donderdag 15 februari 2018

Gemeente Bussum, nu Gooise Meren poogde GGD Gooi & Vechtstreek te misbruiken met onheuse zorgmelding lastige = gegrond klagende vader!
En zoals in bovenstaand liedje is het bij de GGD Bussum;

GRN stelt voor om die GGD-ers en de gemeente Gooise Meren maar eens te gaan 'behandelen' (optie 5)...

  • dat hebben die 'zieke mensen' namelijk keihard nodig!
'Over de GGD

De Gemeentelijke Gezond - ??? - heidsdienst (GGD) is de verbindende partij in het bevorderen van de publieke gezondheid - ??? - van een veilige - ??? - leefomgeving.

Hoe doet de GGD dat voor de inwoners van de regio?


  • GRN: door mee te werken aan het indiskrediet (pogen!) te brengen van bijvoorbeeld volhardend vader en recht-zoekende burger(s)!


SchokkendDe overheid(sdiensten) kunt u absoluut NIET vertrouwen... zoek hulp bij mensen die u kent - familie, vrienden, lieve anderen - en op die u WEL kunt bouwen.

Steun elkaar;De inwoners van de regio kunnen bij de GGD terecht voor onder andere: vragen op het gebied van gezondheid en leefstijl; het signaleren en bestrijden van tuberculose, infec-tieziekten en seksueel overdraagbare aandoeningen; reisvaccinaties/ -advies; genees-kundige hulpverlening bij ongevallen en rampen.


Ook achter de schermen wordt veel werk verzet.'

En wat voor 'werk' en 'voor wie' doet die GGD dan hun 'smerige klusjes' = poogde die van Gooi & Vechtstreek (destijds) ze voor de gemeente Bussum op te knappen?

In Video-2 legt GRN het u (kort) uit,
met alvast dez tip:

Ga aub. nooit naar de GGD...
- ze helpen niet, ze bedonderen u!


Aldus ervaringsdeskundige en 'alles op 'n rijtje'-GRN:
Zie ook:


d.d. 13-02-2018:

'Kort voor zomervakantie: 'moeder' Solvig S. ontvoerde dochters naar Dld. maar 't RBL weigerde haar te sanctioneren en loog mbt. schooldirecteur!'
en

d.d. 23-10-2017:

'NL-burger kan zich niet beschermd voelen door politiebaas of 'verward persoon?' Akerboom die weigert criminele burgemeester op te pakken!'
Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia