zaterdag 13 oktober 2018

Hold the presses - 'stop de persen': persgroep (b)lijkt, aldus GRN, niet te vertrouwen: 3x echt = erg nep! Gebruik altijd 't eigen, gezonde verstand!



'Echte Media - Echt Mensen - Echte Prestaties?' Echt niet!





'Stop de persen' - de persgroep (b)lijkt niet te vertrouwen: 3x 'echt' = erg nep!


Sinds kort staat er die nieuwe slogan op het gebouw van 'de persgroep ' in Amsterdam: drie keer beweren ze daar dat ze 'echt' zouden zijn... aldus deze GRN bewijst die zogenaamde 'Persgroep' = Volkskrant, Parool en Trouw, daarmee zelf vooral...

...precies het tegenovergestelde te zijn; nep!!

   Geen echte media maar...

  • gemanipuleerde staatspropaganda;

   Geen echte mensen maar...

  • 'club tegen het volk'-likkers en volksverlakkers;

   Geen echte prestaties maar... 'liegen en bedriegen':



Dat is de waarheid en niets dan de waarheid, aldus deze volhardend vader, recht-zoekend burger en treinforens drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - en die mag niet alleen, neen; die gezegd moet worden!

Gebruik altijd het eigen, gezonde verstand en geloof niet klakkeloos wat 'de Persgroep' en anderen het volk pogen op te dringen. De waarheid is namelijk heel vaak 'toch heel anders'...

denk altijd zelf na en ren svp. nooit als kip zonder kop achter 'de media/ politici of geestelijk leiders' aan! Dank u wel.

In de trein:

Op de heenweg naar Amsterdam neemt GRN altijd een paar gratis Metro's mee voor de collega's/ leerlingen die het huiswerk al af hebben en voor zichzelf om te weten hoe gepoogd wordt het volk te manipuleren. Altijd 'leerzaam'... Zo ook deze week en terwijl GRN zat te lezen, merkte hij dat een jongeman naast hem zat mee te lezen. Erg 'prettig' vandaar dat voor hem, vanonder het uitgeklapte intercity-tafeltje vandaan, 1 van die krantjes tevoorschijn werd getoverd en zonder woorden aan hem werd gereikt. Met een verrast maar blij gezicht werd deze in ontvangst genomen en gelezen.


Toen we bijna in A'dam aangekomen waren, vroeg hij of GRN het krantje terugwilde omdat we 'm beiden uithadden. Dat hoefde niet, leg maar neer voor de volgende maar nu we toch even spreken... wat vind jij eigenlijk van die nieuwe Persgroep-reclame?

En echt: 'toeval' bestaat niet - de ook wakkere jongeman werkte zelf bij/ voor 'de Persgroep' (telefonische verkoop) en bevestigde dat wat GRN steeds over 'alle reguliere media' zegt... het is allemaal nep nep nep


GRN dankte hem voor zijn eerlijkheid en beiden gingen - uitgelezen - richting werk...



d.d. 19-01-2011: TatanBrown

  • 'Aretha Franklin - Think [1968] (Original Version)'








Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia