dinsdag 6 maart 2018

'Nieuwe' minister BuZa Stef Blok is idd. saai maar net zo 'degelijk' als dat Mark Rutte 'op vrouwen valt'! Ollongren: Rutte-3 brengt enkel nepnieuws!Echt niet, Amber... GRN is namelijk geenszins onder de indruk van de buitenkant.


Blok is wel saai maar NIET degelijk; integendeel. Want: lid  van club tegen het volk'!


Helaas, helaas de voorjaarsvakantie is weer voorbij en het ijs is al bijna weer verdwenen. Gisteravond was deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - dus gewoon PapaErik - bezig om 'de volgende lading' PTA-toetsen, 'Basis'leer-lingen ditmaal, na te kijken en had op de achtergrond de televisie aan.

Af en toe werd gekeken naar de nepnieuws-show van de NOS - hahahahahaha; (bijna) niemand die meer in jullie praatjes ge-looft! - en daarna/ zappend op NL-2 werd gekeken naar daarop volgende nepnieuws-show; de uitzending van Nieuwsuur.

Daarin werd als opvolger van de liegende Halbe Zijlstra/ VV - oh neen; Halve Zoolstra - de 'nieuwe' minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, ge-presenteerd. Ons werd verteld dat... 'de kring van vertrouwelingen rond Rutte wordt steeds kleiner' - logisch; VVD-er na VVD-er blijkt corrupt = niet-integer en moet aftreden - en hoewel 'Steffie' bewust de politiek verlaten had om 'iets anders te gaan doen' (= met zijn vrouw 'down under') vertelde hij;

 • 'altijd blij te zijn om de premier te zien'...


Nou, 'Stef Blok-aan-ons-been'...

wat betreft het volk is dat niet-wederzijds!

GRN krijgt kotsneigingen nu hij jouw hoofd weer op tv ziet en weer jouw niets-zeggende praatjes moet aanhoren.

Want:
 • Blok zou 'saai! en degelijk???' zijn, wat door hem werd beaamd.


O ja? Saai; dat zeker... maar degelijk?


Dat kan ook helemaal niet want hij is lid van de VVD

- de VuVuDu - volgens GRN een Vereniging Van Dieven; die op ons parasiteren en het 'gewone' volk uitzuigen. Mensen die lid zijn van en erger nog; in de landelijke politiek 'actief zijn' voor de VuVuDu als 'degelijk' te bestempelen...

 • is hetzelfde als sneeuw in de zomer; n (bijna) onmogelijke combinatie!Natuurlijk is Blok net zo'n leugenaar als zijn voor-ganger die op bezoek bij Poetin in zijn datsja was - o nee, dat verzon hij om te pochen; die loser!

Blok zijn 'op de winkel = het MinVJ passen', bete-kende in zijn geval 'voor de overvolle kast met lijken te staan' en daarna als beloning voor 'de doofpotten dichthouden' met zijn vrouw in Australië op snoep-reisje te gaan, aldus GRN.

Eerst NL in het binnenland verpesten en nu ook - na Halve Zoolstra - in het buitenland: never nooit niet 'in lands- maar enkel in belang van de club tegen het volk'.GRN publiceerde reeds herhaald/ uitvoerig over al die 'Rutten in het pak' (man/ vrouw en alles ertussen):


d.d. 01-09-2017: 'Who the f#ck is Blok?


d.d. 02-09-2017: 'Rutte-2: als ratten verlaten ze het zinkende schip - Plasterk, Hennis en Blok.


d.d. 16-10-2017: 'Oprotten nep-minister 'president' Markie: geen vertrouwen in toekomst met Rutte-3;


d.d. 28-10-2017: 'Boeven? Rutte en Grapperhaus moeten ingrijpen bij criminele overheids-diensten of


d.d. 17-02-2018: 'RUTTE-3: zonder hem hadden we Goede, nu alleen Slechte Tijden!De waarheid en niets dan de waarheid = de feiten over niet-mijn 'Kajsa Ollongren':


Enne: mw. Kajsa Ollongren...

u weet het inmiddels wel; 'onze' vicepremier, die Zweedse mini-ster van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties...

die het 'steeds beter zegt te weten dan bijvoorbeeld Wilders en Baudet'. Iedereen is 'gek' maar zij heeft ze 'wel op 'n rijtje...'?

Dat gelooft GRN dus echt niet...
mw. de nep-mini-ster Ollongren.


En met hem vele, vele... echte Nederlanders!


d.d. 02-11-2017: The PostOnline - 'Wilders: motie van wantrouwen tegen Ollongren en Visser wegens dubbele nationaliteit.


Rutte weet niet of meer kabinetsleden twee paspoorten hebben

Geert Wilders (PVV) gaat tegen minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) en

staatssecretaris van Defensie Barbara Visser (VVD) een motie van wantrouwen indienen.

Ollongren heeft naast de Nederlandse nationaliteit de Zweedse en Visser de Kroatische.


Dat bleek aan het begin van het debat over de regeringsverklaring...


GRN: huh? Wat een onzin! Dat is hel makkelijk te checken, Markie... en sowieso: waarom vraag je dat niet aan mensen die ONS land gaan besturen? Dat kijkt mij toch wel een interessant gegeven bij de 'background-check'. zoals de AIVD toch doorvoert?

Kennelijk hebben meer van Rutte zijn vrinden een dubbele nationaliteit, is de conclusie.

 • Rutte wil echter niet dat wij, het Nederlandse volk, dat weten.... nietwaar, MarkieMarkie?!d.d. 02-03-2018: NOS


Thierry Baudet, de partijleider van Forum voor Democratie (FvD), heeft vanmorgen aangifte gedaan tegen minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) wegens smaad en laster. Hij vindt dat de minister met uitspraken een volksvertegenwoordiger heeft gedemoniseerd.


De aanleiding voor zijn aangifte zijn uitspraken die de minister gisteravond deed in een lezing in Nijmegen. Ollongren noemde FvD "de nieuwste afsplitsing van het populisme", die "verder gaat waar Wilders op-houdt".

Baudets partij lijkt volgens haar "geobsedeerd te zijn door een van de weinige taboes waar ik als progres-sieve liberaal aan hecht: het praten over rassen in het politieke debat".d.d. 02-05-2017: GRN 
'Is... 

 • Ollongren niet eerlijk: wil democratisch benoemde wethouder Palmen/ Brunssum afzetten maar criminele burgemeester De Lange/ Duiven niet?!'

De burgers van Brunssum hebben klaarblijkelijk wel vertrouwen in Palmen Waarom moet die Palmen dan 'per se' weg? Groenendijk kent nog wel een paar andere namen van wethouders/ partijbonzen van - nog - 'gevestigde partijen' die nogal stonken maar desondanks... (vrijwel) zonder enige gevolgen konden gaan om dan een paar jaar later 'gewoon' weer elders op te duiken in de volgende 'bestuur'sfunctie voor die 'integere?' landelijke partij! Ergo:


Groenendijk krijgt sterk het gevoel dat er met 2 maten wordt gemeten... u toch ook?!

Is de weerstand van Ollongren & Co mogelijk primair daarop gebaseerd dat deze rebelse? Palmen 'de waarheid' over de gevestigde = in Brunssum afgeserveerde orde/ 'elite' = lande-lijke partijen sprak/ spreekt?

Groenendijk weet er inhoudelijk te weinig over, maar de wijze waarop nu gepoogd wordt om die democratisch-benoemde Palmen 'af te branden' en de publieke opinie te bespelen 'hij moet aftreden; dit kan niet; het is schande enzovoorts'... is veelzeggend, nietwaar?

Vergelijk dit eens met de 'bestuurlijke integriteit' in Den Haag en wees eerlijk... ook u moest toch glimlachen - want: welke integriteit? - nietwaar? Het is nogal duidelijk waarom de wind waait zoals die nu waait, aldus zelf-nadenkende burger Groenendijk.

Bekijk een zaak altijd van 2 kanten en let daarbij welke belangen er van wie op het spel staan; dan is duidelijk waarom Zweedse-NLse Ollongren nu zo 'waarschuwt' = dreigt met ingrijpen...

 • in hoeverre is dat eigenlijk wel democratisch, minister Ollongren?d.d. 01-03-2018: 'NL burgers willen 'meer meer meer waarheid' over MH17 en

 • vriendschap met alle landen - dus ook met de Rossijskaja Federatsija - Я люблю тебя!'


Mini-ster Ollongren moet niet in de zon gaan lopen met die boterberg op d'r hoofd!


Dus, Ollongren... in plaats van uw 'ego te (laten) strelen' door op te treden in de nepnieuws-show van die staatspropaganda-machine genaamd NOS - NL Omroep Stumperds - en ons...

...'knollen voor citroenen pogen te verkopen', kunt u beter teruggaan naar Zweden en daar lekker gaan wandelen in de mooie bossen.


Dan kunt u de komende jaren frisse lucht gaan inademen...

 • misschien dat u dan 'helder' kunt denken/ handelen?

Vertel toch aan de eekhoorns of beter nog; 'de beren'...

...uw verhaaltjes; grotere kans dat zij die wel lekker vinden en slikken. GRN hoopt op:Actuele publicaties:


d.d. 11-02-2018: 'GRN-Nieuws over NOS-Nonsens:


Ons - ooit mooie - Nederland verdient beter!'

 d.d. 04-03-2018: Nico van den Ham

Grootste, gevaarlijkste, nepnieuws-leverancier;


Luguber
Op maandag 5 maart, om 20.30 uur zal de keurig over-komende, maar o zo gevaarlijke volksmisleider, Rob Trip, samen met zijn nieuwe collega, de maagdelijk-ogende, voorleesmoeder, Amber Brantsen, voor de NOS, een zogenaamde nepnieuws-show presenteren.d.d. 05-03-2018: Micha Kat

 • 'BREAKING: NEPNIEUWS-SHOW WORDT NACHTMERRIE VOOR GELAUFF DIE OPNIEUW LIEGT EN BEDRIEGT OVER POETIN

WAT WE VANAVOND KREGEN VOORGESCHOTELD GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN EN OVERTROF IEDERE VERWACHTING VAN ONZE KANT (comments Geenstijl) * DRIE HOEREN UIT DE OEKRAINE DIE GEEN NEDERLANDS SPREKEN GAAN VOOR EEN MILJOEN PER JAAR OP JACHT NAAR NEDERLANDS NEPNIEUWS’ 

 • EN MINISTER ORWELLOGREN VERDEDIGT DAT...!
Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia