • Meeliften bij Echte Maarten... bahbahbah, Nep-Markie!


   GRN roept alle Friezen, Groningers en overige 
   Nederlanders op om...

   - als 'ie vanavond toch zou komen (vast wel, dat 
   was de planning van 'de club tegen ons') -

   Markie Ruttemetutje en overige bedriegers met 
   afkeurende blikken te 'begroeten' en uit te joelen:Rutte, Rutte... Rutte in de plomp!

GRN:

   Echt...
   Wie neemt 'Clown-Rutte' nog serieus?

   Niemand toch?!!


  • 'Hihihaha'... oprotten, Rutte-3!

Tot slot: wat zal die Maarten vanavond lekker slapen, in het eigen bed naast zijn vrouw. Wij zijn trots op Maarten... dat is een Echte Nederlander.

  • Dat Rutte-3 echter duidelijk? niet!!!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia