dinsdag 1 mei 2018

GRN: 'Nie wieder'? We zitten er midden in en dat 'gewoon in ons eigen - beschaafde? - kikkerlandje Nederland'! Rutte-3 en Oranje ver de zee in!Niet alles is wat het lijkt, niet alles is zwart-wit, niet alles is goed of slecht...GRN: Lang leve de pacifistische schuursponzen-revolutie in Nederland anno NU!

Blijf altijd waakzaam - de echte verraders zijn onder en... besturen ons; bahbahbah!


d.d. 30-04-2018:  DLMplus - Rob Vellekoop

   Goed nieuws: vrede Korea

   en geen gifgas Douma

Het komt niet zo vaak voor dat er twee bijzonder po-sitieve gebeurtenissen bijna tegelijkertijd plaatsvin-den binnen een week.

Er komt wellicht vrede in Korea en er is geen Syrische gifgasaanval geweest in Douma.

Dat wil zeggen er zijn geen slachtoffers gevallen en er is dus ook geen reden voor oorlog van het Westen tegen Syrië. Ook Rusland kan de rode kaart niet krij-gen, voor iets wat nooit heeft plaatsgevonden.Beide positieve gebeurtenissen lij-ken wel te worden overschaduwd door de uitgebreide nieuwsvoor-ziening over het koninklijk huis, de verjaardag van de Koning en zijn 5-jarig jubileum. Maar voor de oranje-liefhebber is het natuurlijk ook feest!


GRN: goed, positief artikel van Rob, complimenten... alleen: die oranjeliefhebbers moeten volgens deze volhardend vader maar eens dit artikel lezen. Als die oranje-klanten ook weten waar Willem-Alexander werkelijk voor staat, hoopt GRN toch zeer dat zij - met schaamrood op de kaken - meedoen aan de...


GRN is blij dat vrede 
de winnaar is! Maar; bekijk nu 'warmonger' Rutte nog eens...


GRN:

   Doe de check: 'Met de kennis van nu' =

...2 weken later en gelukkig geen oorlog tussen Syria/ Rusland en oorloghitzers 'het Westen/ USA = Trump, France = Macron, UK = May' is het echter...

heel verhelderend om niet-mijn mini-'president'

   Mark Rutte nogmaals te horen l#llen dat het bombarderen van Syria  
   zonder enig bewijs naar zijn overtuiging/ geweten?

 • 'proportioneel en weloverwogen is' =


'Ook Rutte wil(de) Nederland op grond van - nu bewezen - helemaal niet-bestaande gifaanval(len) mogelijk een 3e Wereld Oorlog in sturen!', aldus GRN.


 • Bombarderen zonder VN-mandaat is naar internationaal recht een oorlogsmisdaad en dat vindt Mark Rutte 'proportioneel'?
       
       Dat is ziek!        Oorlog = altijd fout  --->

Wat het nog veel erger maakt, is dat deze nu bewezen-oorlogsmisdaad tegen soeverein land Syria dus;


Die zelfs miljoenen euro's van ons belastinggeld kregen! Ergo: 'onze' = de huidige NL-regering financierde!/ -t? niet alleen moslim-extremisten maar was aldus op slinkse, indirecte wijze (mogelijk?!) betrokken bij deze - dankzij de rationele (= non-) reactie van o.a. de Russen - gelukkig verijdelde poging een WO-3 uit te lokken... de wereld en ja, ook 'klein Nederland' speelt/ -de daarin een zeer agressieve, stiekeme en grote rol.Echte Nederlanders zijn Rutte/ Oranje-kliek allang meer dan zat en laten die...


Rutte-3 plus ook de Oranje-kliek...

   'pootje baden in de Noordzee tot ze allemaal
    onherkenbaar zijn als 'man/ vrouw' = 'het''!

Dat is toch wat deze 'regering' = bedriegers-'club tegen het volk' graag (niet) ziet...?

Of begrijpt GRN dat nu verkeerd?
Nee hoor...
GRN en al die andere wakkere medeburgers;


Laat 'ze' de boel niet omdraaien, dat is altijd hun tactiek (het ligt dus niet aan mij of jou/ u; onthoud dat!):

 • 'Wij' hebben ze prima op 'n rijtje maar 'zij' gaan keihard nat en zijn nu, definitief, door geen roze spindoctor meer te redden: ontmaskerd!d.d. 14-04-2018: '#PEACEwithRUSSIA #STOPwarmongerUSA! WAR-CRIMES USA, FRANCE and UK!


d.d. 14-04-2018: 'Rutte zet handmatig, op natuurlijke/ geoefende wijze, de wat slappe mic-rofoon weer recht en...

 • (b)lijkt valse pauw die oorlog met Rusland uitlokt!'
d.d. 16-04-2018: 'Goed plan: laat Trump, Macron en May het maar in de ring met Assad en Putin uitvechten dan kijken wij wel wie er wint...

GRN heeft niets tegen Duitsland/ Duitsers; sterker nog... hij had er fantastische jaren!Niet dat u nu gaat denken dat deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - 'iets tegen Duitsers of Duitsland' heeft want dan zit u echt verkeerd...

Na deelname aan een 'student exchange program' en het behalen van de economie-bul in Amsterdam/

UvA werd door GRN namelijk...

...in Halle an der Saale/ Deutschland gelebt und gearbeitet und dass mit viel Spass und (meistens) gute Erinnerungen. Das wird sich auch nicht aendern, warum auch?


d.d. 18-05-2012: rainyday100film

 • Halle (Saale) - Ein Besuch in Sachsen-Anhalt

Viele meiner Freunde und Bekannten haben unver-ständig geschaut, als ich mitgeteilt habe, dass ich einen kurzen Trip nach Halle machen werde.

„Was willst Du da, die Stadt ist doch hässlich".

Nun, so wird es den einen oder anderen sehr wundern wie sich eine Stadt wandeln kann. Im Krieg halbwegs verschont stehen hier viele Gebäude, die um den Jahrtau-sendwechsel zum 20. Jahrhundert erbaut wurden. Sehr viel Energie wurde in die Res-taurierung gesteckt und es entstand ein beeindruckendes Stadtbild.


In de ruim 4 jaar dat hij - vanwege die (andere, ook Duitse) liefde die in Bozeman/ Montana, USA werd ontmoet - 'in Halle' (niet in Westfalen; dat is idd. van dat tennis-toernooi) woonde en werkte, leefde werden vele goede herinneringen gemaakt die blijvend gekoesterd worden. Het was een mooie tijd daar...GRN doet dus niet mee aan (mogelijke, ongegronde) anti-Duitsland sentimenten maar is met alles wat hij heeft en is absoluut:

   tegen (neo-) nazi's! - echter... dat geldt ook voor 'de
   andere kant' - de te-ver-linkse Antifa bijvoorbeeld en
   iedere andere extremist. Dit 'met of zonder geloof'!

In Duitsland, op de wereld en zeker ook in ons kleine Nederland met hoog-en-verradelijk-'spel?-spelende-


...Rutte-3-'regering = criminelen-'club tegen het volk'!


d.d. 29-10-2012: 'Lach' gezellig mee met dhr. De Bie en kom daarna in opstand,

Wordt vervolgd...!

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


  No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

  Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
  Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia