zaterdag 3 november 2018

Misdaden tegen de mensheid, tegen dieren en tegen moeder natuur - stop chemtrails onmiddellijk: maak ook alle twijfelaars/ naievelingen wakker!!



Video-3: Misdaden tegen de mensheid, tegen de dieren en tegen moeder natuur!





Kijk aub. (vaker) omhoog en denk zelf 
(kritischer) na - stop chemtrails onmiddellijk!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - maakt zich zeer grote zorgen over die giftige chemtrails die (bijna) dagelijks over mens, dier en natuur worden uitgesproeid.

En ja, GRN weet dat voor het ontstaan van 'contrails' = 'gewone' condenssporen = ook vervuilende uitlaatgassen van vliegtuigen, een bepaalde hoogte en luchtvochtigheid nodig is. Maar dat is niet het geval bij chemtrails - zwaar giftige chemtrails = aluminium, lithium, barium, strontium en meer oftewel: 'troepium'...


...die strepen 'ontstaan' niet als negatief gevolg van 'het vliegen an sich' maar zijn bewust verspreide 'extra' giftige stoffen die op grote hoogte in de atmosfeer worden gespoten door speciaal daarvoor omgebouwde vliegtuigen!

Ook worden commerciele/ vakantievluchten ge-bruikt om dezelfde giftige chemtrails te sproeien over alles wat leeft... jazeker! GRN is absoluut geen complotdenker maar gebruikt wel altijd zijn eigen zintui-gen - ogen - en het gezonde, kritische verstand!

Want: dat is hard nodig - alstublieft; kijk (vaker) omhoog en denk zelf na! Wat u ziet is echt niet-normaal maar gif gif gif! De overheid weet ervan, doet er niets tegen en geeft geen donder om de gezondheid van de bevolking - dat is de waarheid en niets dan de gehele waarheid!

En die mag, neen; moet altijd gezegd worden - voordat we allemaal ziek zijn en ons kind/ onze kinderen geen toekomst meer hebben!

Stop giftige chemtrails onmiddellijk:



---



Gisteren en vanochtend - video's 1 en 2:


d.d. 03-11-2018: 'Schokkend - gisteren: 'zag je dat?' blauwe lucht, echte

                           witte wolken en de zon? Vandaag:







Video-4: De een na de andere psychopaten-piloot bezig iedereen te vergiftigen:






Video-5: En ze zijn nog lang niet klaar, nog lang niet - zie de systematiek:






   GRN: Ziet u en doet u er wat tegen?

   Stop chemtrails onmiddellijk - maak alle nog
   steeds 'twijfelaars en naievelingen' wakker 
   (desnoods door 'lastig en vervelend te blijven' 
   volhouden)...

...in hun belang, in uw belang, in ons aller belang (minus de 'club tegen het volk = die 1% en 19% hun-ziel-verkopers')!




Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia