woensdag 19 oktober 2016

Criminele overheid verzwegen door de media en minister dr. Plasterk ziet niets onrechtmatigs/ strafbaars? Kul. Nederland accepteert geen leugens!


MinBZK weigert crimi-gemeente Duiven aan te pakken en gooit deur dicht?!

In korte reactie naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrela-ties - MinBZK - met (nog) minister dr. Plasterk en zijn vazal; mr. Stolk/ 'Hoofd afdeling Juridisch Adviseur Directie Constitutionele Zaken en Wetgeving'- foto verzocht - verwijst deze volhardend vader en rechtzoekend burger Groenendijk naar zijn brief d.d. 19-10-2016 zoals vandaag per mail aan de Rijksdienst voor Identiteits-gegevens - RvIG - gezonden werd.

Het persoonlijke mailadres van minister Plasterk en/ of MinBZK zelf is namelijk 'niet te vinden/ vermeld' (anders dan een contactformulier?). Om doorzending werd vriendelijk verzocht, maar het secretariaat wenst mijn mails niet te ontvangen... uiteraard wordt mijn brief morgen ondertekend per post nagezonden.


Video aan (nog) minister dr. Plasterk: 'optreden of aftreden'! - herhaling -


 Frits Wester, Van der Steur, Rutte en 'koning?' WA zijn allemaal op de hoogte!
  
Maar laten niets van zich horen... rarara, hoe kan dat? Vader/ burger Groenendijk informeerde hen toch allen herhaald over de 100% criminele gemeente Duiven en de bewust-verzakende (nog) minister dr. Plasterk van het MinBZK? Dan zou je toch 'interesse' mogen verwachten? Nee hoor, want door Groenendijk wordt hij niet betaald en de anderen steunen hun 'collega'... ongeacht zijn wan'beleid'! Dat (b)lijkt op; 'het ene tuig van de richel steunt het andere tuig'; dat is het ware kabinet Rutte-2.


Naast ondertekende (aangetekende) post- en direct mailverzending ook 'per Twitter' op de directe accounts voor zover aanwezig/ bekend. Van RTL4-parlementair journalist dhr. Frits Wester is dat makkelijk: @FritsWester; van de (nog) minister-president drs. - geschiedenis gestudeerd - Mark Rutte is het @MinPres en van 'Plasterk'; @MinBZ.

Het Ministerie van VJ/ mr. Van der Steur doet niet(s) aan 'Twitter' en niet-mijn 'koning WA' evenmin.Leest/ kijkt u zelf:

d.d. 08-10-2016 ter zake MinBZK - minister dr. Plasterk

d.d. 09-10-2016 ter zake drs. Rutte - minister-president

d.d. 09-10-2016 ter zake MinVJ - minister mr. Van der Steur - en drs. Rutte

d.d. 18-10-2016 ter zake Rutte, niet-mijn koning WA en melder van misstanden Nico van den Ham

d.d. 19-10-2016 ter zake MinBZK - minister dr. Plasterk - hoe noem je...

d.d. 19-10-2016 ter zake F. Wester/ RTL4 - non-reactie? RTL 4 = NOS
Wees geen 'water-struisvogel' en haal uw hoofd boven water...nu!

Van de fractievoorzitters van de politieke partijen in de Tweede Kamer mocht geen enkele inhoudelijke reactie vernomen worden. Binnenkort worden zij dan ook persoonlijk aangesproken
Akkoord gaan met een - bewust - verzakende minister Plasterk die weigert op te treden tegen de - 100% bewezen! - criminele gemeente Duiven bewijst dat ook de Tweede Kamer een schijnvertoning is?! Geen echte volksvertegenwoordigers, geen democratie maar een nep-parlement.


Ik hield van Holland, nu schaam ik mij. Maar Willem-Alexander, Mark, Ronald en vele andere not-'abelen' klaarblijkelijk niet... Zij bewijzen zich als schaamte-loos en 'de macht' niet waard. De 'democratische rechtstaat' van Rutte bestaat alleen in zijn - natte? - dromen...!

Word (nog) wakker(der), Nederland en haal uw hoofd uit die propaganda-emmer! Neem een handdoek, droog uw gezicht, haar, ogen en oren... en kijk/ luister echt.


Stop met die staatspropaganda 'geloven'en infor-meert u zich svp met het echte, ja helaas zeer rauwe, nieuws dat op diverse echte, alternatieve sites te vinden is...: http://www.infowars.com/ of http://revolutionaironline.com/ en http://nicovandenham2.blogspot.nl/ om maar
enkele sites te noemen.

Vertrouw juist die 'complotdenkers', 'melder van misstanden' of deze 'boze vader' - ja, logisch!... want voor 'het geld' doen zij het niet. Hoogstwaar-schijnlijk om juist u te waarschuwen...
Uiteraard wens ook ik op die alternatieve sites 'de bewijzen' te lezen en/ of zelf kunnen inschatten of datgene wat gemeld wordt, de waarheid is... meestal wel. In ieder geval vaker dan bij de NOS en/ of RTL & Co!


Ook: wat is het fijn om te weten dat er vele, vele duizenden, miljoenen andere mensen zijn - hier en elders - die geen behoefte hebben aan het 'slap gelul over rechtstaat' en 'wij beloven gouden bergen aan het volk' en 'na de verkiezingen luisteren wij niet' en 'krijgt de burger... oorlog?'. Neen. Wij willen vrede, ook met de Russen... mir, vrede en niets anders. 

Gelukkig zijn er heel veel en steeds meer mensen die er genoeg van hebben. Die anders willen; een echte democratie en dito volksvertegenwoordigers.
  
  • Geen 'Oranje' en geen 'elite'... leve de Volksrepubliek van eerlijke - 'gewone' - Nederlanders. Leve ons fiere Rood-Wit-Blauw!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia