donderdag 5 mei 2016

Vredesgedicht van toen 9-jarige dochter en hun zingen van 43e verjaardagslied: papa's hart gevuld met vaderliefde...!


Gefeliciteerd Papa met je 43e verjaardag... kusknuf, lieve meiden!

Papa's 43e verjaardag begon pas echt met het felicitatie-zingen van onze drie meiden kort voor twaalf uur; wat 'n prachtig kado, dank jullie zeer lieve schatten van me! Mijn papa-hart gevuld met jullie liefde en alleen al jullie stemmen geven nieuwe energie voor dit levensjaar...
Afbeeldingsresultaat voor slingers + vlag halfstokLuistert u zelf maar... 
kort & krachtig. Lekker enthousiast en wat door elkaar op 't einde; lol & lief... dank jullie!

Buiten de vlag half-stok, maar binnen de slingers, taart en met lief bezoek. Maar pas met jullie felicitatie-zingen kon Papa's verjaardag echt beginnen...!Tijdelijk verwijderd: nadere publicatie volgt!Opvallend is dat de kinderen 'hij' zingen in plaats van 'jij'... ? 'Hij' is een onbekende, iemand ver weg en 'jij' is Papa die knuffels geeft en altijd lief is. Precies dit verschil is het diep-trieste 'PAS' - Parental Alienation Syndrome = 'ouderverstoting'... waartegen Papa zich blijft verzetten.


Afbeeldingsresultaat voor amor vincit omnia


Lieve meiden: onthoud dat Papa altijd en ontzettend veel van jullie houdt, zeker niets verwijt maar ontzettend trots op jullie blijft en wij hier - o.a. Bussum/ de Meent - jullie daar - Duiven - alle drie en elke dag ontzettend missen. Jullie PapaErik was, is en blijft er altijd voor z'n drie supermeiden; 'Lizzy, Juultje en Babetje'! - gefingeerde namen 

Afbeeldingsresultaat voor docent in klas


Afbeeldingsresultaat voor vader met babyEchte liefde

overwint alles;


hier zijn jullie
altijd welkom.
  
Zoek, vind en blijf vooral jezelf...!Vredegedicht middelste dochter september 2013 (9 jaar)


In het kader
van 4-mei Dodenherdenking en Bevrijdingsdag 5-mei vond ik het onderstaand gedicht van onze middelste dochter 'Juultje' toepasselijk - veel dank daarvoor! - en vooral:Afbeeldingsresultaat voor vastberaden heldhaftig barmhartighoopgevend. De jeugd heeft de toekomst.

Is dat de reden waarom deze recht-zoekend burger/ volhardend vader tevens al 15 jaar gemotiveerd VMBO-docent in Mokum is? 

De meiden hun nieuwste pasfoto's zijn in de klas naast mijn bureau geplakt... om z'n meiden af en toe even te zien. 'Zijn dat uw kinderen, meester?' Ja, zegt de meester dan met veel trots. 'Ze lijken best op u!'... 'dat hoop ik voor hen niet', grap ik dan met knipoog, maar gelijk hebben ze.
Ook John Lennon - en vele andere 'dromers'/ idealisten... mensen? - zong van vrede; all we are saying, is give peace a chance. Dit in het belang van de kinderen. Onze kinderen en die van anderen. Dat is onze toekomst. Samen; vader, moeder en drie kinderen. Zo hoort het.Origineel gedicht/ opmaak:


vooraf: 'De Timp' was de 1e basisschool te Duiven (nu VO) 


Afbeeldingsresultaat voor vredesduif 

Vrede

  • Naschrift: ziekelijk-egoistische 'moeder' S.S. 

    Citaat uit haar mailbericht
    d.d. 10-05-2016
    'Het is niet de bedoeling dat jij stukken zoals emails, sms, of nog erger, gesprekken of gedichten van de kinderen of van mij op internet zet. 

    Hiervoor heb je geen toestemming en vraag ik jou dan ook dit te verwijderen.'

Trotse vader d.d. 11-05-2016:

Hieronder stond het vredesgedicht van onze middelste dochter. Vooralsnog - ter vermijding van onnodige 'recht'szaak - is dit gedicht verwijderd, maar binnenkort zal op de recente 'dreigmail' van 'moeder' nader gereageerd worden. Het is nu al duidelijk dat zij 'geen vrede wenst...!


Moeder wil geen vrede
                                                   Peace    

Moeder wil geen vrede

Moeder wil geen vrede                      

                                                 Peace

Moeder wil geen vrede


Moeder wil geen vrede


       PapaErik     
No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia