vrijdag 2 maart 2018

Het zit in de NL-genen: lekker schaatsen in Hilversum - koud, windig en 'n zonnetje. Maak veel plezier maar... stop die giftige chemtrails in de lucht!
Als het dan al 'n week 'koud' maar de dooi weer in aantocht is... 

dan voelt ook deze volhardend vader, recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk - gewoon PapaErik - het kriebelen. Dan 'moet' er gewoon geschaatst worden; het zit ergens in de Nederlandse genen en GRN was benieuwd 'of hij het nog kon'.

Bovendien een goede gelegenheid om de nieuwe Noren die een aantal weken geleden bij de supermarkt in de reclame waren, uit te gaan testen. Ook de videocamera werd meegenomen en dus maar hopen dat er niet 'op de spullen' zou worden gevallen, als...

U hoorde het; GRN was enthousiast... zo hoort het te zijn in de winter! Dat vonden ook de aardige 'oma/ opa en twee klein-jongens' die door hen het schaatsen werd bijge-bracht. Respect en allebei nog steeds op de schaats! De kleinere jongens hadden het echter wel weer gezien en wilden weg; opa zou mogelijk bij Kortenhoef alleen nog even verder gaan schaatsen. Herkenbaar? en leuk!


'Vallen en vooral; weer opstaan', net als in 't leven. En zo draaien we onze rondjes...
En als u wilt weten of GRN nog gevallen is? Ja. Eerlijk is eerlijk, 1x ging het mis en werd het achterste met een plof op het ijs geparkeerd... hahaha! Dat hoort erbij en niet op de rugzak gevallen waar de camera in zat; gelukkig.

  • Dus: opstaan en verder schaatsen...

Echter:


Stop giftige vliegtuigstrepen 

smerige chemtrails in de lucht:Herken jij deze vitamine D-tekort symptomen?

De symptomen bij een vitamine D-tekort kunnen per persoon verschillen. De meest voorkomende symptomen tref je hieronder:

Vermoeidheid; zwakheid; letsel oplopen bij een duwtje of stootje; pijn aan gewrichten en spieren ook bij geen overbelasting; spiertrillingen of krampen; lusteloosheid; hyper-ventilatie bij stresssituaties; zwetend wakker worden in de nacht door angstaanvallen of nachtmerries; overgevoelig of bloedend tandvlees
Na schaatsen en ondanks chemtrails, nog genoeg te doen; o.a. deel-2 audio-opname!


d.d. 02-03-2018:

    'Audio deel-1


in klachtzaak bij de Raad van/ zonder Discipline

  • play; 'the battle of Den Bosch' en.. huiver!


 Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia