zaterdag 17 februari 2018

RUTTE-3: zonder hem hadden we Goede, nu alleen Slechte Tijden! Nu ene Halve Zoolstra weg is, wil het volk ook andere halve zool zien OPROTTEN!
 'Weken nodig', zegt ene halve zool na vertrek liegende, andere Halve Zoolstra!

Rafiek de Bruin - 16-02-2018

Dat zegt premier Rutte in het wekelijkse gesprek met de minister-president.
Hij denkt - ??? - dat hij enkele weken nodig heeft om een opvolger te vinden.


GRN: ook die andere halve zool...


Hoe kon dit gebeurenRutte: ik denk dat hij het zelf ook niet weet, maar ik snap uw gevoel, juist bij deze man!GEEN STIJL:   Kabinet Fake News I.

   MinBuZa Halve Lulstra loog jarenlang
   over ontmoeting met Poetin

Halbe Lulstra wat krijgen we nou? Bovenstaand horen we het heerschap in 2016 het volgende vertellen:

"Ik was begin 2006 aanwezig in de datsja van Vladimir Poetin."

"Ik was medewerker. Ik was weggestopt achter in het zaaltje waarin het plaatsvond. Maar ik kon heel goed horen wat het antwoord van Vladimir Poetin was op de vraag wat hij verstond onder Groot Rusland. Want Groot Rusland is waar hij naar terug wil. En zijn antwoord was: dat is Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en de Baltische Staten. En Kazachstan was nice to have."

En nu blijkt dus dat hij zich vanaf 2014 met deze anekdote structureel op meerdere gelegenheden zowel binnen als buiten de VVD versprak, want eigenlijk bedoelde hij:
MinBiZa/ mini-ster Ollongren brengt namens Rutte-3 alleen maar NEP-'nieuws':d.d. 05-12-2017: 'Is Ollongren niet eerlijk:

wil democratisch benoemde wethouder Palmen/ Brunssum afzetten...

maar criminele burgemeester De Lange/ Duiven niet?!


Groenendijk krijgt sterk het gevoel dat er...


Is de weerstand van die mini-ster Ollongren & Co mogelijk primair daarop gebaseerd dat deze rebelse? Palmen 'de waarheid' over de gevestigde = in Brunssum afgeserveer-de orde/ 'elite' = landelijke partijen sprak/ spreekt? Groenendijk weet er inhoudelijk te weinig over, maar de wijze waarop nu gepoogd wordt om de democratisch-benoemde Palmen 'af te branden' en de publieke opinie te bespelen met meldingen als: 'hij moet aftreden; dit kan niet; het is schande enzovoorts', is veelzeggend, nietwaar?


Vergelijk dit eens met de 'bestuurlijke integriteit' in Den Haag en wees eerlijk...

ook u moest toch glimlachen - want: welke integriteit? - nietwaar?

- Wat is integriteit? Wanneer is een ambtenaar of is een organisatie integer? Is hiervan sprake bij afwezigheid van corruptie, fraudeleus gedrag of andere vormen van niet integer handelen, of zien we integriteit inmiddels breder? Wetenschappers en experts uit binnen- en buitenland verschillen hierover nog steeds van mening. -


Het is nogal duidelijk waarom de wind waait zoals die nu waait, aldus zelf-nadenkende burger Groenendijk.

Bekijk een zaak altijd van 2 kanten en let daarbij op welke belangen er van wie op het spel staan; dan is duidelijk waarom die Zweedse-NLse Ollongren nu zo 'waarschuwt' = dreigt met ingrijpen...

  • In hoeverre is dat eigenlijk wel democratisch, mini-ster Ollongren?  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia