zaterdag 21 april 2018

Horror-jubileum Willem-Alexander = 5 jaar pijn, ellende en verdriet door nep-'vader des vaderlands' die drie NL-burgerprinsessen in de steek liet!
Voor alle duidelijkheid: F#CK WILLEM-ALEXANDER = F#CK DE MONARCHIE!

 • GRN bedoelt met 'de koning' het instituut; 'koningshuis/ monarchie'!

Al zal GRN zeker niet verhullen dat hij inderdaad ook een meer dan een enorme hekel aan die Willem-Alexander persoonlijk heeft. Waarom? Zie verder:


d.d. 20-04-2018: NOS - Koning opent zesde Koningsspelen:

 • 'Het blijft altijd fantastisch'...

GRN: ...om het naieve? volk te besodemieteren met 'makkelijk-scoren-kinder-public-relations' zodat het lijkt alsof Willem-Alexander 'n goede 'vader des vader-lands' is...


...terwijl hij feitelijk drie Nederlandse meiden tijdens lopende onder toezichtstelling liet ontvoeren en weiger-de om in te grijpen!

In een interview met het NOS Jeugdjournaal vertelt koning Willem-Alexander dat hij als kind...

WA laat drie NL-burgerprinsessen = mijn allerliefste drie dochters keihard in de steek en dat neemt GRN hem persoonlijk kwalijk. Boven misdadige 'beschikkingen' staat namelijk altijd:

 • 'In naam van de koning' en dat is Willem-Alexander!

Ook werd hij persoonlijk aangeschreven en om het redden van drie burgerprinsessen gevraagd maar zijn Kabinet van de Koning verwees naar niet-bestaande brief van toen;

Ministerie van Veiligheid en Justitie/ Van der Steur (zie onder)!

Zelfs het zakgeld voor zijn eigen dochters - bij Amalia: 1,8 miljoen euro per jaar was dat meent GRN uit zijn herinnering! - laat niet-mijn 'koning Pils' door de staat = door de belasting-betalers = door ons, het volk ophoesten, terwijl die nep-'vader des vaderlands' - naar schatting - enkele miljarden euro's als Oranje-vermogen heeft!

 • Wat ben je dan voor een vader/ man als je niet eens het zakgeld van je dochter(s) wenst te betalen maar het volk daarvoor laat opdraaien?

GRN zegt: dumpen die Oranjes

 •  weg met Willempie-Alex en Maxima-al-niet-typisch-Nederlands!

Ijs-etende Hilversummers bleken wel Oranje-fan... GRN hoopt dat ze wakker worden:


Voor de ingang van de HEMA in Hilversum stond een familie gezellig 'n ijsje te eten toen volhardend vader, recht-zoekend burger en pacifistisch revolutionair drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - de camera aanzette en bovenstaande video maakte. Op het einde hoorde u de geachte-moeder?/ mevrouw nog net 'f#ck de koning?' zeggen en... daarna riep zij ook nog: 'leve koning Willem-Alexander'! GRN zegt:


'Beide kanten' worden uiteraard vermeld maar GRN hoopt wel dat desbetreffende familie (iedereen!) na het lezen/ kijken van de onderstaande (eerdere) pu-blicaties begrijpt waarom GRN...

- en die familie daarna ook; dank jullie wel! -

een enorme hekel heeft aan die nep-Oranjes!


En: 'gezondheid', beste mevrouw. Allergische reactie op die Oranje-prullaria?


d.d. 09-02-2018: HartVanNederland


GRN: ja, natuurlijk. De koning is niet belangrijker of hoger dan andere burgers en als hem die verandering niet bevalt... dan treedt hij toch gewoon af?


Moet het verbod op het beledigen van de koning worden geschrapt? Daar debatteerde de Tweede Kamer donderdag over. Op majesteitsschennis staat nu nog maximaal vijf jaar cel en een hoge geldboete. Dat zou moeten worden teruggebracht naar dezelfde straf die staat op belediging van burgers: drie maanden cel en een lagere boete.

d.d. 05-09-2001: Digibron 


NIJMEGEN (ANP) - Docent klassieke geschiedeis A. van Hooff overweegt met juri-dische middelen een uitspraak van de Commissie Gelijke Behandeling (CGB) af te dwingen. Van Hooff diende in juni een klacht in bij de CGB over de snelle naturalisatie van Máxima Zorreguieta.

 • Hij wil dat zijn verloofde uit Letland net zo snel als de verloofde van de kroonprins de Nederlandse nationaliteit krijgt.


De Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) is in 1992 opgericht en organiseert de huidige Staatsloterij. Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland, met een totale omzet van € 889,7 miljoen in 2009.

De gepubliceerde prijzen zijn netto; het zijn de bedragen waar de kansspelbelasting al af is. Naast de kansspelbelasting draagt SENS minimaal 15 % van haar omzet af aan de Staat der Nederlanden.

SENS heeft ongeveer 245 medewerkers in dienst. De stichting keerde in 2016 € 725 miljoen uit aan prijzengeld end.d. 10-04-2018: Omroep Brabant

 • Verkoop Oranjeprullaria loopt nog geen storm

VEGHEL/VOLKEL - Met nog drie weken te gaan tot de troonswisseling loopt het... nog lang geen storm met de verkoop van Oranje-prullaria.
d.d. 10-02-2014: Marketing Tribune

 • Poetin drinkt biertje met Willem Alexander

Redactie Sponsoring - Olympische Spelen

Waar het Holland Heineken Huis al niet goed voor is. Niet alleen ons koningspaar, maar ook Vladimir Poetin genoot van een biertje in goed gezelschap.

Na de toast met Willem-Alexander en Maxima werd Irene Wüst nog door de president geknuffeld. Wat er zoal besproken werd, blijft gissen.

De Russische staatsmedia zegt het te weten: 'Is alles naar wens? Zijn er nog problemen?', vraagt Poetin onze koning.

 • 'Nee hoor, geen problemen.

Alles is perfect georganiseerd', antwoordt Willem-Alexander.Het Nederlandse volk ontwaakt en...
d.d. 20-04-2018: PAUW - Jort Kelder en Martijn Koning

Op 30 april viert koning Willem-Alexander
zijn eerste lustrum als koning.

Dit jaar zit Zijne Majesteit vijf jaar op de troon, een houten - Klaas? - jubileum. Bij Pauw maken we met journalist Jort Kelder en cabaretier Martijn Koning de balans van zijn koningschap op.d.d. 02-04-2018: 'Als Groenendijk-je bij PAUW-tje komt, dan geeft hij niet thuis!


Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!


Waarom GRN zo'n ontzettende Oranje-hekel heeft gekregen? Dat zou u ook krijgen:


d.d. 18-02-2016: 'F#ck de Koning;

emotionele kindermishandeling/
PAS-familiedrama 'gesteund'.


F#ck de Koning! Nou, voor nog geen 17 miljoen zou ik dat willen doen...! Want: ons Nederland is Inderdaad Niet Gek! Wij lachen dit decadente 'Oranje' keihard uit. Mijn respect is te verdienen, maar ook niet-mijn Koning kreeg dat niet bij zijn inhuldi-ging cadeau...!

 • De facto breekt Koning Willem-Alexander zijn belofte aan het volk en heeft kennelijk alleen oog (appeltjes) voor zijn eigen drie dochters 'Amalia, Alexia en Ariane' (van Oranje).
d.d. 29-02-2016: 'Niet-mijn koning Willem-Alexander en zijn ezel(s). Ofwel:Ook de buurman doorziet het 'Krom-rijk der Nederlanden' allang!

De koning en de ezel(s)

Er was eens een koning die wilde gaan vissen. Hij ontbood de koninklijke weersvoorspeller om het weer voor de volgende dagen te voorspellen. De weerman verzekerde hem dat er zeker geen regen zou vallen. Dus gingen de koning en de koningin vissen. Onderweg ontmoeten ze een boer met zijn ezel.

De boer zei: 'Uwe hoogheid, U zou beter terugkeren naar Uw paleis want weldra zal er een aanzienlijke hoeveelheid regen vallen.' De koning was beleefd en terughoudend en antwoordde: 'Ik heb een zeer gewaardeerde paleisvoorspeller die hoog opgeleid is en bovendien jarenlange ervaring heeft. Ik betaal hem een hoog loon. Hij gaf me een zeer verschillende voorspelling. Ik vertrouw hem en dus zal ik niet terugkeren.'

En dus ging de koning verder naar het meer. Maar een korte tijd later viel eer een verschrikkelijke hoeveelheid regen. De koning en de koningin waren doorweekt en hun gevolg gniffelde om hen in zo'n beschamende toestand te zien. Woedend keerde de koning terug naar het paleis en beval de koninklijke weersvoorspeller te ontslaan. Dan ontbood hij de boer naar zijn paleis en bood hem de prestigieuze en dik betaalde baan van weersvoorspeller aan.

De boer zei: 'Uwe hoogheid, ik weet niets over weer voorspellen. Ik krijg deze informa-tie van mijn ezel. Hoe meer de oren van mijn ezel hangen, hoe harder het gaat rege-nen.' Dus gaf de koning de baan van weersvoorspeller aan de ezel. Vanaf toen begon het gebruik om bij de overheid domme ezels aan te stellen en hen de hoogste en in-vloedrijkste posities te laten bezetten.

En deze gewoonte is sindsdien blijven bestaan...!
d.d. 15-03-2016: 'Koning, minister, rechter, RvdK, SVMN, bijzondere curator; liegen doen ze - inderdaad - allemaal!

 • Een-twee-drie-vier... liegen doen ze met plezier:

1. Geen brief van niet-mijn Koning en evenmin van het MinVJ

Sinds mijn artikel d.d. 29-02-2016 waarin zeker niet-mijn koning Willem-Alexander alsmede het Ministerie van Vui-ligheid en Jokkebrokken - geen enkele reactie maar 'oorverdovende stilte' - verzocht werd om de onverwijlde toezending van 'de verdwenen MinVJ-brief' - waarmee het kabinet van de Koning/ mr. Beuker' de deur in het gezocht van recht-zoekend burger smeet: 'onder verwijzing naar het antwoord van het Ministerie van Veiligheid en Justitie dat u eerder heeft ontvangen, moet ik u mededelen dat het voor de Koning helaas niet mogelijk is verdere tussenkomst te verlenen.’ zijn inmiddels weer 2 weken verstreken.

In deze tijdsperiode zou het toch naar alle redelijk- en billijkheid mogelijk moeten zijn om betreffende brief MinVJ - alsnog/ weer - naar recht-zoekend burger op verzoek toe te (laten) zenden...?

Maar helaas... op bewust aangetekend verzonden - inmiddels al 8,60 euro - brieven/ verzoek werd noch van het kabinet van niet-mijn koning Willem-Alexander, noch van het Ministerie van Vuiligheid en Jokke-brokken/ (nog) minister mr. Van der Steur iets vernomen. Helemaal niets, nada, noppes. Hoezo niet 'heren'...?

Geen ontvangstbevestiging, laat staat de verzochte toezending van 'verdwenen' = niet-bestaande (?!) brief van het Ministerie van 'Vuiligheid en Jokkebrokken'. Hoezo niet? Dat is mij duidelijk...

Nogmaals; dit is de werkelijke, diep-trieste stand van de juridische 'recht = kromprak-tijk' in ons Nederland anno 2016. Geloof alstublieft niet (meer) in deze 'recht'staat...

 • die bestaat alleen ten faveure van - zichzelf aldus beschouwende 'plunder-elite' en niet voor 'Jan met de Pet'/ burgers die zich keurig aan de wet houden en gelukkig wel 'een geweten/ normen en waarden' hebben'!
d.d. 16-05-2016: 'Een beetje erg dom doen in PAS-familiedrama = komende ondergang van 'misdadig wegkijkende koning Kluns'...!'

 • De koning dient het volk en niet andersom! Beetje dronken geweest?

De koning dient het volk en niet andersom!

 • Beetje dronken geweest?

Met tegenzin, maar noodzakelijk, stelt deze recht-zoekend burger en volhardend vader van 3 eigen prinsessen van nu 14, 12 en 10 jaar u het Kabinet van de 'grootste kluns des vaderlands'/ niet-mijn 'koning Pils' voor; het 'secretariaat van WA' - dertig slaafse lakeien - die namens/ voor hem 'de post beantwoorden' maar desondanks niet in staat bleken om de - klaarblijkelijk niet-bestaande?! - brief van het Ministerie van 'Vuiligheid & Jokkebrokken' waarmee d.d. 04-02-2016 de deur met een knal in het gezicht werd gesme-ten - WA verwijst naar het MinVJ maar die reageren namelijk nergens op en zonden geen brief! - 'uit de doofpot te krijgen', met;

 • hoofdlakei/ directeur: drs. C. Breedveld; adjunct-lakei/ plv. directeur: drs. F.J.J. Princen MPA en verzoekschriften-lakei: mr. M. Beuker
d.d. 18-09-2016: 'De ware troonrede:


Direct naar de werkelijke stand van ons mooie Nederland:
'Koning' Willem-Alexander laat drie burgerprinsessen keihard in de steek!

Volhardend vader en rechtzoekend burger, drs. E.M. Groenendijk MSc. en te Bussum wonende, klaagt hierbij de Nederlandse Staat/ betreffende ambtenaren en niet-mijn koning Willem-Alexander (WA) aan voor het breken van zijn inhuldigingsbelofte en hun ambtseed in het dieptrieste PAS-familiedrama sinds 2008 dat weer op ernstige wijze escaleerde met 3e, internationale ontvoering van onze nu bijna 15, 13 en 11 jaar Nederlandse, kinderen naar een 'onbekende bestemming' tijdens lopende ondertoe-zichtstelling door hun - helaas - ziekelijk-egoistische 'moeder' ergens in 'haar Heimat'.

Terwijl in vergelijkbare zaak sinds 2011, waar de ouders voor het uitspreken van de ondertoezicht-stelling van BJZ Groningen/ dhr. Sitalsing ook naar Duitsland verhuisd waren, maar de kinderen onder dwang naar Nederland werden teruggebracht en de ouders gearresteerd. Want?: onttrekking aan (op moment van vertrek nog niet eens uitgesproken) gezag van jeugd'zorg'... dat pikten ze niet.

Deze ouders 'ontvoerden' = namen weer onder de eigen liefhebbende vleugels, hun kinderen tijdens een omgangsmoment bij pleeg-gezinnen weer mee terug naar Duitsland en worden nog steeds bedreigd met daadwerkelijke vervolging naar het Strafrecht omdat? 'de macht van BJZ werd getrotseerd'. Hun dappere advocaat, dhr. mr. Struycken, kreeg na klacht van BJZ Groningen een formele waarschuwing aan zijn broek... voor het opkomen van de rechten van burgers en hun kinderen. Die man ver-dient een lintje, koning WA, geen problemen... de ouders en hun kinderen verdienen met rust gelaten te worden. Simpel.

Hoe kan het dan dat BJZ Utrecht... die heten nu 'Samen Veilig' Midden Nederland - 'Veilig Thuis'; 'oude smerigheid met nieuwe, wederom misleidende naam' - in ons diep-trieste PAS-familiedrama, waar 3 Nederlandse kinderen sinds d.d. 27-06-2016 tijdens de t/m d.d. 03-08-2016 lopende ondertoezichtstelling - zoals door de rechtbank Gel-derland in hun belang was geacht - de facto ontvoerd werden door hun 'moeder' er tot op heden... helemaal niets gebeurd?

Dit terwijl de gemeente Duiven/ burgemeester De Lange meewerkte aan internationale kinderontvoering en belemmering van de rechtsgang door 'moeder' aan de centrale balie de mogelijkheid te (laten) geven om met het invullen van een 'emigratie' = ont-voerformulier de overschrijving van de BRP naar het RNI-deel daarvan mogelijk te maken en 'groen licht voor 3e, internationale kinderontvoering' te geven!

Contrair aan wat door de rechters/ mr. Van Son, Kuypers en Kroon van de rechtbank Gelderland was besloten. Schokkend.
d.d. 23-04-2017: 'Kotst het Volk op 27 april niet alleen door (te) veel bier maar vooral vanwege 50-jarige nep-'koning' Willem-Alexander?


'Koningsdag'? 'Dag van het Volk', zul je bedoelen! Weg met die 'Oranje-kliek'; leve de pacifistische revolutie! Waarom deze vader/ burger Groenendijk die Willem-Alexander voor geen euro-cent vertrouwt en of EenVandaag niet-mijn koning 'in zijn achterste kruipt' met haar onderzoek van het Opiniepanel naar komende 'Koningsdag' 2017...? 

Is Willem-Alexander 'nog steeds beetje dom'?
d.d. 25-12-2017: 'GRN gelooft de praatjes van dit lief-smakkende varken eerder dan


Wie gelooft u meer?

 • Dit lief-smakkende varken of (nog) 'koningWillem-Alexander?

Het volk, althans ik, begrijpt er helemaal niets van maar met dit lieve varken is volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - het zeker eerder/ meer eens...

d.d. 26-12-2017: 'Is 'koning' Willem-Alexander 'vader des vaderlands' - zoals hij beweert - of juist alleen voor z'n eigen kliek bezig?

 • Echte Nederlanders staan nu op!


In plaats van een eigen reactie op de kersttoespraak 2017 van nep-'koning' Willempie verwijst volhardend vader, recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - naar en sluit zich 'met hart en ziel' aan bij melder van misstanden

 • onze volksheld Nico van den Ham:d.d. 14-08-2017: 'Ik plak niet-mijn 'koning' Willem-Alexander altijd 'op z'n kop'Leve de Volksrepubliek van... echte Nederlanders!'
Groenendijk: van domme? 'Oranje-klant' naar pacifistische revolutionair...

 • u toch ook? In het belang van onze kinderen en Vrouwe Justitia!
d.d. 10-09-2017: 'He, Willempie; jij bent niet mijn 'koning', hoor!


leve ons Rood-Wit-Blauw maar weg met de 'Oranjes'!'
Helaas blijken die '1e en 2e-Kamer-bewoners' zich niet-'ridderlijk' te gedragen...


maar zijn juist enorm arrogant en dienen
helemaal niet het volk!

Word alstublieft - allemaal - wakker; eerlijke en weldenkende Nederlanders!

 • Samen zijn wij veel sterker dan 'zij';

Sta op
en maak uw eigen toekomst!
Zet Willem-4/ Berta 38...

 • op zijn nummer - veel dank dappere delers!

In het belang van de kinderen, van Vrouwe Justitia en...

 • in het belang van 'n veel Rood-Wit-Blauw-ere toekomst!

Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


  No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

  Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
  Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia