woensdag 10 januari 2018

Omhoogkijkende, verontruste burger GRN zegt: STOP CHEMTRAILS maar burgemeester Goois Meren roemt 'samen - vergiftigd worden? - gevoel'!Inleiding:

d.d. 08-01-2018: 'Gemeente Goois Meren:

  • 'wat? chemtrails? giftige vliegtuigstrepen in de lucht? dat hoor ik voor het eerst/ weet ik niet'? Kijk svp. vaker omhoog!'

d.d. 28-12-2017: 'Vandaag zonnige, blauwe lucht met echte, witte wolken en geen chem-trails boven Bussum;

  • dat willen wij iedere dag - frisse lucht zonder gif!'

d.d. 19-12-2017: 'Code rood: bewuste lucht-verontreiniging - giftige strepen boven Bussum!

  • Geen con- maar chemtrails = geen ijskristallen maar giftige chemicalien!'

GRN voelt regionale politiek te Gooise Meren aan de tand over chemtrails:Maar na 'n twintig minuten was de rij dermate geslonken dat GRN zich met een kopje thee in de hand alsnog - even - aansloot en samen met een oudere heer 'de laatsten' waren voor de nieuwjaarstoespraak van VVD-burgemeester Ter Heegde:

Integrale weergave van die toespraak inclusief uitreiking vrijwilligersprijzen:
GRN krijgt nog 2 kopjes thee (op verzoek zonder suiker, zonder koekje) van 'n aardige leerlinge van 'de Brink' in Laren, poogt een 'zolang ik leef en dood gaan we toch'-mw. te overtuigen wat kritischer te zijn en in gesprek met de vriendelijke, jonger-dan-alle-andere-fractieleiders, dhr. Kruijt van het Goois Democratisch Platform:

...totdat de geslaagde optredens van de lokale jeugd - goed gedaan; je moet het toch maar durven en doen; toi-toi-toi voor jullie optredens in 't Spant - losbarstten:

GRN in (langer) gesprek met D'66 voorman te Bussum, dhr. Blazar en kort(er) met dhr. Luijten van de VVD die denkt dat de teruggang van de insecten minder dan 75% is en 'daarom? minder erg'? Hij gaat GRN's stop-chemtrails-wens in de fractie bespre-ken... jaja; eens kijken of of hoe de schriftelijke reactie is!

  • Luistert u zelf en dan vooral naar de opgetreden hebbende leerlingen die buiten even aan het afkoelen waren (helemaal aan het einde):
En luistert u ook nog verder naar beide muzikale heren:Uiteraard zal op grond van (toekomstige) reacties van alle aangeschreven politieke partijen in de huidige gemeenteraad van Gooise Meren door GRN een:


Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn oprechte dank!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia