dinsdag 16 mei 2017

Gegrond boos burger Groenendijk blaast met lange slurf het nep-sprookje van piepbange muis want bewezen criminele, burgemeester-De Lange uit!


Als de kinderen zouden weten hoe (nog) 'burgemeester' De Lange... werkelijk is:

dan zouden ze in ieder geval niet zoals hij willen worden... zeker niet.Duiven/-lse burger-vader?

Hahaha... dat was toch cynisch bedoeld?, naar ik aanneem! Want: 'vader' voor 'zijn' burgers... neen, dat was De Lange nu juist niet toen hij d.d. 27-06-2016 mijn drie dochters voor de 3e keer liet ontvoeren terwijl zij door de rechtbank Gelderland/ mw. mr. Van Son, ieg. t/m d.d. 03-08-2016 onder toezicht van de jeugd'zorg' van 'niet-Samen, niet-Veilig' Midden-Nederland stonden...

  • En  zich nu 'poogt te verstoppen en wachten tot het onweer voorbij gaat'. Nooit, De Lange; pas als u in de cel nadenkt over wat u deed/ liet doen...!

Deze inmiddels 44-jarige, 1e graads economie-docent drs. Erik M. (-eester is my middle name) Groenendijk uit Bussum leert de kinderen (en klaarblijkelijk ook: De Lange?) een nieuw 'moeilijk woord': hypocrisie... Terug met de ambtsketting!
Is (nog) burgemeester De Lange 'alleen goed? in het vertellen van sprookjes'?!


Een olifant en de muis...? Wie denkt er hier nu dat hij een 'olijke olifant' is, maar in werkelijkheid eerder op een piepbang muisje (b)lijkt? Een nukkige neerlandicus... De Lange die maar nog maar kort 'burgemeester' van Duiven/ Gelderland zal zijn.. want criminelen horen niet op dergelijke, 'belangrijke' posities van openbaar bestuur

Wat vindt niet-mijn 'koning' Willempie eigenlijk daarvan?

  • Criminelen in het gemeen-tehuis op zijn WA-plein nr.1... en dat al 3 jaar na bezoek aan Duiven. Met, nu nog (voor hoe lang?), De Lange ging het erg snel berg?afwaarts!


Als die kinderen zouden weten wat voor lieve en goede? 'burgemeester' De Lange werkelijk is... net zoals hij zijn eigen kinderen - die nu dus midden 20-tiggers (> 30?) zijn - en Rik de Lange mogelijk/ waarschijnlijk ook... 'hun opa Rik' voor drie andere kinderen (en vader) is/ zouden kunnen weten - nu zeker!

Die 'o-zo-trots' de ambtsketting showt aan zijn eigen (klein-)kinderen en met droge ogen vertelt dat hij Duiven 'leuker, slimmer en mooier' wil laten worden. Nou, mijnheer Rik... dat deed/ doet u niet op deze wijze! In tegendeel.


  • U maakt(e) het leven van drie - andere/ mijn! - NL-meiden tot een wak-kere nachtmerrie en dat zal iedereen weten!


Wie denkt u wel dat u bent?

'Er keihard bij'... ontmaskerd als 1 van de velen! Wij zijn met meer.


En 'praten als Brugman met'/ baas van? de burgers van Duiven om draagvlak te creĆ«ren voor uw wijze van openbaar bestuur... dat lukt natuurlijk niet meer; 'uw' inwoners zijn slimmer dan dat; hebben meer (recht-s) en familiegevoel dan u, burgemeester... is mijn zekere inschatting.

Nu weten ook alle inwoners van Duiven, Zevenaar en straks heel Nederland 'hoe/ wie u werkelijk bent'... de waarheid mag, neen, moet gezegd worden.

Uw soort transparantie' - weer een ander moeilijk woord - willen wij echter niet!

  • De Lange weet vast wel wat dat betekent; welke 'machts'praktijken oefent hij uit?! Tot op heden zwijgt hij; zoals u allen weet: 'wie zwijgt, stemt toe'. 


In uw voorbeeld-functie als burgemeester dient u - tenminste - de wet(ten) en gerechtelijke beschikking(en) te respecteren... wat de gemeen-te Duiven - en dat m.i. bewust! - niet deed... bahbahbah, onacceptabel!


De Lange; mislukt? docent, mislukt? GGZ-directeur; blijkt nu 'n nep-burgemeester!


Groenendijk kan staven dat u in ieder geval uw Duiven/-lse 'werk'zaamheden op 'n zeer onbehoorlijke, niet-integere wijze uitvoerde/ liet uitvoeren en houdt vast aan strafvervolging van uw persoon en trawanten. Weg met die nep-burgemeester!

  • Over de ruggetjes van 3 meiden 'carriere' maken... dat pikken wij niet!

Drie jaar na zijn voorlezen/ vertellen van sprookjes... ziet (de niet meer lang!) 'burge-meester' De Lange er al een stuk 'ouder' uit; wat een 'zware baan' is dat baas over burgers spelen toch... kennelijk?


Want: drie kinderen laten ontvoeren 'omdat' de jeugd'zorg' en de 'recht'ers geen andere 'oplossing'/ uitweg (= neen; begin van einde van 'het corrupte systeem') voor hun eigen falen en bedrog zagen... daar werkt(e) u 'gewoon gezellig' aan mee en dat laat tekenen na, nietwaar?!

Beseft u - toen al; maar zeker na dit een jaar mee te dragen op uw ziel... - dat dit inderdaad schandalig, onwettig en gevoelloos was, is en blijft?


Vandaag 1.149 dagen geen omgang drie dochters-vader Groenendijk.

  • Groenendijk herhaalt: De Lange dient zich heel diep te schamen, is te ontslaan en te vervolgen naar het wetboek van Strafrecht.Politie-baas Akerboom werd (nogmaals) 3 dagen bedenktijd gegeven... hoewel de feiten voor zich spreken! Optreden, zoals verzocht... is vereist.

Enne: die slimme mevrouw op 0:26 sec. ziet het tenminste wel helemaal helder... complimenten

Zie onderstaande video:


Dat is namelijk ook mijn praktijkervaring met de 'politie... ook bij de recherche Zeve-naar helpt niemand (die geen burgemeester is?!) echt.of wel dan?


Neen; 'ze' helpen alleen De Lange & Co! De omgekeerde wereld.
Was die 'verwarde man'... misschien (de nu nog wel) burgemeester De Lange?


Oh nee, daar vergis ik me (heel 'per ongeluk')... dat was het gemeentehuis van Zevenaar. Daar zwaait nu dhr. J.M. Staatsen de scepter. Die moet deze Groenendijk inderdaad ook nog aanschrijven...

Met de (regionale) media; in concreto:

'de Gelderlander',

 - chef nieuws - dhr. Gerritsen werd een 'heren-akkoord' gesloten in verband met (mogelijke) publicaties over dit trieste en nog steeds groter-wordend overheidsschandaal...Met hoofdrol-'speler' (nog) burgemeester van Duiven te Gelderland/ De Lange:


(B)lijkt net zo hopeloos als deze man (want niet-grappig, misschien een bezigheid... voor na zijn m.i. noodzakelijke en wettig-vereiste celstraf?!):
Wordt vervolgd.


Delen van dit artikel wordt gewaardeerd
(weer) dank daarvoor!
Mede namens de meiden.No justice, no peaceStop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - schoolmeester
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia