zondag 16 juni 2019

Deel-2 GELE HESJES in DEN HAAG eisen HET VOLK AAN DE MACHT = KICK OUT RUTTE-3 én KICK OUT KING WILLEM - RED NL van LANDVERRADERS!HET VOLK AAN DE MACHT = KICK OUT RUTTE-3 én KICK OUT KING WILLEM!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - houdt van...

   ÉCHT = GELE HESJES
   = WILLEM FREDERIK I


maar houdt he-le-maal niet van...

NEP = 'KING ALEXANDER-WILLEM' = HELEMAAL GÉÉN 'ORANJE'...

   ONRECHTMATIG OP DE TROON!

   RED ÓNS NEDERLAND van die
  NEP-'VADER DES VADERLANDS'!


Nederland is:

  • 'ROOD-WIT-BLAUW'


GÉLE
WIMPEL
WAT VOORAF GING:


d.d. 15-06-2019: 'DEN HAAG - GELE HESJES op HET PLEIN met CREATIEVE PLANNEN IN DE PIJPLIJN:ÉCHTE ORANJE-WILLEM FREDERIK vs. HUIDIGE NEP-ORANJE 'ALEXANDER-WILLEM'!


Wikipedia:

Willem Frederik Prins van Oranje-Nassau (Den Haag, 24 augustus 1772 – Berlijn, 12 december 1843), was de eerste koning der Nederlanden uit het huis Oranje-Nassau.

Na de nederlaag van Napoleon in de Slag bij Leipzig in 1813 werd hij ingehuldigd als 'Soeverein Vorst' der Verenigde Nederlanden. Op 16 maart 1815 riep hij zichzelf uit tot ko-ning van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden en hertog van Luxemburg, waarna hij op 21 september 1815
in Brussel werd ingehuldigd als Koning. In hetzelfde jaar werd op het Congres van Wenen door de Europese mogendheden besloten om het hertogdom Luxemburg te promoveren tot groothertogdom en Willem te erkennen als eerste groothertog, met bevestiging van de koningstitel. Hiermee was de kersverse Nederlandse monarchie binnen Europa formeel erkend. Het nieuwe koninkrijk fungeerde als buffer voor zowel Frankrijk als het Verenigd Koninkrijk. Na de troonsafstand in 1840 noemde Willem I zich koning Willem Frederik, graaf van Nassau. In Duitsland was Willem I van 1803 tot 1806 "Fürst" (vorst) van het vorstendom Nassau-Oranje-Fulda. In 1806 en in de periode 1813–1815 was hij tevens vorst van het vorstendom Nassau-Oranje.


d.d. 14-06-2019: 'Make The Netherlands Beautiful & Proud Again:


d.d. 10-06-2019: JDReport

   'Zitten de oranjes eigenlijk wel rechtmatig op de troon?'


Volgens de stellige overtuiging is ons huidig koningshuis géén echte nazaat van Oranje
en tevens geen nazaat van het huis Romanov, tenzij onverwacht uit DNA onderzoek anders blijkt.

Hiermee is de rechtmatigheid van de troon en het dragen van de naam Prins van Oranje voor het 'huidig Koningshuis' een zeer groot vraagte-ken en verlangt DNA onderzoek.

Of is het politiek en met name het belang van het CDA dermate groot dat zij, zich bewust van deze 'Staatsrechtelijke Fraude', deze pseudo Oranjes op de troon wenst te houden en de bevolking nog een eeuw of meer voor de kosten laat bloeden tot een durfal of de bevolking ingrijpt. Op één onderdeel is men in Den Haag goed, ZWIJGEN !

NEDERLANDSE 'DEMOCRATIE' BESTAAT NIET: TONEELSTUK, SCHIJNVERTONING, NEP!


GRN: De WAARHEID MÓET GEZEGD WORDEN... DENK ALTIJD ZÉLF NA!Wordt vervolgd...


   
 Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia