dinsdag 1 mei 2018

Oefenen voor aanslag? Nederland = politiestaat! Misbruikt politie stroom-storing Schiphol om brave burger te controleren/ fouilleren op snelweg?!GRN: 'Lubach maakt grappen', totdat het echt gebeurt. 'Moet' NL bang worden? Nooit!

Wordt het in NL: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, elders of toch - hopenlijk - nergens?


d.d. 23-12-2015: NOS 

 • Bouman: er komt zeker een aanslag

"Nederland is een oase in Europa", zegt hij in de krant. 

"Een van de weinige plekken waar nog geen aan-slag is gepleegd.
GRN: inmiddels is Bouman gestorvenaan hartfalen of zat daar mogelijk ook meer achter?


d.d. 28-03-2016: RTV Rijnmond:
Hoe 'de stad in gaan' belangrijke aanvulling op 'stroomstoring Schiphol' opleverde:


'Het brood was op, de haren te lang en ook de fietsband (te) lek', dus ging de volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - van-daag naar zijn goede bakker (video 2 en 3), een nieuwe binnenband kopen (en helaas idd. 'achter'; met zo'n apparaatje er toch zelf in zetten) en op zoek naar een andere kapper die wel op maandag open was/ is.

De Turkse kapper met Roemeense dames waar die GRN namelijk meestal heengaat, bleek op maandag dicht te zijn maar 'als GRN wat in zijn hoofd heeft gehaald dan moet het ook zo snel mogelijk gebeuren'.

Zo gezegd, zo gedaan: 'twee kleintjes Waldkorn en 1x volkoren met pompoenpitten' en ditmaal geknipt door hipster Vincenzo van 'Barbier Rogier'. Het eindresultaat - lekker kort; verder ook prima, dank! - is in komende video's af/ goed of 'whatever' te keuren:

     Barbier Rogier Bussum is een klassieke barbershop voor het hele gezin!
     Naast onze uitgebreide barber hebben wij ook een damessalon, haarkleur-
     bar en een kindersalon. Iedereen is welkom zonder afspraak. Alleen dames 
     kunnen, als zij dat willen, een afspraak maken voor knippen en/of kleuren.
     Kom binnen bij Barbier Rogier en geniet van de geweldige sfeer met ouder-
     wets vakmanschap onder het genot van goede muziek, verse koffie of een
     ander lekker drankje.


Wat GRN daar echter hoorde, was directe aanleiding om een Metro op te snorren en hun gratis 'nieuws'-voorziening over de stroomstoring in Amsterdam Zuid-Oost en Schiphol d.d. 29-04-2018 te bekijken.

Voor het eerst 'moest' toen namelijk de nationale luchthaven gesloten worden en bleek dat de nood-stroomvoorziening niet (naar behoren) werkte.

Althans zo werd ons verteld via de reguliere media/ het mindf#ckende NOS-journaal of gratis OV-krant.Dit leidde niet alleen tot 'donkere huizen' in de Amsterdamse Bijlmer maar ook tot de annulatie van vele (vakantie-) vluchten op Schiphol. En hoe Nederlands - begrijpelijk hoor, het zal je maar gebeuren! - is dan de berichtgeving in Metro d.d. 30-04-2018:

'Veel onzekerheid over geld terug na storing' waarbij het vooral gaat om de afhandeling van schadeclaims van gedupeerde reizigers (vrouw/ man). Helaas hebben tientallen mensen toch hun vlucht niet gehaald.


alsook deze 'Reizigers lopen over snelweg naar Schiphol'-strip van ARGUS. 

Echter - lopen over de snelweg en dan gecontroleerd worden, is niet hetzelfde als netjes in je auto blijven zitten maar er dan toch uitgehaald te worden... lees verder:


GRN:

In hoeverre kunnen? en willen we 'vluchten'?
GRN niet. Hij blijft en vecht nu, voordat 't te laat is.

Want: 'er is helaas in het echt geen vluchtstrook'...

...alleen 'schuilen bij elkaar' als er (even) niet ge-vochten hoeft te worden, dat kan gelukkig wel.


Maar... voor hoe lang nogWat wil die GRN nu eigenlijk zeggen? Dit:


Geen enkel causaal verband: 'stroomstoring op Schiphol' en fouilleren op de snelweg!


Met de aardige kapper werd tijdens het kortwieken van GRN een goed gesprek gevoerd over 'de wereld en maatschappelijke issues' waaronder Trump, de recht- = kromstaat en corrupte NL-regering, dubbele nationaliteit en... de stroomstoring van eergisteren waarbij niet alleen Schiphol gesloten werd, er vele vluchten geannuleerd maar ook de weg(en) om de luchthaven afgesloten werden. Dit 'om de toestroom van reizigers naar Schiphol tijdelijk stop te zetten', zo werd ons door het journaal verteld.

Echter, zo hoor je nog eens iets bij de kapper/ in persoonlijk gesprek in plaats van 'je ziel te laten stelen door alleen maar in zo'n - domme smart-phone te staren':


Mijn barbier vertelde namelijk dat zijn zus...

(of een bekende van zijn zus of de zus van een bekende; dat heeft GRN niet opgeslagen omdat hij focuste op het belangrijkere deel van het verhaal)

   ...die dag naar Schiphol moest en inder-
   daad niet verder kon op de snelweg

'Geen nieuws', denkt u; 'dat zei het journaal toch al?'

Inderdaad. Maar...


...zeiden ze daar ook dat:

 • De mensen aldaar uit hun auto's moesten komen en 'per vier door de politie... op identiteit gecon-troleerd en gefouilleerd werden'?!!

DAT hoorde GRN NIET op 'het nieuws/ bij het JOURNAAL' en vraagt zich dus hardop af en hoopt dat u dat ook doet:


Identiteitscontrole alleen met reden - zeggen 'ze' en anders 'maken' ze wel een 'reden'!

De politie mag alleen uw identificatiebewijs vragen als daar een goede reden voor is. Dat is het geval als de politie redelijkerwijs uw identiteit nodig heeft om haar taak uit te voeren. Dus als u strafbare feiten pleegt of betrokken bent bij een verkeersongeluk.


Rijksoverheid:

 • Mag de politie mij preventief fouilleren?'

GRN:

Waarom werden burgers/ automobilisten op de snelweg gefouilleerd?' - hoezo fouilleren als de stroom ergens anders/ op Schiphol uitvalt?

In sommige gevallen mag de politie u uit voorzorg (preventief) fouilleren. Dat mag alleen in gebieden die speciaal daarvoor zijn aangewezen. De politie wil daarmee (verder) geweld op straat voorkomen en wapenbezit terugdringen.

 • Nogmaals: 'Wat heeft het een met het ander te maken? Stroomstoring en brave burgers controleren/ fouilleren = bewaken als boeven? Waarom?'


GRN maakt zich steeds grotere zorgen over 'huidige/ komende stand van het land':


'Waarom burgers zonder enige reden fouilleren?      

'Waren er mogelijk 'andere redenen' bij die - bewuste? - stroomstoring?';

'Naar wie - terreurverdachte? - waren die vele...
...politie-agenten (daad-)werkelijk op zoek?'Dat hoopt deze GRN natuurlijk niet, maar hoe dan ook: wees 'voor de zekerheid' (altijd) erg voorzichtig...

 • 'big brother is not-telling-the-truth'/ het journaal vertelt niet de (gehele) waarheid en werkelijke achtergrond c.q. 'they are planning something'!

Mogelijk binnenkort; 'stro
nt aan de knikker'?!

Want:

Waarom zouden automobilsten op de snelweg naar Schiphol anders op hun identiteit gecontroleerd en gefouilleerd 'moeten' worden?

 • Niet vanwege stroomstoring; dat is onzin =  geen causaal verband


Pas op...
word wakker en verzet u:

samen zijn wij veel sterker dan zij!

Nederland moet op allerlei gebieden beter worden:

Maak ons Nederland weer mooi en trots!
Samen veel sterker dan die paar 'elite' n hulpjes!


Hup Noord- en Zuid-Holland, Groningen, Friesland/ Fryslân, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg Hup:

In eigen 'zaak' = diep-triest PAS-familiedrama sinds 2008 - inmiddels al 10 jaar:


d.d. 23-10-2017: 'NL-burger kan zich niet beschermd voelen door politiebaas of 'verward persoon?' Akerboomen d.d. 23-08-2017: 'Pure intimidatiepoging politie Gooise Meren:


door 'verwarde'? agenten!'

Postscriptum: en dat vooraf: eens kijken of = hoe lang het duurt voordat Fb. ook deze publicatie zal gaan tegenwerken/ GRN weer een (verlenging van) de blokkering aan zijn broek krijgt voor...

 • het melden van de waarheid en niets dan de gehele waarheid!


Wordt vervolgd...!

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


  No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

  Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
  Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia