woensdag 27 april 2016

Staat ziekelijk-egoistische 'moeder' boven de/ alle wet(ten) of geeft SVMN uiteindelijk toch een schriftelijke aanwijzing?

Vooraf: erratum/ klein foutje mijnerzijds; met 'Justitiabelen' werd 'de rechtspraak; beide besturen, rechters, griffiers et cetera' bedoeld...


PAS-familiedrama: drie meiden blijven de dupe...? Onbestaanbaar!


Kom niet aan mijn kinderen, dat zegt ieder liefhebbend ouder over de eigen nakome-lingen. Ieder liefhebbend ouder wenst het beste voor zijn/ haar kind en dat zij het maar tenminste net zo goed/ beter heeft/ hebben dan wijzelf. Dat is niet meer dan logisch, toch? Met onze oer-instincten en alles wat wij heen/ zijn, zetten wij ons in voor onze kinderen. Die wij onze liefde en tijd geven - en eten, drinken enz. uiteraard - zo veel als zij nodig hebben en wij ook kunnen geven. Ieder kind dat toch zonder een/ beide ouder(s) moet opgroeien, is onnatuurlijk en maakt mij triest. Wat overigens niet be-tekent dat betreffende kind dan later 'verkeerd terecht komt', dat hoeft helemaal niet. Juist dit kind verdient veel aandacht en steun van ons allemaal.


Dan is het toch niet 'te veel' gevraagd om van de (nog) alleengezagdragende 'moeder' te verwachten dat zij zich aan de door de 'krom'-bank Arnhem bevestigde 'belrege-ling' en verstrekking van de twee-wekelijkse 'ouder-informatie' houdt? Zeker wan-neer de kinderen al > 2 jaar geen enkele omgang met hun - altijd - liefhebbende, zorgzame en veilig vader hadden! Hij 'n slechte/ gevaarlijke? vader zou zijn? Onzin!Afbeeldingsresultaat voor superpapaJuist 'omdat deze goede vader niet akkoord wenst(e) te gaan met...

  • het smerige leugenverhaal van de - helaas - ziekelijk-egoistische 'moeder' en de
  • partijdige, onredelijke jeugd'hulp'verlening


werd de omgang tussen de drie dochters en hun eigen vader geblokkeerd. Onacceptabel.

Want: dat is niet 'das gelebte Beispiel'/ het geleefde voorbeeld dat de 'koppige' vader, docent, burger voor de/ onze kinderen was, is en ook zo spoedig mogelijk = binnenkort weer zal zijn in persoon...!


Afbeeldingsresultaat voor chantage met kinderenInstemmen met 'moeder' en jeugd'-hulp'-verlening en de facto = 100% bewezencriminele 'rechters = krommers' is hypocriet en


zou 'n knieval voor misdaad zijn

en dat wordt inderdaad altijd - geweigerd


Vader verwijst 'kortheidshalve' naar eerdere publicatie over dieptrieste klemzitten van de drie kinderen/ ons diep-trieste PAS-familiedrama.Deze vader weigerde en altijd blijft weigeren om akkoord te gaan met 'leugens & bedrog'. Weigert om akkoord te gaan zich geheel ten onrechte van de meest smerige zaken te laten beschuldigen. Weigert om akkoord te gaan met het 'stelen van onze drie meiden en 2e nationale kinderontvoering'. Deze vader weigert om - ook 'zijn' - dochters verder te laten opgroeien bij een ziekelijk-egoistische 'moeder'.


De volhardend vader vecht voor - ook 'zijn' - drie meiden en vaderschap, dat kan werkelijk niemand ons weigeren of van ons afpakken! Dat nooit.

Niet hun - helaas! - ziekelijk-egoistische moeder, niet SVMN en ook niet 'krommers' te Arnhem!

Deze 'moeder' weigert - op haar beurt - zelfs om de belregeling - iedere maandagavond, vanaf 19:00 uur gezellig kletsen met alle drie meiden (meestal 'n uurtje tezamen) - en ouderinformatie - iedere twee wkn - conform beschikking van 'krom'bank Arnhem/ mrs. Van Son, Sluijters, Kuypers en Kroon na te komen!

Zie 1e publicatie d.d. 02-04-2016 en 2e publicatie d.d. 04-04-2016.
Geen
'wiens? Koningsdag' maar voortaan de 'Dag van het Volk'!


Vaststaand: deze 'moeder' weigerde/ -t om de bepalingen omtrent het 'telefo-nisch contact' en de ouderinformatie tijdig en volledig na te komen. Dit niet eenmalig, maar structureel. Tevens op zeer arrogante wijze, 'want'... wie doet haar wat als ze dit negeert? Helaas - behalve deze recht-zoekend burger/ volhardend vader & Co - niemand. Enkel oorverdovende stilte/ non-reactie of sepot...!


Afbeeldingsresultaat voor verdrietige vaderHet ten onrechte beschuldigen van deze super-papa, het ontvoeren van onze kinderen - eerst Oost-Duitsland/ op 607 km - internationaal en - toen/ nu naar Duiven - nationaal, negeren van gerech-telijke beschikkingen en niet (geheel) betalen van opgelegde dwangsom... het deed er allemaal niets toe.

Ongestraft 'mocht' deze 'moeder' de wet en beschikkingen negeren? Staat zij boven de wet?

Niet onze Nederlandse wet, maar de 'wet = leugens & bedrog' van deze 'moeder' geldt in jarenlang en voortdurend PAS-familiedrama? Hoezo? Waarom wordt deze 'moederniet gestopt...?


  • Gaat het allang niet meer om 'haar' maar nu om de door vader in zijn ver-weer verzamelde en 'onomstotelijkesluitende bewijzen van onrecht in een crimineel systeem'? Want:

Dit 'mocht' allemaal van o.a.: de politie/ het OM/ CPG/ MinVJ/ niet-mijn koning Willempie/ de 'krom'bank en 'Sof' Arnhem. Nochtans geheel ongestraft. Hoezo? Wat is er van ons mooie Nederland geworden...?

Dat zijn de feiten; dit is geen 'recht-' maar een krom-staat Nederland geworden. Een bewezen bananen-republiek waar we zonder 'Koning Pils' en zonder dergelijke 'recht'ers en zonder Bussumse wijkagent B.W. / politie G&V beter af zijn.


Die bananen kunnen deze partijen 'ergens van achter heel diep in steken'... gatverdamme!


Wat een 'smeerlappen'! Stop de 'Koningsdag & Co'-hypocrisie en vier voor-taan de 'Dag van het Volk' - want dan kan 'ons feest pas echt beginnen'. Als wij, de goede, eerlijke en wetsgetrouwe burgers/ het Nederlandse volk de 'oranje bril' afzetten en niet de door Baybasin tot rectificatie gedwongen NOS maar Nico van den Ham/ melder van kleine en grote misstanden, Steve Brown schopt onder hun kont met zijn AdamNoir, drs. Micha Kat pakt smerige pedocratie keihard aan/ RevolutionairOnline, het Haags Complot/ Tom Hofstede, 50,3 Miljard uit onze pensioenpot SDNL/ Rob Brockhus of Niburu- en natuurlijk helaas, deze site/ PAS-familiedrama - te volgen - en te delen met uw familie/ vrienden en bekenden - dit afhankelijk van de eigen interesse/ situatie.Open uw ogen en kijk nu echt! Waarschuw alle anderen, dit betreft ons allemaal...

Want: de toekomst van 'ons'zelf en die van onze kinderen en moederaarde is in groot gevaar! Vertrouw de 'macht'hebbers niet...!

Wat doet SVMN voor de kinderen/ euro's ots-budget? Helemaal niets!

Verzocht: aan de verantwoordelijke/ gecertificeerde instelling in casus: 'Samen Veilig' Midden-Nederland werd - gelet op bovenstaande - tot driemaal toe verzocht om eindelijk jegens deze 'moeder' een formele schriftelijke aanwijzing te geven vanwege haar zeer arrogante niet-nakoming van geldende beschikking omtrent de maandag-belregeling en twee-wekelijkse verstrekking van ouder-informatie.


SVMN werd daarvoor met uiterlijke ontvangst mijnerzijds tot en met woensdag d.d. 27-04-2016/ Dag van het Volk de tijd gegeven.

Zoals verwacht, werd nochtans niets vernomen van SVMN en ook morgen bezorgt de post niet en 'werken' teamleider en gezinsvoogd evenmin (ooit?)... de rest kunt u zelf invullen.

Geen respons en geen schriftelijke aanwijzing jegens de 'moeder'...?! Dit houdt niet op, niet vanzelf. Daar maakt u zich toch ook sterk tegen? Stop deze emotionele kindermishandeling! Stop dit onrecht! Stop PAS-familiedrama NU!
Moeder S.S. laat zich kennen en toont wederom haar ware gezicht/ zieke geest:

Per 3e mail reageerde vader d.d. 25-04-2016 werd op recente 'ouder-informatie' van ziekelijk-egoistische 'moeder'. Gelukkig heeft deze vader/ docent nu 'mei-vakantie' en kon hij de dag erna 'uitslapen', gelet op tijdstip van mailverzending...

  • Het is even lezen, maar dan weet u ook precies hoe 'moeder' - helaas - echt denkt/ is... arme meiden. Red hen van de psychisch zieke vrouw!

Zonder
het influisteren van SVMN/ derden reageerde de 'moeder' d.d. 26-04-2016 's ochtends vroeg, 07:34 uur per 1e mailbericht op het 3e mail-bericht van vader d.d. 25-04-2016 en vulde dit 08:07 uur, 2e 
mail aldus aan.

Voor de duidelijkheid: de namen van de kinderen - Lina, Joerdis en Imke - alsook van hun Opa 'Jasper' Groenendijk zijn/ waren door vader uit privacyoverwegingen gefingeerd. Dat blijkt de 'moeder' aldus eigen melding niet te begrijpen... of doet zij enkel 'dom'?! Oordeelt u zelf.


Afbeeldingsresultaat voor privacy
Vader zijn repliek volgt, maar eerst zijn de anderen 'aan de beurt' voor publicatie en diverse zaken met hogere prioriteit te realiseren.

Het is ieder 'invoelzaam' ouder nu al duidelijk wat dit voor een 'moeder' is; de (non-) 'reactie' van SVMN wordt bij komende reactie mee-genomen. En ja, de vader: eerlijk is eerlijk:Opa 'Jasper' dolgelukkig met felicitaties/ stemmen van meiden!
  
Nadat de vader bij ons weer fijne telefonische contact op maandag d.d. 24-04-2016 - oudste op vakantie - de jongste en middelste dochter motiveerde/ ver-zocht om hun grootvader/ opa dit jaar eens direct op te bellen - de verjaardagskaart bleek name-lijk (weer) niet op tijd gekocht/ verzonden te zijn, ondanks herinnering d.d. 17-04-2016 - en hem zelf te feliciteren... belden zij 's middags (middelste heeft vakantie, de jongste moest naar school maar heeft dan over twee weken vrij als de zussen weer moeten) naar hun Opa 'Jasper'. Dat was het aller-beste verjaardagscadeau dit jaar...


Afbeeldingsresultaat voor opa jarig grappig
Zo tien minuten van elkaar genoten; beiden waren daar duidelijk meer dan aan toe; ging spontaan prima. Zoals het altijd was/ hoort...


Zij maakten hem zo ontzettend gelukkig.
Papa's grote complimenten, lieve meiden!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia