dinsdag 15 mei 2018

#BringLinaJördisImkeBack! Ook PapaErik houdt net zo veel van zijn drie en nu zelfs 3x ontvoerde dochters als Nadia van Insiya #BringInsiyaBack!Als vervolg op:

d.d. 12-05-2018: 'Berta-4 Willempie en Maxima-al Lelijk-van-binnen mogen
                           van GRN direct doodvallen!

Steun voor Nadia/ Insiya maar Erik/ LJI in de steek gelaten!

Videobrief Moeder Rashid/ MamaNadia en Insiya:

Hare Majesteit, Koningin Maxima,

Ik schrijf u deze brief, van moeder tot moeder, van vrouw tot vrouw, van mens tot mens. Ik richt mij tot u, vanwege de schrijnende situatie rondom mijn ontvoerde dochter Insiya.

In de ochtend van 29 september - 27 juni 2016, voordat ik het huis verliet, heb ik mijn dochtertje -Lina, Jördis en Imke - geknuffeld en beloofd snel terug te komen. Ik had op dat moment nooit kunnen weten dat ik mijn kleine meid een laatste knuffel gaf.

Ik vind het nog steeds moeilijk om te geloven wat er is gebeurd. Tien minuten na het vertrek uit het huis van mijn moeder, is mijn dochter met geweld - voor de derde keer! - ontvoerd. Met een haast militaire operatie is mijn kind van twee jaar oud uit mijn leven gerukt.

Mijn dochter is van Nederland vervoerd naar Duitsland waar ze dagen later met een prive-vliegtuig uit de Europese Unie is gesmokkeld om vervolgens illegaal de grens over te steken naar India. Dit allemaal, terwijl mijn kind, gedrogeerd door haar kidnappers en te jong om te begrijpen wat er met haar gebeurd, niet weet waar haar moeder is.

Twee weken lang wist ik niet of zij nog in leven was, ze was van de aardbodem verdwenenEen nachtmerrie waaruit ik maar niet ontwaak en waar maar geen einde aan komt. In deze nachtmerrie leef ik sinds de ontvoeringHet voelt alsof de tijd stilstaat, terwijl de dagen voorbijgaan.

Ik weet niet wanneer ik mijn dochter weer kan omarmen en vertellen hoeveel ik van haar houdWat ik wel weet is dat mijn kleine meid aan de andere kant van de wereld met de dag groter wordt. Dag en nacht probeer ik op allerlei manieren contact te zoeken met Insiya, die nu inmiddels 4 jaar oud is.

Ik ben verstrikt in een web van stille diplomatie, oneindig lange rechtszaken en onderhandelingen die tot nu toe niet hebben geleid tot enige vorm van contact.

Het overzicht is soms ver te zoeken. Er is op hoog niveau gesproken over de ontvoering van mijn dochter, door minister-president Mark Rutte en voormalig
minister van Buitenlandse Zaken Bert KoendersAllebei hebben zij krachtig aangedrongen op een oplossing voor deze ingewikkelde zaak. Deze inspanningen hebben helaas tot niets geleid.

Het is moeilijk te bevatten dat een Nederlands meisje, met de Nederlandse nationaliteit en paspoort, hier geboren en getogen, op geen enkele manier kan worden teruggehaald.

Op dit moment staat mijn situatie er niet goed voor. De hoogste vorm van diplomatie heeft nu het plafond bereikten ik zit hier nog steeds zonder mijn dochter.

Als moeder - vader - doe je alles voor het welzijn van je kinderen en ik weet zeker dat u dit begrijptIk kan en zal niet opgeven om mijn dochter terug te krijgen, maar ik kan het echt niet alleen

Ik kan u niet vragen om mijn dochter voor mij terug te halen, maar ik vraag u om uw steun. Ik vraag u om de zaak van - Lina, Jördis en Imke - Insiya niet te vergeten en daar, waar u in de gelegenheid bent, deze onder de aandacht te brengen.

Aanstaande - vaderdag - moederdag, leef ik in de hoop nooit meer
een - vader - moederdag zonder haar, mijn dochters, zal spenderen

Video-2 

  • Moeder Nadia/ Insiya wel geholpen,

Vader GRNLJI juist tegengewerkt door 'overheidmedia':

Video-3: Moeder Nadia/ Insiya wel geholpen...

  • Vader GRNLJI juist tegengewerkt door 'overheidmedia':
GRN voelt het verdriet van MamaNadia mee maar vindt Maxima-al Lelijk-van-binnen!d.d. 02-04-2017: 'Als Groenendijk-je bij PAUW-tje komt, dan geeft hij niet thuis! 


Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!


d.d. 23-03-2017: 'Kotst het Volk op 27 april niet alleen door (te) veel bier maar vooral van-wege 50-jarige nep-'koning' Willem-Alexander?
d.d. 27-04-2018: 'Figuur- en natuurlijk: de fik moet erin! Alles wat 'Oranje' is:


      en niet van door-vlammend-verzet-verteerd-Oranje!'


d.d. 27-04-2018: 'GRN haat nep-'vader des vaderlands'-Willem-Alexander:


  • geen 'Konings-dag' maar 'Dag van het Volk' = onze dag

- iedereen gefeliciteerd; hij niet!'

d.d. 29-04-2018: 'Standje:


werd thuis geoefend?! 

'Moe maar voldaan'-slotakkoord na mooie Dag van het Volk'?'

Wordt vervolgd...

  • Uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia