zondag 7 januari 2018

Ouderverstoting: jeugdzorg maakt kind(eren) en ouder(s) bewust kapot. Dat is onnatuurlijk, crimineel, kinderonterend en lokt familiedrama's uit!


Verbetering: het 'ging mij door merg en been'... en 'dat sneed mij in de ziel'.

Ouderverstoting: jeugdzorg maakt kind(eren) en ouder(s) bewust kapot:


GRN moet geen video's meer maken als het al (te) laat is... maar ja, die andere vader en zijn wanhoop lieten mij niet los. Vecht voor je kind(eren) maar blijf altijd de verstandigste...

sluit je aan bij 'Ouders In Actie', beste andere vader. Gedeelde smart is halve smart en vooral: samen zijn wij veel sterker dan zij!

Samen spelen, samen delen. Ouderschap stopt niet bij (vecht-) scheiding!

Want: meestal komen dit soort hartbrekende tafe-relen niet door - 1 van de - ouders maar juist door de criminele jeugd'zorg' en mis-dadige familie'rechters'! Daarover hoort 'de massa' echter (bijna) nooit iets in de reguliere media = overheidspropaganda.

  • Het volk wordt de waarheid op vele vlakken onthouden!

Als iemand herkent welke video deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - bedoelt of als die vader zichzelf herkent dan svp. graag contact opnemen (ook link opnemen in artikel?) om hem/ je...


Van Dale - Betekenis 'wanhoop' - Je hebt gezocht op het woord: wanhoop.

  • wan·hoop (de; v(m))

toestand waarin je geen uitkomst ziet:

met de moed der wanhoop met het laatste beetje hoop, tegen beter weten in

wan·ho·pen (wanhoop-te, heeft gewanhoopt)

wanhopig zijn
AD - GezinsdramaVIDEO


Een 46-jarige man uit Zoetermeer en zijn 4-jarige zoon zijn zaterdagavond overleden na een sprong voor een trein op het spoor langs de Oude Deven-terweg in Haarle (Overijssel).

Peter Luchtenberg 31-12-17, 12:22
Laatste update: 13:25Telegraaf - Machinist zag vader met zoontje (4) voor trein springen in Haarle - 02 jan. 2018 in BINNENLAND

HAARLE - De machinist van de Keolistrein tussen Zwolle en Wierden die zaterdagavond zag hoe een 46-jarige man uit Zoetermeer met zijn 4-jarige zoontje voor de trein sprong in het Overijsselse Haarle, is er niet al te best aan toe.


Dat krijg je niet van het netvlies.”d.d. 02 maart 2016: GRN


Jouw pijn is onze pijn, moge er een plek voor jou in de hemel zijn...

Ja, als echte man moest ik huilen toen ik dit diep-trieste bericht over een zelfmoord op 02 april 2015 in de regionale krant van de buurman las. Zie ook de publicaties over het aangespannen kort geding jegens dappere journalist Ton Lankreijer die hierover een boek schreef.


Mijn eigen maag kromp ineen en mijn hart voelde de (vergelijkbare) pijn van deze mede-vader. Zijn 'keuze' betreur ik ten zeerste - dit nu juist voor zijn dochter - maar ik weiger daarover te oordelen.
Het maakte me toen en nu vooral verdrietig; moge er een hemel zijn van waaruit hij zijn jonge dochter volwassen en toch nog gelukkig kan zien worden.'

Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn oprechte dank!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia