dinsdag 22 oktober 2019

#FreeCatalonia #VrijheidVoorCatalonië - STEUN CATALANEN IN STRIJD TEGEN POLITIETERREUR én BEVRIJD NEDERLAND van ' RUTTE-CATUUR'!



RUTTE-CATUUR: DICTATUUR in NEDERLAND onder RUTTE-1, 2 en nu 3 - OPROTTEN!





CATALONIX - BREXIT - NEXIT: VOLK HAAT E.U.-NATIE-REICH en STAAT SAMEN OP!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - steunt na-tuurlijk de...

   VRIJHEIDSSTRIJD
   VAN DE CATALANEN:

#FreeCatalonia ##RealDemocracy


Wikipedia: 'Catalonië (Catalaans: Catalunya, Spaans: Cataluña, Aranees (Occitaans): Catalonha) is een Spaanse autonome gemeenschap in het noord-oosten van het Iberisch Schiereiland. De hoofdstad van Catalonië is Barcelona. De regio ligt aan de kust van de Middellandse Zee en heeft een kustlijn van 580 kilometer die bestaat uit de Costa Brava, de Costa del Maresme, de Costa del Garraf en de Costa Daurada. De regio grenst in het zuiden aan de Comu-nidad Valenciana, in het westen aan Aragón en in het noorden aan Frankrijk en Andorra. Historisch gezien behoort ook de Franse regio Roussillon tot Catalonië.

De Spaanse autonome gemeenschap Catalonië heeft een inwonertal van meer dan 7,5 miljoen inwoners. De overgrote meerderheid van de bevolking bestaat uit Catalanen. De regio heeft een sterk ontwikkelde eigen identiteit, door zijn statuut van autonomie (de regionale grondwet) wordt het erkend als natie binnen het land Spanje. Catalonië heeft drie officiële talen: Catalaans, Spaans en Aranees (Occitaans), het gebruik van de Catalaanse taal wordt door de regionale regering sterk gepromoot. De Catalaanse Nationale Feestdag wordt gevierd op 11 september.

De constitutionele status van de regio is sinds een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring op 27 oktober 2017 onderwerp van geschil tussen het koninkrijk Spanje, waarvan Catalonië een autonome gemeenschap is en de Generalitat de Catalunya, die Catalonië graag als een onafhankelijke republiek zou willen zien. Als reactie op deze onafhankelijkheidsver-klaring stelde de Spaanse wetgever artikel 155 van de grondwet in werking, waarmee de Catalaanse autonomie werd opgeschort.


   Niet alleen in SPANJE maar in HEEL EUROPA
   - dus óók in NEDERLAND:

   GÉÉN ECHTE maar...
  een NEP-DEMOCRATIE!

   WORD WAKKER en STA ÓÓK OP
   VOOR ONS EIGEN NEDERLAND!

In het belang van: TOEKOMST VOOR ÚW KIND(EREN) in ÓNS NEDERLAND!




WAT VOORAF GING:


d.d. 21-10-2019: Niburu -VIDEO

   'Steun de Catalanen in hun strijd
    tegen politie terreur!'

Wanneer het volk strijdt voor iets wat het wil, dan zien we dat "machthebbers" daar rücksichtslos
op reageren. Het volk in Catalonië wilde enkele ja-
ren geleden stemmen over een mogelijke onafhan-kelijkheid en dat hebben ze geweten, want de poli-tieterreur sloeg keihard toe, net zoals nu opnieuw
het geval is. 


d.d. 29-09-2019: V
igilant_cat 


"Els Segadors" (The Reapers) is the official national anthem of Catalonia. This hymn is sung by the Catalans that love their land, culture, language and history. Also it is a symbol of the desire to free themselves from the Spanish domination and get the freedom.











NIEUW - NIEUW - NIEUW - VRIJHEID voor alle VOLKEN - NIEUW - NIEUW - NIEUW:



GRN: WAKKERE CATALANEN DOEN HET EUROPA VOOR...

 



GRN: Kijk ook...


d.d. 16-10-2019:

    '#BOEREN, #Boeren, #Boeren,
     #BURGERS en #BUITENLUI
      SAMEN VEEL STERKER DAN 'ZIJ':









Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia