zondag 30 september 2018

GRN gebruikt 'zijn eigen ogen, hart en het gezonde verstand' - wakker en boos worden; eis ook onmiddellijke stopzetting van chemtrail-gifspuiterij!GRN: Heerlijk? Zaterdagmorgen wandelen op de hei, alleen... die giftige chemtrails!

Een geanonimiseerde reactie:


Hoi Erik, goed intiatief doe je hoor echt goed over die chemtrails. Jammer dat er zo weinig mensen zijn die het willen zien. Ben je zelf niet bang dat je ooit eens opgepakt gaat worden omdat je eigenlijk tegen de staat/elite protesteert.. heb het niet over nu maar over jaren. Mensen die dit soort berichten plaatsen, hebben ze nou eenmaal niks aan.

Misschien denk ik wat te ver.... of je begrijpt me kan ook.

GRN: De waarheid moet gezegd worden!'Chemtrails of geen chemtrails?'- gebruik uw eigen ogen, hart en gezond verstand!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - blijft waarschuwen en oproepen om zelf ook in actie te komen:


Stop vergiftiging van het volk middels chemtrail- = gifsproeiers!

En neen: GRN is zeker geen 'complotdenker' maar gebruikt wel altijd zijn eigen ogen, hart en gezond verstand! Ook kijkt GRN vaker omhoog... heerlijk zonder mobieltje/ stupid-phone onder-weg. Dan zie je nog eens wat, maakt vaker 'n praatje met iemand die je ontmoet en bent niet traceerbaar: een win-win-win-situatie!

Het nieuwe stuk natuur tussen Bussum en de Hilversumse Meent waar GRN regel-matig wandelt/ hardloopt, wordt begraasd door een stel 'grote koeien'... galloway runderen, in dit geval. Grote witte beesten met hoorns, vrouwtjes, een mannetje en tja, daar komen inderdaad kleintjes van.


Zie hier het bijbehorende bord dat aan het hek bij het draai- en klap-poortje werd vastgemaakt door een andere regelmatige bezoeker:

'Kalfjes geboren!!

Liggen vaak ergens alleen (is normaal). Zijn al een paar keer achtervolgd door loslopende honden.

  • Dus iedereen moet nu honden aanlijnen!!!'

Duidelijk toch? Nu maar hopen dat de aardige hondenbezitters inderdaad allemaal dat advies opvolgen - aangelijnd is sowieso verplicht... wandelen, uitlaten en de kalveren rustig laten herkauwen zonder weg te moeten sprinten voor de loslopende hond(en). Leven en laten leven, iedereen blij - GRN kon de kalfjes ditmaal niet vinden (2 stuks) om te filmen; ze lagen elders en niet op mijn route... volgende keer beter?!


GRN gunt verliefd paartje op het bankje 'gezonde lucht voor hun (toekomstige) kids':


GRN: Op het bankje halverwege 'de oversteek' zat 'n jong, verliefd paartje van de warme zon en elkaar te genieten. Helemaal goed. Toch kon GRN het niet laten om hen 'even te storen' en te vragen of er ook een 'minder prettige vraag gesteld mocht worden'?

Dat kon en GRN vertelde over het uitzicht; die mooie blauwe hemel die dagelijks verpest wordt met giftige, witte chemtrail-strepen. Neen, geen 'gewone contrails' maar chemtrails - gif gif gif.


Aandachtig/ keurig opgevoed werd er geluisterd en hoewel de reactie van de jongeman was 'ik deel uw visie daar niet helemaal' - het zouden volgens hem 'gewone' kerosine-uitlaatgassen zijn - hoopt/ denkt GRN dat ze beiden thuis toch eens gaan verder gaan zoeken op het web.


Al was het alleen maar daarom dat GRN hen en hun (mogelijk, toekomstig) nageslacht ook 'gezonde lucht' wenste...


GRN: Ook de twee Aziatisch uitziende, wandelende dames die in een bijpassen-de taal met elkaar aan het praten waren, werd van een afstandje met de 'universele groet' tegemoet getreden.

   'Sampeah' heet dat in Cambodja...
   leerde docent GRN zichzelf nu net.

Dat werd gewaardeerd. Een van de dames reageer-de met dezelfde handgroet en sprak ook Nederlands. Zij vroeg mij ietwat verbaasd waar ik dat van kende? Tja, niet iedereen in Nederland eet alleen maar hutspot - trouwens erg lekker - en dat werd ergens geleerd (in Amsterdam?)... met 3x glimlach op het gezicht werden onze,  tegengestelde wegen vervolgd: fijne dag nog!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Eerder vandaag:


d.d. 30-09-2018: 'Stop chemtrails!

   Wij eisen gezonde lucht voor
   onze kinderen en onszelf

Blauwe lucht, echte witte wolken en de zon!

Stop dagelijkse vergiftiging!


d.d. 30-09-2018: 'Neemt u mij de onprettige waarheid niet kwalijk
                          maar ook als u wegkijkt of vingers in de oren stopt...


-------------------------------------------------------------------------------------------------


GRNWord wakker, boos en eis ook...


d.d. 29-06-2013: Vitalifeiten - Zonnen onder de chemtrails

GRN: Gifvrije-groet uit Bussum naar Uden/ M. Vitali
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia