maandag 2 april 2018

Stopt PvdA chemtrails? Sociaal of verrot tot in de kern - GRN komt uit een rood/ groen nest maar.. wantrouwt die arbeidersverraders tot op het bot!



GRN: stimmt!   Wir, wir sind das Volk. Und Ihr? Ihr seid nichts ohne Uns!

  • Wij, wij zijn het volk en jullie? Jullie zijn niets zonder ons!






Blijft verliezer PvdA ook aan Gooise pluche plakken en het volk verraden?


o.a. door niets te (willen) doen tegen vergiftigende chemtrails?


Van: drs. E.M. Groenendijk MSc. 
Aan: Rolien.Bekkema@pvda-gooisemeren.nl;l.voskuil@raadgooisemeren.nl

                                               Bron: GeenStijl

Geachte PvdA-ers ,
Geachte dhr. Voskuil, geachte mw. Bekkema,
Geachte eerlijke en zelf-nadenkende NL-medeburgers,


1.  Allereerst 'feliciteert' deze volhardend vader, recht-zoekend burger, tevens Bussummer drs. E.M. Groenendijk MSc. de PvdA-Gooise Meren met 'de consolidatie minus 1 zetel verlies'.

Van 4 naar nog maar 3 zetels, wat feitelijk betekent dat slechts 9% van de Gooise Meerders op u gestemd heeft...

  • hoe zou dat nou komen, PvdA-ers? Weet u het echt niet?


http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl/2018/03/vuvudu-is-als-slaaf-van-oranje-en-lacht.html VuVuDu is als 'slaaf van oranje' en lacht het domme volk en ook het GDP stiekem uit. Blijf niet achter in het mijnenveld met enkel... een lege laars!


PvdA behaalde stemmen:    komt overeen met:

              2499                    %     =    nu 3 zetels;   waren er 4 = minus 1



2. Zou het daarmee te maken kunnen hebben dat wij, het volk = geen stemvee...

  • ook meer dan genoeg hebben van de facto arbeiders-verradende PvdA l#l-koek die landelijk alsook regionaal over ons wordt uitgestort?

GRN denkt van wel.

Gelukkig maar; steeds meer echte arbeiders krijgen in de gaten dat uw partij helemaal niet 'sociaal en voor werkers' is maar...

stiekem wel degelijk ook lid is van;




-------------------------------------------------------------------------------------------------

Van: Lars Voskuil <l.voskuil@raadgooisemeren.nl>
Verzonden: zaterdag 13 januari 2018 18:08
Aan: drs. E.M. Groenendijk MSc.
Onderwerp: Re: PvdA Chemtrails-standpunt? Publicatie en stemadvies!

Geachte heer Groenendijk,

Dank voor uw mails. We zijn elkaar inderdaad niet meer tegen gekomen tijdens de nieuwjaarsreceptie, anders had ik u daar graag gesproken. Dat vooruitzicht was ook de reden dat ik niet gereageerd had op uw mail van 4 januari.

Mijn fractie heeft altijd veel aandacht gehad voor de kwaliteit van onze leefomgeving, zowel qua geluid, als qua bodem, water en luchtverontreiniging.

  • Ik begrijp uw zorg dan ook goed als u zich uitspreekt tegen de toenemende verontreiniging.

Daarbij moet ik wel opmerken dat ik niet geheel overtuigd ben van het bestaan van Chemtrails, anders dan wat de normale condensatiestrepen van vliegtuigen zijn.

Ik mis daarvoor de objectieve wetenschappelij-ke onderbouwing waar ik, als iemand die zelf veel wetenschappelijk onderzoek gedaan heeft, toch erg aan hecht.


GRN: tijdens het vak 'wetenschapsleer' leerde dit Economie-studentje vooral 'kritisch te zijn' wanneer iemand met zijn/ haar eigen 'prestaties' - waar ik, als iemand die zelf veel wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan - pocht om een ander... te misleiden!

Dat neemt niet weg dat deze docent u met plezier verwijst naar bijvoorbeeld deze - ook voor de PvdA? - duidelijke documentaire en daarbij aanneemt dat u, desgewenst, het objectieve wetenschappelijke bewijs van vergiftiging door ziek-makende vliegtuig-strepen - death by chemtrails - zult weten te bemachtigen, nietwaar?






Dat neemt niet weg dat verontreiniging in het alge-meen en (onzichtbare) luchtverontreiniging in het bijzonder wel onze nadrukkelijke aandacht ver-dientHet effect op het klimaat en ons leefmilieu is immers groot. 

De combinatie van luchtverontreiniging, pesticiden zoals Roundup en andere nicotinoiden, en het ver-schralen van de biodiversiteit leidt nu al tot een sterke afname van bijvoorbeeld de aantallen en diversiteit van de insecten. Insecten die cruciaal zijn voor bijvoorbeeld de bevruch-ting van gewassen, als voedsel voor andere diersoorten en als 'schoonmakers' van onze wereld.

  • Dat zijn allemaal zorgwekkende zaken die snelle en nadrukkelijke aandacht verdienen.

Dat doet mijn fractie dan ook regelmatig. Zo hebben wij onlangs nog het college ge-vraagd om het gebruik van Roundup, ondanks de verruiming van het Europese verbod, en andere pesticiden in Gooise Meren onmiddellijk te staken.


GRN: en? wat was het resultaat? Wordt dat gif toch nog steeds gebruikt in Gooise Meren? Gaarne 'de uitslag'/ beslissing van het college... mijn dank!


Voor een deel kunnen wij deze problematiek op ge-meente niveau adresseren. Voor een belangrijk deel ligt dit echter op provinciaal, landelijk, Europees of mondiaal niveau. Ook daar vragen wij de aandacht voor de aanpak hiervan, via onze partijlijnen en daar buiten.

Die aandacht zullen wij in de komende jaren blijven geven, waarbij wij streven naar een duurzaam, kli-maatbestendig Gooise Meren, waar biodiversiteit ver-sterkt wordt en verontreiniging teruggedrongen wordt. 


GRN: in de komende jaren? Jaja... dan zijn we allemaal 'vergiftigd/ al dood', mijn-heer Voskuil! Is dat niet tegenstrijdig met 'snelle en nadrukkelijke aandacht? die u zegt omtrent luchtverontreiniging te willen...! 'Het is de hoogste tijd dat u/ de PvdA zich zeer actief inzet tegen of...

  • te bewijzen 'helemaal niet tegen te zijn maar juist mee te werken aan = niets te (willen!) doen om chemtrails onmiddellijk te stoppen! PvdBAH: 0 zetels!


Dank nogmaals voor uw mail en de stukken die u stuurde, Wellicht dat wij elkaar in de toekomst nog eens spreken. Vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om uw standpunt tijdens een fractievergadering toe te komen lichten als u daar prijs op stelt.

Met de beste wensen voor een gif en verontreinigingsvrij 2018, met vriendelijke groet,

Lars Voskuil - Lars Hj. Voskuil - fractievoorzitter PvdA Gooise Meren
Statenlid PS NH - E: lars.voskuil@pvda-gooisemeren.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------


http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl/2018/03/bah-landelijke-en-ook-regionale.html

Bah: landelijke en ook regionale 'democratie' is slechts poppenkast;

   het volk wordt keihard besodemieterd!

We stemmen 'voor spek en bonen'...


  • Wie echt 'hart en verstand' heeft, moet nu wakker worden en opstaan! Democratie is slechts poppenkast; 't volk wordt 'simpelweg' besodemieterd!


3.  GRN verwijst andermaal naar het mailbericht van dhr. Voskuilen betreffende mjn verzoek actie te ondernemen tegen de dagelijkse chemtrails boven Gooise Meren/ Nederland...

...precies de wijze waarop 'gepoogd wordt het volk dom te houden en

met een kluitje in het riet te sturen met mooi-klinkend maar niets-voorstellend geleuter'!

Zo doen 'ze' dat regionaal en ook landelijk' met

  • dezelfde desastreuze uitwerking op het volk!


d.d. 20-02-2018: 'Chemtrails boven Amsterdam zodat de burgers maar 'braaf blijven, hard werken, snel doodgaan'?

  • Kijk omhoog; u wordt vergiftigd als kakkerlak!'





GRN maakt aldus zeker 'geen tijd' om (aanbod Lars Voskuil) de PvdA in een fractiever-gadering 'te beleren over chemtrails - de feiten zijn bekend en op internet overal te vinden - en evenmin heeft GRN zin/ trek in een 'face-to-face persoonlijk gesprek met vriendelijk kijkende en (ook) theedrinkende Roelien Bekkema. Neen, dank u wel.


Uiteraard heeft GRN wel interesse in...

uw weerwoord/ concrete voorstellen en stappen tot het stoppen van vergiftiging van de burgers in Gooise Meren/ Nederland.

Een beter milieu begint in Gooise Meren?!
Wordt gepubliceerd.

In afwachting van uw inhoudelijke reactie,
verblijft met echte arbeidersgroet,


drs. Erik M. Groenendijk MSc. - luctor et emergo
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia


Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!

    No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

    Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
    Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia