maandag 21 mei 2018

D'66(6)-er Vera Bergkamp wil 'juridische problemen bij (v)echtscheiding-en voorkomen', geeft ouders de schuld maar vergeet misdadige overheid!


Beste gelovigen in Staphorst (protestant; zie 2e gast in tv-programma) - waar GRN als jongetje kampeerde - geloof liever nog in God... dan in manipulerende presentator Tijs van den Brink, D'66 of D'666-er Vera Bergkamp en mw. de hoogleraar want...

 • ...dan ontloopt u hedendaagse Duivelse Praktijken!

Ook met de katholieken in Zuidelijk Nederland werd feest gevierd.

JEUGDZORG MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS + POLITIEK IS NEP + POPIE JOPIE:


Dat zijn de kerngedachten van deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - toen hij vanavond na een lange dag werken wat toetsen aan het nakijken was - ja, GRN is tevens voltijd VO-docent op een VMBO-school in Amsterdam - en op de achtergrond naar het televisie-programma 'Nieuw Licht' van de EO (de Evangelische Omroep en ditmaal geen; 'Even Omschakelen') gekeken.

Dat bleek ook direct 'de laatste uitzending van dit seizoen' te zijn geweest en Tijs van den Brink... blijf maar lekker weg! 

NieuwLicht:


Vanaf zondag 25 maart, 22.40 uur, NPO 2 - 9 maart 2018 in het dossier Pers

In toenemende mate proberen tv-makers hun programma een vervolg te geven op social media. Op het nieuwe interactieve opinieplatform NieuwLicht bewandelt de EO ook de omgekeerde route. Een community op Facebook buigt zich een week lang over de actualiteit en haar inbreng vormt de basis voor een debatprogramma dat op vrijdag op Facebook en op zondag op tv te zien is. Op deze manier...

 •  krijgt de christelijke achterban een stem in actuele discussies.


Binnenkort moet betreffende EO-uitzending toch te zien zijn


Dan kijken we wel even naar 1 van de gasten die 'Nieuw Licht' komen brengen? Volgens GRN is het 'oude wijn in nieuwe zakken' en dat willen wij nooit meer!

Gelijke rechten? Dat zegt die Vera wel, maar ze doet het tegenovergestelde! Op mijn urgente vader-brief mbt. het diep-trieste PAS-familiedrama sinds 2008, persoonlijk aan Bergkamp verzonden, kwam geen enkele reactie!

 • Wat 'n enorm 'piep'-wijf, die D'66(6)-mevrouw!


Dus, wat is GRN - die ook in Amsterdam studeerde en politieke interesse had/ heeft - blij dat hij na wat in-formatie over de Jonge Democraten te hebben op-gevraagd uiteindelijk toch maar geen lid werd van

die 'o zo pragmatische' = on-betrouwbare en heel enge partij D'66 D'666 en weigerde te betalen.


Niets 'erg gezellig' maar 'hartstikke eng' is die Vera Bergkamp-partij, aldus GRN (waarom? lees en kijk verder:)


NieuwLichteen nieuwe vorm van opiniemakensamen met de crowd:


De 'crowd' is laughing Tijs recht in his face uit;

uw nieuwe, 'flitsende' en people-oriented approach is 'van God los', wat een lol...

...ware het niet dat het feit dat en de wijze waarop in uw programma gepoogd werd om 'de geesten rijp te maken voor nog meer ingrijpen achter de voordeur',

deze GRN per direct kotz-misselijk maakte!

Dit door - zogenaamd; al 20 jaar stabiel op 35-40% - 'het stijgend aantal (v-)echtscheidingen'....

...'fantastisch', denkt D'66 mw. Vera Bergkamp mogelijk;

 • 'dan kunnen we als overheid nog meer ingrijpen bij ouders en hun kinderen jatten en gaan bewerken'. 

Want, aldus GRN:

 • dat is wat 'ze' werkelijk willen - staatscontrole over uw kind(eren)

En hoe dat te doen? 


Door het groeiend aantal 'vechtscheidingen' - waarbij bijna altijd vaders 'de l#l' zijn = veel erger; de kinderen van hun lieve papa's beroofd worden en alleen om 't weekend en de vakanties gedeeld met elkaar samen kunnen zijn - als 'reden' te geven om 'meer overheidsbemoeienis omwille van de kinderen'. Dat klinkt 'prachtig en goed-bedoeld' maar... is dat wel zo?

Ligt het inderdaad '(bijna) altijd aan - 1 van de - ouders' - dat er steeds meer vecht-scheidingen ontstaan? Ligt het wel aan dat 'toernooi-model' waarmee de overheid nu komt, waarbij moeder en vader als gekken juridische procedures voeren om de ander te schaden en de belangen van het kind/ de kinderen te vergeten?

Of...


...en dat mist GRN in iedere uitzending of bericht op tv/ in krant/ via internet...

   is de WERKELIJKE REDEN van de STIJGING 
   van het aantal VECHT-SCHEIDINGEN.

Steeds meer dappere, zorgzame en geen!-'verwarde  maar juist strijdende vaders (en moeders) die met heel hun hart, ziel en verstand


(om geld maar niet te noemen) vechten tegen:

 • CRIMINELE JEUGD'ZORG' en MISDADIGE FAMILIE'RECHT'ERS!


Die - tezamen, bewust! - meer kapot maken dan (beide?) ouders lief is... die de (drie) kinderen helemaal niet helpen, maar juist meer/ verder in de pijn, ellende en verdriet brengen, die niet aan waarheidsvinding doen en heel vaak 'de moeders' helpen en dat is anno 20NU allang niet meer hetzelfde als 'de kinderen'!


GRN weet zeker dat VEEL VECHTSCHEIDINGEN VEROORZAAKT worden omdat...

   DE OVERHEID VAAK PARTIJDIG IS en
   ZICH NIET AAN DE WET HOUDT!

En JA, dat KAN GRN ook 1000% BEWIJZEN!


Ongeveer 20% van de scheidingen - al dan niet 'getrouwd' (ge-weest) - ontaardt in een voor de kinderen (mogelijk zeer) scha-delijke vechtscheiding en gelijktijdig stijgt ook het aantal ontvoeringen van NL-kinderen naar het buitenland. En dan vooral naar Duitsland en Polen plus... jawel, het is dus precies 'omgekeerd' aan dat wat 'de reguliere media' de niet-zelf-betroffen-burgers wijsmaakt(e).

Het zijn namelijk niet vaders die ontvoeren...

 •  maar juist 'moeders' die kidnappen!


Het zijn meestal 'mevrouwen-die-weliswaar-baarden' maar daarna... niet het belang van het kind/ de kinderen bovenaan stelden maar met ontvoering(en) slechts de eigen, ziekelijk-egoistische - geen eretitel meer - 'moeder'-redentjes dien(d)en!!

Lees verder na de video's:d.d. 16-12-2017: 'Kinderen kapotgemaakt door de NL-overheid: geen waarheidsvinding bij jeugdzorg/ Veilig Thuis en...d.d. 18-12-2017: 'Jeugdzorg is nep en de politiek is nep; geen woorden, maar daden is het D'66 of toch 

 • D'666; mw. Bergkamp/ dhr. Pechtold; de 'keuze' is aan u...!'


d.d. 19-03-2018: 'In deze tijd wordt D'66 ontmaskerd als enge D666-satanisten en VVD als VuVuDu = Vereniging Van Dieven!

 • En dat is niet alleen GRN zijn mening!'


d.d. 24-03-2018: 'OIA-14: 'Jeugdzorg/ familierechters' verkrachten (belang van het) kind en dekken elkaar af;d.d. 17-05-2018: 'OIA-16: Schokkend en onacceptabel - bijna iedere dag NL-kind ontvoerd:d.d. 14-05-2018: 'Medeplichtig aan 3e internationale kinderontvoering =Vervolg:

Fake-'moeders' die de kinderen 'als wapen' inzetten in hun = haar strijd tegen de vader(s) worden in de praktijk namelijk keihard - aan waarheidsvinding wordt niet gedaan! - gesteund worden door 

 • criminele jeugd'zorg' en jawel, die ook: misdadige familie'recht'ers!


Die spannen feitelijk samen tegen 'vader(s)' die... in de huidige tijd net zo veel zorgt voor en altijd al net zo veel van zijn kind(eren) houdt als 'de vrouw waaruit ze geboren werden'. 'Vaders' hebben 'geen enkele kans'... zelfs niet als je - in de eigen 'zaak' 1000% - bewijst dat het de facto 'allemaal smeer-lappen zijn' die inderdaad in de gevangenis horen. 

Omdat zij niet de belangen van het kind/ de kinderen' - zoals 'ze' glashard en altijd liegend beweren in aldus misleidend-zielige (houd toch op!) 'reclames voor jeugdzorg' - maar bewust, enkel en alleen hun eigen 'geld, macht en vieze zaken'-belangen dienen! En zich daarbij...

 • niet aan (familie-)wetten houden en kinderbelangen vertrappen!

Dat is de waarheid, aldus helaas - of juist omdat geen 'leugens en bedrog' geslikt en niet met 'suikeroompje om de week' ingestemd maar voortgezet ouderschap na schei-ding nagestreefd werd - ervaringsdeskundige GRN.


Dat begrijpt en voelt ieder ander liefhebbend, zorgzaam en veilig ouder - vader of ook moeder; dat maakt niet uit... kinderen hebben beide ouders nodig en die ouder die de kinderen omgang met de andere ouder ontneemt, houdt niet echt van zijn/ haar nageslacht!- met GRN mee.

Want: ongeacht of 'het kind verwekt werd' (erin gestopt) of 'gedragen werd' (eruit geperst)...

het is ONS KIND (zijn onze kinderen) van 'vlees en bloed' - 50% vs. 50% - en vaders houden tenminste net zo veel van en

   PapaErik houdt 'tot de maan en weer terug'
   van zijn dochters Lina, Jördis en Imke.


En dus niet: nep-'moeders' dumpen vaders, stelen de kinderen en krijgen alles... om het maar eens duidelijk (niet-overdreven) te zeggen.

 • Dat kan nooit in het belang van onze kinderen zijn. Onacceptabel = to be exposed, Solvig S...


Post scriptum:

 • voor de 'die-hard' liefhebbers/ gelovigen de volledige PISA:
Wordt vervolgd...

 • Uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!

No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia