zondag 6 mei 2018

Rood Wit Blauw-4: waarheidspisser GRN roept alle echte Nederlanders op om zich niet te laten bedonderen; wij moeten ons NU verzetten - opstand!en dichterbij de mierenhoop, video-24:

Ha; GRN had het niet helemaal goed; die rode bosmieren kun-nen dus WEL bijten alsook 'gemeen plassen' = mierenzuur af-scheiden: beiden brandt en is niet lekker.

Een beetje oppassen dus maar zeker 'van dichtbij' gaan bekijken (broek in de sokken; ook tegen de teken) of... geeft u als ouder het verkeerde voorbeeld en bent u 'n beetje 'n bange poeperd'?

Nee toch? Gewoon goed kijken waar je je voeten neerzet en dan... genieten van die (ook) drukwerkende rode bosmieren!


Vorige publicatie:


d.d. 06-05-2018:   Video 15 t/m 22: 'Rood Wit Blauw-3

ambachtelijk brommer-ijs, NL nu weer 'echt mooi en trots', geen 'dhr.' maar dame, 'Laag-landers' en


GRN localiseerde meer Rood Wit Blauwe-hulptroepen: weg met Oranje/ de monarchie!


Video-25:

En grappig: 1 van de 2 dochters van de vader met wie GRN eveneens een praatje maakte... was net jarig geweest - d.d. 03-05 - en GRN 'n dag later.

Dat schiep een band; zij was '5 jaar' en GRN inmid-dels '45' maar allemaal bewonderden wij die enorme Rood-Wit-Blauwe verzetshaard! Vader en twee meiden werd een fijne dag gewenst en compliment:

  • Goed gedaan; lekker met de kinderen de natuur in - ieder jaar weer!
Video-25: Het is 'de Aardjesberg' - you stupid!
  • De Aardjesberg is een heuvel op de Westerheide tussen de stuwwal van Laren/Huizen en Hilversum in de NL-provincie Noord-Holland.

De heuvel ligt bij de kruising van de Oude en Nieuwe Crailose Weg. De Aardjesberg heeft een hoogte van 15,50 m + NAP. De stuwwal werd gevormd in de voorlaatste ijstijd, zo’n 150.000 jaar geleden. De heuvel is een voor erosie gespaard gebleven kei-leemrest. De Aardjesberg wordt met de Lange Heul voor het eerst genoemd in een document uit 1428.


Het terrein van de voormalige schaapskooi werd na de Tweede Wereldoorlog...

   een reservaat voor korhoenders.

De Aardjesberg werd daardoor ook wel het Korhoen-dersveld genoemd.Video-26:


En wie nog meer - interessant; geschiedenis!

   achtergrondinformatie wil lezen...


Video-27:

           Buiten ravotten en hutten bouwen:

  • zo hoort het... dat is pas 'smart'!Video-28: GRN kon het niet laten om... even in de hut te gaan zitten: pauze!

En voor niet weet wat 'Ultimate/ Dual Survival' is; dat is 'n televisieprogramma waar -  alleen of met samen - iemand/ perso(o)n(en) in een niet-zo-vriendelijke-leefomge-ving wordt gedropt, daar in leven moet(en) blijven...

...met dat wat de natuur hem/ hen brengt en zichzelf dan een weg/ pad naar de - slechts gepretendeerde = wrongly-called - 'beschaafde?' wereld dient/ dienen terug te vinden...

Afsluitende, deel-5 komt later vandaag - GRN gaat nu eerst 'onkruid wieden' - maar dan in de tuin - en ver-volgens de 'zaad-bom' die voor zijn verjaardag werd gekregen tot (latere) ontploffing brengen!

Voor vanavond staat het schrijven van tenminste 2 belangrijke brieven die morgen aangetekend verzonden zullen worden, op het GRN-programma...


Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia